- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.321
Amin, sağol canımcok gecmis olsun canim esine de sana Rabbim acil sifalar versin
Geçmiş olsun canım doğan kaynatıp içersen miyom a da iyi gelir tahmin ederimGünaydın herkese, nasılsınız? Dün bi kaç jez girip çıktım ama yazmaya vaktim de dermanım da olmadı. Çok yoğun, sıkıntlı birgün geçirdim. Eşimin böbrek taşı kırdırmaya gittik çok zorlandı, yarıda bırakıldı. Sonrası şiddetli ağrıları oldu. Akşama da ben hastalandım. Şimdi de miyom ağrısı ile kıvranıyorum. Hastalıklar anlatmak istemezdim ama böyle geçiyor 2 gündür. Yazamadım bu yüzden. Haber vermek istedim. Şu mısır, kiraz sapı ve maydanoz kaynatıcam şimdi inşallah. Ağrılara da faydası olur dedi aldığım abi. İnşallah dua edin bana. Beden olarak bi çöküşe geçtim
Onu bi yaptım da bi daha denicem inşallah. Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım doğan kaynatıp içersen miyom a da iyi gelir tahmin ederim
Günaydın canımGünaydın herkese, nasılsınız? Dün bi kaç jez girip çıktım ama yazmaya vaktim de dermanım da olmadı. Çok yoğun, sıkıntlı birgün geçirdim. Eşimin böbrek taşı kırdırmaya gittik çok zorlandı, yarıda bırakıldı. Sonrası şiddetli ağrıları oldu. Akşama da ben hastalandım. Şimdi de miyom ağrısı ile kıvranıyorum. Hastalıklar anlatmak istemezdim ama böyle geçiyor 2 gündür. Yazamadım bu yüzden. Haber vermek istedim. Şu mısır, kiraz sapı ve maydanoz kaynatıcam şimdi inşallah. Ağrılara da faydası olur dedi aldığım abi. İnşallah dua edin bana. Beden olarak bi çöküşe geçtim
Sağol cnm. Tabi bizimki öyle ağır sıkıntılar değil çok şükür. İşte bazen böyle oluyorum. Rabbim bu günlerimizi aratmasınGünaydın canım
Esinede sanada çok geçmiş olsun ağrı kesiciler işe yaramıyor mu hiç ?
Bedenen zaten zorlaniyorsun o yüzden psikolojik olarakta çökertme kendini ne hastalıklar var şu hayatta hamd olsun de bunlar geçecek rahatsizliklar ve sen yoluna devam edeceksin kafan iyi olsun ki sende iyi ol üzülme"
Günaydın canımgunaydin arkadaslar nasilsiniz iyisinizdir insallah arasira giriyorum kendimle yasadigim sikintilari bulduğum çözümleri yaziyorum bazen cok dumura ugramis oluyorum psikoljik olarak çöküyorum
yaklasik iki haftadir kilo verme ile ilgili sıkıntılarım devam etti biranda diyeti hızlıca bozup tikabasa yemeyle karnim balon gibi sisti hizlica odem tuttu vücut sonrasinda metobolizmam bozuldu verdigim kilonun cogunu gerialmadim ama bi yeme hastaligi gecirdim bi türlü duzeni oturtamadim
cok sisman olmasamda 62 kilo olsam bile beynimde cok kiloluymusum gibi hissediyorum illa ki 54 kiloyu göreceğim kendimi kodlamisim
ister iki ogun ister 4 ogun besleneyim birazda yuruyus yapayim zaten kilo veriliyo ben bi parca tatlı yada biraz ekmek aburcubur olsun yedigim icin kilo almiyorum ben abartılı yiyorum cok abartarak beyin obeziyim yani mesela bi dilim ekmek yerine bi bütün ekmek yemek istiyorum bi dilim tatlı yemek yerine bicok tatli yemek gibi yani cidden beynimde yaşadığım bu sınırsız yemek karnim agriyana kadar
ben bugun yine kendime patates-yogurt diyetine soktum baska türlü yapamadım
kendimle ilgili sorunlarum belli birisi beyin obezligi digeride net baslangic yapamamak
iki gun kemeri sıkıp odemi toksini atip net baslangic yapmak istiyorum
beyin obezligimden kurtulmak icinde ciddi anlamda yasaksiz diyet yapmaya calismak canım isteginde bilincli sekilde bir parca bi miktar kacamak yapip devaminin gelmemesi icin iki uc bardak su icip kahveye yönelmek
insallah dogru yoldayimdir kendimle ilgili sorunu dogru tespit etmişimdir
vazgeçmiyorum bu arada illla bu savasi kazanicam burda biraksam amann desem 70 kiloya bir iki ayda cikarim
ben
Bazen bu dönemler oluyor illaki cnm. Ve bende dün şunu farkettim. Psikolojik olarak güçsüz olmanı bekliyor adeta beden. Hemen en küçük bi düşüşte yemeye yöneltiyor. O yüzden senin düşüncelerin ne ile güçleniyorsa ve ne ile rahat kilo veriyorsan elbette ona yönelmen en güzeli. Ayrıca ne güzel yazmışsın. Bende kendimi buldum biraz mesajında. Bu gün yeni bir gün ve biz güçlüyüz. Başarırız Allahın izniylegunaydin arkadaslar nasilsiniz iyisinizdir insallah arasira giriyorum kendimle yasadigim sikintilari bulduğum çözümleri yaziyorum bazen cok dumura ugramis oluyorum psikoljik olarak çöküyorum
yaklasik iki haftadir kilo verme ile ilgili sıkıntılarım devam etti biranda diyeti hızlıca bozup tikabasa yemeyle karnim balon gibi sisti hizlica odem tuttu vücut sonrasinda metobolizmam bozuldu verdigim kilonun cogunu gerialmadim ama bi yeme hastaligi gecirdim bi türlü duzeni oturtamadim
cok sisman olmasamda 62 kilo olsam bile beynimde cok kiloluymusum gibi hissediyorum illa ki 54 kiloyu göreceğim kendimi kodlamisim
ister iki ogun ister 4 ogun besleneyim birazda yuruyus yapayim zaten kilo veriliyo ben bi parca tatlı yada biraz ekmek aburcubur olsun yedigim icin kilo almiyorum ben abartılı yiyorum cok abartarak beyin obeziyim yani mesela bi dilim ekmek yerine bi bütün ekmek yemek istiyorum bi dilim tatlı yemek yerine bicok tatli yemek gibi yani cidden beynimde yaşadığım bu sınırsız yemek karnim agriyana kadar
kendimle ilgili sorunlarum belli birisi beyin obezligi digeride net baslangic yapamamak
beyin obezligimden kurtulmak icinde ciddi anlamda yasaksiz diyet yapmaya calismak canım isteginde bilincli sekilde bir parca bi miktar kacamak yapip devaminin gelmemesi icin iki uc bardak su icip kahveye yönelmek
vazgeçmiyorum bu arada illla bu savasi kazanicam burda biraksam amann desem 70 kiloya bir iki ayda cikarim
ben
patates-yogurt bana baslangic oluyo sadece iki gunde bedenen zihnen rahatliyorum sonrasida duzenli beslenme seklinde devam ediyo aslinda sorun beyin obezligim var benim kendimin farkındayım yoksa dedigin gibi elbet gidecek bu fazla kilolar:❤❤Günaydın canım
Neden bu kadar kendini sıkıyorsun kendinde diyorsun zaten aşırı bir kilon yok,rahat olup dengeli beslensen otomatik olarak devamı gelecek tek yapman gereken hareketi arttırmak.
Patates yoğurt sonrası ataklardan kurtulamiyorsan yapma kendine zarar kilo almani geçtim psikolojik olarak insani üzer,o kadar ugrastim verdim yine aldım diyeceksin ve bu motivasyon çok kotu olacak.
Acelemiz yok,sagligimiz yerinde, keyfimiz yerinde sadece kendimiz icin istemediğimiz kaç kilo fazlalık var ise onlari göndereceğiz
Hayırlı olsun cnmm. Rabbim sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin inşallahSelam kızlaar uğrayamadım bugün önce proje teslim etmeye gittim sonrada kredi işlemlerini hallettim nasipse de yarın tapuyu alıyoruz
aynen dedigin gibi baslamisti aksama kadar menüme uydum yedim ictim bitirdim ama bazen ben cocuklardan psikolojik olarak yorgun düşüyorum biranda zihnen gucsuz bitkin hissedince bi kereden bisi olmaz djye dolapta ne bulduysam getirdim yemeye baslamistim sonrasida malum eski duzene dönemedimBazen bu dönemler oluyor illaki cnm. Ve bende dün şunu farkettim. Psikolojik olarak güçsüz olmanı bekliyor adeta beden. Hemen en küçük bi düşüşte yemeye yöneltiyor. O yüzden senin düşüncelerin ne ile güçleniyorsa ve ne ile rahat kilo veriyorsan elbette ona yönelmen en güzeli. Ayrıca ne güzel yazmışsın. Bende kendimi buldum biraz mesajında. Bu gün yeni bir gün ve biz güçlüyüz. Başarırız Allahın izniyle
Dün 7bin adım yürüyüş yapmıştımGuncel spor tablomuz haydi kizlar sporda 0 olanlar amacımızı unutmayalim koca haftayi sporsuz gecirirsek olmaz bu iş
Sporlarınizi bekliyorummmmm
Eki Görüntüle 2603817
Canım bu dönemleri hepimiz yaşıyoruz. Hepimizin başına geliyor önemli olan sonrasında kaldigin yerden devam etmek sürekliliğine engel olmak. Biz bir lokma yiyince tamam diyet bozuldu nasıl olsa istediğim kadar yiyeyim yarın devam ederim diyoruz ama bence canin bir şeyi çok istiyorsa ondan kendine bir miktar belirleyip şu kadarcık yiyeceğim bundan akşam ya da öğle yemeğinde bunu dengeleyeceğim diye kendine sınırlar koyabilirsin. Kilon az kalmış artık daha zor vereceksin bunu biliyorsun ama kendini rahat hissedeceğin bi kilodasın. Kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin korumak da kilo vermek kadar sabir ve emek isteyen birşeygunaydin arkadaslar nasilsiniz iyisinizdir insallah arasira giriyorum kendimle yasadigim sikintilari bulduğum çözümleri yaziyorum bazen cok dumura ugramis oluyorum psikoljik olarak çöküyorum
ben
Canım bu dönemleri hepimiz yaşıyoruz. Hepimizin başına geliyor önemli olan sonrasında kaldigin yerden devam etmek sürekliliğine engel olmak. Biz bir lokma yiyince tamam diyet bozuldu nasıl olsa istediğim kadar yiyeyim yarın devam ederim diyoruz ama bence canin bir şeyi çok istiyorsa ondan kendine bir miktar belirleyip şu kadarcık yiyeceğim bundan akşam ya da öğle yemeğinde bunu dengeleyeceğim diye kendine sınırlar koyabilirsin. Kilon az kalmış artık daha zor vereceksin bunu biliyorsun ama kendini rahat hissedeceğin bi kilodasın. Kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin korumak da kilo vermek kadar sabir ve emek isteyen birşey
sevgili 5.takim❤❤❤❤
sizleri ve burda olmayi bu yuzden cok seviyorum kilo alma-verme bazen dertlesme ile ilgili konulari kimseyle konuşamıyorum konussamda anlamazlar çünkü
iyiki varsınız herkese burdan kirmizi gül bırakıyorum ⚘⚘⚘⚘⚘ ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Beyin obezligi aslında hepimizde var hele ki sinir stres hallerinde dengelemeyi ve aldigimizdan daha çok enerji harcamayı öğrendiğimizde bu iş olacakpatates-yogurt bana baslangic oluyo sadece iki gunde bedenen zihnen rahatliyorum sonrasida duzenli beslenme seklinde devam ediyo aslinda sorun beyin obezligim var benim kendimin farkındayım yoksa dedigin gibi elbet gidecek bu fazla kilolar:❤❤
Canım Allah eşine de sana da acil şifalar versin.Günaydın herkese, nasılsınız? Dün bi kaç jez girip çıktım ama yazmaya vaktim de dermanım da olmadı. Çok yoğun, sıkıntlı birgün geçirdim. Eşimin böbrek taşı kırdırmaya gittik çok zorlandı, yarıda bırakıldı. Sonrası şiddetli ağrıları oldu. Akşama da ben hastalandım. Şimdi de miyom ağrısı ile kıvranıyorum. Hastalıklar anlatmak istemezdim ama böyle geçiyor 2 gündür. Yazamadım bu yüzden. Haber vermek istedim. Şu mısır, kiraz sapı ve maydanoz kaynatıcam şimdi inşallah. Ağrılara da faydası olur dedi aldığım abi. İnşallah dua edin bana. Beden olarak bi çöküşe geçtim
Sağol kaptanımmcanım güle güle otur yeni evinde
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese, nasılsınız? Dün bi kaç jez girip çıktım ama yazmaya vaktim de dermanım da olmadı. Çok yoğun, sıkıntlı birgün geçirdim. Eşimin böbrek taşı kırdırmaya gittik çok zorlandı, yarıda bırakıldı. Sonrası şiddetli ağrıları oldu. Akşama da ben hastalandım. Şimdi de miyom ağrısı ile kıvranıyorum. Hastalıklar anlatmak istemezdim ama böyle geçiyor 2 gündür. Yazamadım bu yüzden. Haber vermek istedim. Şu mısır, kiraz sapı ve maydanoz kaynatıcam şimdi inşallah. Ağrılara da faydası olur dedi aldığım abi. İnşallah dua edin bana. Beden olarak bi çöküşe geçtim
Amiin inşallahHayırlı olsun cnmm. Rabbim sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?