- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.261
Süpersin cok sevindimgunaydin kizlar
guzel bir rakam gordum tartida
bu azmimi 2 gun daha surdurursem cok iyi bir yuzdeyle gelicem insallah :)
Ins cnmCanım aynen zaten adapte olamadigin belli oluyor bir şekilde bismillah de gerisi gelir buradada eskisi gibi aktif olursan duruma kolay odaklanirsin ☺
Benim oglanlar rahatsizlandi tatlim biraz koşuntum var bi camasir suyu sirke temizligide yapicam anca hareket olur o kadarKizlar bugün detoks metoks bişey yapan var mı ? Ben kısıtlı bir menü yapacağım bugün ve yarın kahvaltı + salata + sebze çorbası olarak bu 2 günü geçireceğim
Cuma gunude 11.30 da tren İstanbula gidiyorum.ama yolda takip etmeye çalışırim yine
Geçmiş olsun canım kacamaklardan uzak dur yeterBenim oglanlar rahatsizlandi tatlim biraz koşuntum var bi camasir suyu sirke temizligide yapicam anca hareket olur o kadar
Ben lahana suyu yapacaktım ama grip olunca midem almıyor. Icemedim. Bugünde spora gidemedim. Yarın surunerekte olsa gideceğim. Yeşil çay içmeye çalışacağım eksideydim zaten en azından bunu koruya bilirsem super olacakKizlar bugün detoks metoks bişey yapan var mı ? Ben kısıtlı bir menü yapacağım bugün ve yarın kahvaltı + salata + sebze çorbası olarak bu 2 günü geçireceğim
Cuma gunude 11.30 da tren İstanbula gidiyorum.ama yolda takip etmeye çalışırim yine
Geçmiş olsun canım aynı aktivite bugün bende de var.Benim oglanlar rahatsizlandi tatlim biraz koşuntum var bi camasir suyu sirke temizligide yapicam anca hareket olur o kadar
Süper o.zman canım olduğu kadar eksiyi.kaybetme yeter :) geçmiş olsunBen lahana suyu yapacaktım ama grip olunca midem almıyor. Icemedim. Bugünde spora gidemedim. Yarın surunerekte olsa gideceğim. Yeşil çay içmeye çalışacağım eksideydim zaten en azından bunu koruya bilirsem super olacak
Geçmiş olsun kaptanımgünaydın kızlar büyük oğlumu dr a götürmem lazım fazla nette olamayabilirim bir şey olursaCherry Mom e söyleyin o halleder canım yardımcım benim iyi var o olmasa ben ne yapardım
Ben de her zamanki çayımı içiyorum canım. Detoks metoks yapmayı düşünmüyorum bugün çok acıktım çünkü. Öğlende de bi öğün yaptım. Akşamı da salatayla geçiririm artıkKizlar bugün detoks metoks bişey yapan var mı ? Ben kısıtlı bir menü yapacağım bugün ve yarın kahvaltı + salata + sebze çorbası olarak bu 2 günü geçireceğim
Zaten siz if yaptığınız için yeterli olacaktır inşallah daha ilk haftaniz ekstra zorlayamazsinizBen de her zamanki çayımı içiyorum canım. Detoks metoks yapmayı düşünmüyorum bugün çok acıktım çünkü. Öğlende de bi öğün yaptım. Akşamı da salatayla geçiririm artık
Maşallah iradene hayranimmmBugun sabah arkadaş izmir bombası getirmiş..napiyorduk..aliyorduk ama.yemiyordukkk..harika gidiyor benim rafine şekersiz günlerim arkadaşlar.. bu hafta 2. 21 gunluk surecin 2.haftasinin 3.gunundeyim
Bugun sabah arkadaş izmir bombası getirmiş..napiyorduk..aliyorduk ama.yemiyordukkk..harika gidiyor benim rafine şekersiz günlerim arkadaşlar.. bu hafta 2. 21 gunluk surecin 2.haftasinin 3.gunundeyim
Kaptanım sormayin bende panik oldum halbuki ne rahattım markete girip.cocuga bişey alalım dedim ne ekmek var ne simit kuyruk zaten almış başını gitmiş resmen yağma durumu var.kızlar corona virüsü alarmı fena durumda dkkatli olalım hijyene dikkat edelim okuların tatil olma durumu varmış 16,30 da belli olacakmış dikkat edelm panik oldum ben
Harikasın canım.Bugun sabah arkadaş izmir bombası getirmiş..napiyorduk..aliyorduk ama.yemiyordukkk..harika gidiyor benim rafine şekersiz günlerim arkadaşlar.. bu hafta 2. 21 gunluk surecin 2.haftasinin 3.gunundeyim
Salingunu 45 dk yuruyusum varGuncel spor tablomuz haydi kizlar sporda 0 olanlar amacımızı unutmayalim koca haftayi sporsuz gecirirsek olmaz bu iş
Sporlarınizi bekliyorummmmm
Eki Görüntüle 2603817
İstanbul'da benzer durumda ,dezenfektan kolonya beyaz sabun bulamadim ,kuru gida alan alana,tedbir olayini panik havasına cevirmeyede gerek yok yaniKaptanım sormayin bende panik oldum halbuki ne rahattım markete girip.cocuga bişey alalım dedim ne ekmek var ne simit kuyruk zaten almış başını gitmiş resmen yağma durumu var.hakkımızda hayır olsun inşallah çok kötü bir durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?