- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.661
Keske baska caresi olsa,sonra bi düzenleme gelir belki kaptanimgünaydınlar kızlar eşim yurtdışından geldiği için istemeye istemeye izin aldım işyeri dr u rapor vermedi sinirim bozulu sabah sabah millet beni görünce kaçıyor şimdi çıkıyorum görüşmek üzere
Bence de gitmeyeyim. Bu hafta kilo vermezsem bilin ki tek suçlu virüs ve çinliler konsantrasyonumu bozdularBelediyeye bagli spor salonları tatil oldu canim gitme istersen
Soyle dusun oraya gelen ve hastaligini farketmeyen birisi varsa aletlere temas ettigin icin sende riske giriyorsun yine de sen bilirsin,market pazar olsa mecburuz diycem ama iste.Burası kapanmadı işin kötüsü erteleme falan da yapmıyor yanıyor paran. Neymiş sağlık bakanlığı salonları kapatın dememiş.
Girmeyeceğim canım bende yansın artık. Salon çok pis zaten temizlik görevlisi yok. Güya ayakkabı değiştiriyoruz sporda giydiğim ayakkabılar daha kirliSoyle dusun oraya gelen ve hastaligini farketmeyen birisi varsa aletlere temas ettigin icin sende riske giriyorsun yine de sen bilirsin,market pazar olsa mecburuz diycem ama iste.
AlmayalimdaBence de gitmeyeyim. Bu hafta kilo vermezsem bilin ki tek suçlu virüs ve çinliler konsantrasyonumu bozdular
Oda olabilir. Çünkü kafa hep başka yerdeAlmayalimda
2 aydır burdaysa karantina süresi zaten geçmiş oluyor kiYurtdisindan amcam geldi 2 aydır istanbulda. Biraz önce konustum üşütmüşüm galiba ama hastaneye gitmeye korkuyormus.yurtdisindan geldi birde hasta.paketlerler derdimi anlatana kadar dedi.
Salonlar kapatıldı diye biliyorum kuzum açık miItalya da böyle olmuş 3 5 vaka varken okulları falan tatil etmişler ama insanlar gezmeye devam edince virüs hızla yayılmış. Şu an sayı çok değil ölende yok bizde o yüzden daha basit geliyor herkese. Spora gitsem mi gitmesem mi bilemiyorum çok kararsız kaldım
Herkes bi acayip para kazancaz diye hasta olacaklar. Ben bugün çok kötüyüm öksürük bi yandan ateş bi yandan. Gitcem birazdan hastaneye ne olur ne olmaz diyeBurası kapanmadı işin kötüsü erteleme falan da yapmıyor yanıyor paran. Neymiş sağlık bakanlığı salonları kapatın dememiş.
Şuan yazı geldi 20 Mart son tarihBurası kapanmadı işin kötüsü erteleme falan da yapmıyor yanıyor paran. Neymiş sağlık bakanlığı salonları kapatın dememiş.
Nerden yazı geldi acaba örnek var mıŞuan yazı geldi 20 Mart son tarih
23 marttada marketler pazartesi Çarşamba cuma 16 ya kadar açık olacakmış
2 aydır burdaysa karantina süresi zaten geçmiş oluyor ki
Sanmıyorum çünkü 14 gün kuluçka süresi astımı varsa zaten çoktan zatüreye dönerdi virüs olsaydıEvet canim zaten korona falan degil.kronik astimi var sürekli öksürüyorda.hastaneye gidersem anlatamam virüs var sanarlar diyor
Benim de tüm düzen alt üst oldu kaçamak yapmıyorum ama temizlik toparlanma derken çok uzun açlıklar olduKızlar ben diyete adapte olamıyorum bahane bulasim varmış gibi
Neyse bugün 10,45 de kahvaltı yaptım if deneyeceğim
Ay kuzu çok geçmiş olsunHerkes bi acayip para kazancaz diye hasta olacaklar. Ben bugün çok kötüyüm öksürük bi yandan ateş bi yandan. Gitcem birazdan hastaneye ne olur ne olmaz diye
Sağol canımmAy kuzu çok geçmiş olsun
Asparagasmis ellerine ne gececekseŞuan yazı geldi 20 Mart son tarih
23 marttada marketler pazartesi Çarşamba cuma 16 ya kadar açık olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?