Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis
Bi de bas bas bağırdılar avmlerden uzakdurun kapalı alanlarda bulunmayın dediler.... Pes.. İtalyada sokaklar bomboştu, dün haberlerde gösterdiler

Geçmiş olsun kuzum hava değişimi de oldu bir anda normal.griplerde artar şimdi
Muhtemelen üşüttüm zaten boş evi temizlemeye başladım. Su buz gibi ev buz gibi. Boya yapıldı kurusun diye bide cam açıldı normal aslında ama pimpiriklendim yine de bi kaç gün temizliğe mola vereyim evde koli yapmaya devam edeyim
Geçmiş olsun cnm.
Teşekkürleer

Ay Ozaman kesin ondandır terliyorsun ruzgari yiyorsun dikkat et canim

Evet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis
Italya da böyle olmuş 3 5 vaka varken okulları falan tatil etmişler ama insanlar gezmeye devam edince virüs hızla yayılmış. Şu an sayı çok değil ölende yok bizde o yüzden daha basit geliyor herkese. Spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum çok kararsız kaldım

Bizim spor kompleksini kapattılar istersen sen de evde yap

Belediyeye bagli spor salonları tatil oldu canim gitme istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…