Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İstanbul'da benzer durumda ,dezenfektan kolonya beyaz sabun bulamadim ,kuru gida alan alana,tedbir olayini panik havasına cevirmeyede gerek yok yani
Aynen canım ya. Uzmanlar panik yapmayın diyor. Bizim milletimiz stok yapma derdinde. Sanki savaş çıktı. Yarın öbür gün herşey karaborsaya düşer.

Sıfır ev mi kuzum öyle ise evet biraz uğraştırır inşaat kiri vs de olur kolay gelsin ☺☺
Evet sıfır sanırım kabasını bi temizletmişler çünkü çok pis gözükmüyodu ama tabi temizliğe girince çok iş çıkarır mı bilmiyorum teşekkür ederimm

Maalesef panik diyince türk milleti ön sirada
Evet ya burda da durumlar aynı malesef kolonya falan yok. Sanki vuris kapıya dayanmış modunda millet. Zaten olağanüstü hal ilan edilse en son benim haberim olur hiç bişey bulamam. Millet stok yapmaya başlamış dert ne olursa olsun boğazdan hiç ödün vermiyoruz maşallah. Bi virüsümüz eksikti. Kuş gribini gördük, domuz gribini gördük, krom konguyu gördük, bunu da atlatırız. Milletin canı sıkıldıkça ortalığa virüs yayıyor.

kızlar corona virüsü alarmı fena durumda dkkatli olalım hijyene dikkat edelim okuların tatil olma durumu varmış 16,30 da belli olacakmış dikkat edelm panik oldum ben
Allah lutfuyla kolaylikla.imtihansiz imtihanla bu sureci kolaylastirain..ben de sabah duydum ve hemen anknda dudagim uçukladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…