Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Keske baska caresi olsa,sonra bi düzenleme gelir belki kaptanim

Burası kapanmadı işin kötüsü erteleme falan da yapmıyor yanıyor paran. Neymiş sağlık bakanlığı salonları kapatın dememiş.
Soyle dusun oraya gelen ve hastaligini farketmeyen birisi varsa aletlere temas ettigin icin sende riske giriyorsun yine de sen bilirsin,market pazar olsa mecburuz diycem ama iste.

Soyle dusun oraya gelen ve hastaligini farketmeyen birisi varsa aletlere temas ettigin icin sende riske giriyorsun yine de sen bilirsin,market pazar olsa mecburuz diycem ama iste.
Girmeyeceğim canım bende yansın artık. Salon çok pis zaten temizlik görevlisi yok. Güya ayakkabı değiştiriyoruz sporda giydiğim ayakkabılar daha kirli

Yurtdisindan amcam geldi 2 aydır istanbulda. Biraz önce konustum üşütmüşüm galiba ama hastaneye gitmeye korkuyormus.yurtdisindan geldi birde hasta.paketlerler derdimi anlatana kadar dedi.
2 aydır burdaysa karantina süresi zaten geçmiş oluyor ki

Salonlar kapatıldı diye biliyorum kuzum açık mi

Burası kapanmadı işin kötüsü erteleme falan da yapmıyor yanıyor paran. Neymiş sağlık bakanlığı salonları kapatın dememiş.
Herkes bi acayip para kazancaz diye hasta olacaklar. Ben bugün çok kötüyüm öksürük bi yandan ateş bi yandan. Gitcem birazdan hastaneye ne olur ne olmaz diye

Günaydın kızlar cumadan beri Ankaradayım tartılamadım dolayısıyla çok abartmadım ama çok yedim miktar olarak bol bol gezdim yalnız dün gece çocuk geip oldu burnu akıyor öksürük var bu gün döneceğiz zaten kuzenim hastaydı ondan geçti sanırım çocuğa umarım kilo almamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…