- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.641
Bi de bas bas bağırdılar avmlerden uzakdurun kapalı alanlarda bulunmayın dediler.... Pes.. İtalyada sokaklar bomboştu, dün haberlerde gösterdilerEvet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis
Evet.canim sizde ve bizde :)inşallah diğerleri temiz.cikar yazık o insanlaradaUmreciler Konya ve Ankarada yurtlara yerleştirildiler. Duymuşsunuzdur mutlaka.
Evet.aynenAhh bu da bi kul hakkı işte
Evet cnm amin. Sevinçlerini yaşayamadılar, özlemlerini gideremediler. Ama sağlık daha önemli tabiEvet.canim sizde ve bizde :)inşallah diğerleri temiz.cikar yazık o insanlarada
DoğruYurtdisindan amcam geldi 2 aydır istanbulda. Biraz önce konustum üşütmüşüm galiba ama hastaneye gitmeye korkuyormus.yurtdisindan geldi birde hasta.paketlerler derdimi anlatana kadar dedi.
Geçmiş olsun kuzum hava değişimi de oldu bir anda normal.griplerde artar şimdiBenimde bugün ateşim çıktı hiç panik yoktu ama ateşim çıkınca panikledim
Doğrugitmiyorsa da aman izole etsin kendini canım sen uyar bol bol
Geçmiş olsun cnm.Benimde bugün ateşim çıktı hiç panik yoktu ama ateşim çıkınca panikledim
AlırlarCanim dayım koah hastası astımıda var yani 365gün hasta.korana degil ama korana sanip karantinaya alirlar diye korkuyor
Muhtemelen üşüttüm zaten boş evi temizlemeye başladım. Su buz gibi ev buz gibi. Boya yapıldı kurusun diye bide cam açıldı normal aslında ama pimpiriklendim yine de bi kaç gün temizliğe mola vereyim evde koli yapmaya devam edeyimGeçmiş olsun kuzum hava değişimi de oldu bir anda normal.griplerde artar şimdi
TeşekkürleerGeçmiş olsun cnm.
Ay Ozaman kesin ondandır terliyorsun ruzgari yiyorsunMuhtemelen üşüttüm zaten boş evi temizlemeye başladım. Su buz gibi ev buz gibi. Boya yapıldı kurusun diye bide cam açıldı normal aslında ama pimpiriklendim yine de bi kaç gün temizliğe mola vereyim evde koli yapmaya devam edeyim
Teşekkürleer
Italya da böyle olmuş 3 5 vaka varken okulları falan tatil etmişler ama insanlar gezmeye devam edince virüs hızla yayılmış. Şu an sayı çok değil ölende yok bizde o yüzden daha basit geliyor herkese. Spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum çok kararsız kaldımEvet birde hazırlıksız yakalandım İstanbul a gidecektim ya buzdolabını falan bosaltmistim yoruldum baya
Bizde bilinç ne gezer kimse evinde oturmuyor arkdasin polis eşi var.avm.ler yine tıklım.tiklimmis
Bizim spor kompleksini kapattılar istersen sen de evde yapItalya da böyle olmuş 3 5 vaka varken okulları falan tatil etmişler ama insanlar gezmeye devam edince virüs hızla yayılmış. Şu an sayı çok değil ölende yok bizde o yüzden daha basit geliyor herkese. Spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum çok kararsız kaldım
Belediyeye bagli spor salonları tatil oldu canim gitme istersenItalya da böyle olmuş 3 5 vaka varken okulları falan tatil etmişler ama insanlar gezmeye devam edince virüs hızla yayılmış. Şu an sayı çok değil ölende yok bizde o yüzden daha basit geliyor herkese. Spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum çok kararsız kaldım
Burası kapanmadı işin kötüsü erteleme falan da yapmıyor yanıyor paran. Neymiş sağlık bakanlığı salonları kapatın dememiş.Bizim spor kompleksini kapattılar istersen sen de evde yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?