Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim oglanlar rahatsizlandi tatlim biraz koşuntum var bi camasir suyu sirke temizligide yapicam anca hareket olur o kadar

Ben lahana suyu yapacaktım ama grip olunca midem almıyor. Icemedim. Bugünde spora gidemedim. Yarın surunerekte olsa gideceğim. Yeşil çay içmeye çalışacağım eksideydim zaten en azından bunu koruya bilirsem super olacak

Süper o.zman canım olduğu kadar eksiyi.kaybetme yeter :) geçmiş olsun

Ben de her zamanki çayımı içiyorum canım. Detoks metoks yapmayı düşünmüyorum bugün çok acıktım çünkü. Öğlende de bi öğün yaptım. Akşamı da salatayla geçiririm artık

Ben de her zamanki çayımı içiyorum canım. Detoks metoks yapmayı düşünmüyorum bugün çok acıktım çünkü. Öğlende de bi öğün yaptım. Akşamı da salatayla geçiririm artık
Zaten siz if yaptığınız için yeterli olacaktır inşallah daha ilk haftaniz ekstra zorlayamazsiniz

kızlar corona virüsü alarmı fena durumda dkkatli olalım hijyene dikkat edelim okuların tatil olma durumu varmış 16,30 da belli olacakmış dikkat edelm panik oldum ben
Kaptanım sormayin bende panik oldum halbuki ne rahattım markete girip.cocuga bişey alalım dedim ne ekmek var ne simit kuyruk zaten almış başını gitmiş resmen yağma durumu var.hakkımızda hayır olsun inşallah çok kötü bir durum ya

Bugun sabah arkadaş izmir bombası getirmiş..napiyorduk..aliyorduk ama.yemiyordukkk..harika gidiyor benim rafine şekersiz günlerim arkadaşlar.. bu hafta 2. 21 gunluk surecin 2.haftasinin 3.gunundeyim
Harikasın canım.
Senden özendim ben de başladım, bugün 5.günüm. Gayet iyi gidiyo. İzindeyim

İstanbul'da benzer durumda ,dezenfektan kolonya beyaz sabun bulamadim ,kuru gida alan alana,tedbir olayini panik havasına cevirmeyede gerek yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…