- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.681
Bir çok haber dolanıyor, Paniğe kapılmak en yanlışı, sakin kalıp açıklamaları izlemek ve tabi ki önlem almak en doğrusuAsparagasmis ellerine ne gececekse
Canim tez sifa bulursun inşallahHerkes bi acayip para kazancaz diye hasta olacaklar. Ben bugün çok kötüyüm öksürük bi yandan ateş bi yandan. Gitcem birazdan hastaneye ne olur ne olmaz diye
Geçmiş olsun cnm, Dikkat et kendine, bağışıklığı yüksek tutmaya çalışHerkes bi acayip para kazancaz diye hasta olacaklar. Ben bugün çok kötüyüm öksürük bi yandan ateş bi yandan. Gitcem birazdan hastaneye ne olur ne olmaz diye
Canım git tabi ihmal etme. Çok geçmiş olsunHerkes bi acayip para kazancaz diye hasta olacaklar. Ben bugün çok kötüyüm öksürük bi yandan ateş bi yandan. Gitcem birazdan hastaneye ne olur ne olmaz diye
Canim tez sifa bulursun inşallah
Geçmiş olsun cnm, Dikkat et kendine, bağışıklığı yüksek tutmaya çalış
Canım git tabi ihmal etme. Çok geçmiş olsun
Ben de hurma diyeti yapacaktım. Ama dönem hiç öyle bir dönem değil. Sağlıklı dengeli yiyip, kendimizi çok zorlamadan sporumuzu yapmaya çalışmalıyız sadece.. bahane ya da değil hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil canım dert etmeKızlar ben diyete adapte olamıyorum bahane bulasim varmış gibi
Neyse bugün 10,45 de kahvaltı yaptım if deneyeceğim
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir. Sen de aldıysan verirsin.. yol nedeniyle ödemin de olabilir Cuma’ya daha çok var merak etmeGünaydın kızlar cumadan beri Ankaradayım tartılamadım dolayısıyla çok abartmadım ama çok yedim miktar olarak bol bol gezdim yalnız dün gece çocuk geip oldu burnu akıyor öksürük var bu gün döneceğiz zaten kuzenim hastaydı ondan geçti sanırım çocuğa umarım kilo almamışımdır
Geçmiş olsun canım. Taşınma ne aşamada bilmiyorum ama mümkünse bol bol dinlen bencesağolun kızlar önemli bişey değilmiş şükür
Boş evin işinin büyük kısmı bitti. Burdaki eşyaların da büyük kısmını koliledim aslında ama kolileri gördükçe yatasım kaçıyoGeçmiş olsun canım. Taşınma ne aşamada bilmiyorum ama mümkünse bol bol dinlen bence
Ben de bunu anlamıyorum. Sanki 23 Mart’a kadar anlaşma imzaladılar corona ile. Bir karar alınıyorsa o an uygulamak gerekmez mi? Ya da bir risk yoksa yoktur ne bileyimŞuan yazı geldi 20 Mart son tarih
23 marttada marketler pazartesi Çarşamba cuma 16 ya kadar açık olacakmış
Kendini çok yorma canım. Biliyorsun böyle hastalıklar dinlenmeden geçmiyor. Kolilerin arasına kıvrılmak gerekiyorsa onu da yapmalı insan :)Boş evin işinin büyük kısmı bitti. Burdaki eşyaların da büyük kısmını koliledim aslında ama kolileri gördükçe yatasım kaçıyo
Konuya sonundan dalıyorum ama eğer normalde solunumla ilgili sorun varsa daha da tetikte olmak lazım bence canım. Bir şey olacağından değil ama tedbirden kime zarar gelir ki? Her öksürüğü de öyle değerlendirmeyeceklerdir zAten..Evet canim zaten korona falan degil.kronik astimi var sürekli öksürüyorda.hastaneye gidersem anlatamam virüs var sanarlar diyor
Hayatımda bu kadar temizlik yaptım mı acaba :) resmen spor sayılmalı temizlik. Bir de tüm evde çamaşır suyu kullanıyorum şu dönemde, önceden WC, banyo harici çamaşır suyu kullanmadığım için hiç alışık değilim ve ciddi şekilde rahatsız olmaya başladım. Bu kadar kimyasal hiç hoş değil ama şu dönem bence zorunlu.Evet moralimiz bozuk diyetinde hic sırası değil,ama biz zaten saglikli beslenme yolunda degilmiydik şimdi koyverirsek hem verdiğimiz kilolardan hemde sagligimizdan olmazmiyiz.
Gelin leslie seferberligi başlatalım ( inanin hic icimden gelmiyor ama belki beraberce olur)vucudun bagisikligini yukseltmek için kim kac dakika ysparsa,saglikli beslenmeye devam edelim bol su icip c vitamini alarak ayni zamanda virusten korunmak icin.hergun evi dezenfekte edelim(calisanlarda aksam yapsin)inanin bu tempo bayagi calistirir metabolizmamizi,birbirimizi motive edelim moral bulalim yoksa napicaz boyle
Ne dersiniz
Geçmiş olsun canım test yapiyolarmi bu sikayetleresağolun kızlar önemli bişey değilmiş şükür
Evet yapmak lazımEvet moralimiz bozuk diyetinde hic sırası değil,ama biz zaten saglikli beslenme yolunda degilmiydik şimdi koyverirsek hem verdiğimiz kilolardan hemde sagligimizdan olmazmiyiz.
Gelin leslie seferberligi başlatalım ( inanin hic icimden gelmiyor ama belki beraberce olur)vucudun bagisikligini yukseltmek için kim kac dakika ysparsa,saglikli beslenmeye devam edelim bol su icip c vitamini alarak ayni zamanda virusten korunmak icin.hergun evi dezenfekte edelim(calisanlarda aksam yapsin)inanin bu tempo bayagi calistirir metabolizmamizi,birbirimizi motive edelim moral bulalim yoksa napicaz boyle
Ne dersiniz
Yakında öyle olacakKendini çok yorma canım. Biliyorsun böyle hastalıklar dinlenmeden geçmiyor. Kolilerin arasına kıvrılmak gerekiyorsa onu da yapmalı insan :)
Yok elle tutulur birşey olmadan yapmıyolar. Eşimin iş yeri de yaptırın önlem alalım demiş ama destekleyici bişey olmadığı sürece yapmıyolarGeçmiş olsun canım test yapiyolarmi bu sikayetlere
Tamam herkese yapmaya gerek yok ta sikayetleri tutana yapmalari gerekmezmi sadece yurtdisindan gelenlere ve yakinlarina yapiliyo demekYakında öyle olacak
Yok elle tutulur birşey olmadan yapmıyolar. Eşimin iş yeri de yaptırın önlem alalım demiş ama destekleyici bişey olmadığı sürece yapmıyolar
Kesinlikle ama mecburHayatımda bu kadar temizlik yaptım mı acaba :) resmen spor sayılmalı temizlik. Bir de tüm evde çamaşır suyu kullanıyorum şu dönemde, önceden WC, banyo harici çamaşır suyu kullanmadığım için hiç alışık değilim ve ciddi şekilde rahatsız olmaya başladım. Bu kadar kimyasal hiç hoş değil ama şu dönem bence zorunlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?