Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her türlü korkuyorum nerden çıktı bu illet ya
Bence korkma ya bişey olmaz eve girince güzelce el yüz yıkayıp tuzlu suyla gargara ve burun temizliği yapın hiç bişecik olmaz gönlünü ferah tut. Ay normalde çok pimpiriğim ama bunu pek sallayamadım nedense bana mı gelcek nedir

Guncel spor tablomuz haydi kizlar sporda 0 olanlar amacımızı unutmayalim koca haftayi sporsuz gecirirsek olmaz bu iş
Sporlarınizi bekliyorummmmm
Eki Görüntüle 2603817
Sevgilki emnis ben dun ve bugun de hafif tempolu 30 dk yuruyus yaptim..bi de virusle mucadelede 30 sn el yikiyoruz ya..hah iste o esnada ben 30 adet bacak hareketi yapiyorum..saga ve sola acma seklinde..ve bunu da gunde 2 defa yapiyorum..her el yikamada yapsam ne guzel olur ama bu pek mumkun olabilemez

Her türlü korkuyorum nerden çıktı bu illet ya
Sevgili Cherry Mom burada link verebilirmiyim simdi emin olamadim da guclumetin in 9 şubat dolunay ile ilgili aciklamalarinda corona virusu ile de mucadeleye atifta bulunuyor..bi okuyabilirsin..mesela bir kidmini paylasayim burdan özetle "Allahumme salli ala seyyidina Muhammed” salavatını sınırsız bir şekilde içinizden geldiği kadar çok okuyarak Resul ve Nebi olan Hz. Muhammed’le zihinsel ve ruhsal bağlantıya geçmek büyük faydalar sağlayacaktır.

Arkadaşlar dun pırasa yemeği vardi menude..bizim evde zeytinyaglilar sekerli pişer ama malum rafine şekersiz 21 gun yapiyorum bu nedenle şekersiz pişmisti ama o kadar sekerli geldi ki..bu pırasa şekerli mi diye sorup durdum..yani şekeri kesince sebzelerdeki sekeri de farkeder oluyorz demek ki

Nedense bende bir panik olamadım. Panik olursam zaten ilk rejimi bırakırım battı balık yan gider diye

Valla hiç rejimi bırakamam vereceğimiz bir can değil mi öyle ya da böyle en azından cenazemizi taşıyanlar zorlanmasın
Ben söylemiyorum uzmanlar söylüyo panik yapılacak bir şey yok diye ama adamlar ne yaptı etti dünya genelinde kaos oluşturdular
Malesef bizim insanımız böyle durumlarda stoğu seviyor ve abartmayı tabi
Böyle haberlere durumlara itibar etmeyiniz bence
Ben inadıma alıl veriş yapmayacağım çok gerekl şeylerimi alırım bu ortam durulana kadar
Bu panil ortamı ülkelerin ekonomisine o kadar zarar veriyor ki akıllı olmak tuzağa düşmemek lazım
Haftasonu ankaraya gideceğim mis gibi de gezeceğim inşallah
Şu anda içiçe yaşadığımız trafik kazalarından ya da sigaradan daha fazla insan ölüyor onları göz ardı edip bu virüsten korkmak saçma
Lütfen korkmayın hijyeninize dikkat edin yeterli yoksa herhangi bir öldürücü hastalık da sizi gelip bulabilir biz akıllı insanlar olarak bilinçli davranmalıyız
Ne uzun yazdım yahu sabahtan beri Twitter da geziniyorum onun etkisi sanırım

Evet öyle oluyor banada hep süt şekerli geliyor

Bende aynen böyle düşünüyorum. Dezenfektanların lt 70 80 lira olmuş artık yüzün e bakmadigimiz kolonyalar 40 lira olmuş birilerini panik yapıp para kazanma derdinde herkes parası olmayanlar ne yapacak ölecek mi çok saçma geliyor bunlar bana vademiz yettiyse yapacak birşey yok zaten

Sayalım canım birlikten kuvvet doğar . Ben bu işi başarırsam çok büyük bişey olacak bu benim için
Yaparsin..bissuru insan yapiyoor diye düşün..Inatlaş kendinleyemiycem de kendi kendineisrar edenler sabote edenler olur o zaman da ya hicbisi soyleme al ve caktirmadan cekmecedeki bardaga bırak..ya da yaa cnm rafine sekersize baslayali ....gun oldu baslarda olsa bu teklifini geri cevirmezdim zaten biliyosun beni yemedigim yer mi..su 21 gun bitsin yeriz yine nooolacak

Günaydın herkese, nasılsınız? Dün bi kaç jez girip çıktım ama yazmaya vaktim de dermanım da olmadı. Çok yoğun, sıkıntlı birgün geçirdim. Eşimin böbrek taşı kırdırmaya gittik çok zorlandı, yarıda bırakıldı. Sonrası şiddetli ağrıları oldu. Akşama da ben hastalandım. Şimdi de miyom ağrısı ile kıvranıyorum. Hastalıklar anlatmak istemezdim ama böyle geçiyor 2 gündür. Yazamadım bu yüzden. Haber vermek istedim. Şu mısır, kiraz sapı ve maydanoz kaynatıcam şimdi inşallah. Ağrılara da faydası olur dedi aldığım abi. İnşallah dua edin bana. Beden olarak bi çöküşe geçtim

cok gecmis olsun canim esine de sana Rabbim acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…