Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam herkese yapmaya gerek yok ta sikayetleri tutana yapmalari gerekmezmi sadece yurtdisindan gelenlere ve yakinlarina yapiliyo demek
Nefesimde falan sıkıntı yok öksürük ve ateş var. Ateşim de bugün daha düşük düne göre o yüzden yapmadılar muhtemelen

Bugun mecbur kalip babam götürmüs hastaneye . 1 saat acilde hava vermisler bronslari dolmus .hem koah hem alerjik astimi var. pankseasinda böbreklerinde problem var sekeri var tansiyonu var.yok yok yani. evede fısfıs vermisler riskli gruptasin evden cikmamaya calis demisler. Krinonik hastaligi oldugundan.

Aynen canım kronik hastalıklar yaş ne olursa olsun dikkat etmeli diyorlar. gitmekle iyi yapmış geçmiş olsun.

Bi kaç gün önce sorun vardı bende de, ama şimdi yok cnm
Evet azaldi gibi geçen gün daha coktu ama yine ara ara oluyor zaten sinirliyim Emre'yi evde zaptedemiyorum çok zor geçiyor evde zaman biz karda bile çıkıp gezip pastaneye falan gidiyorduk.simdi işler zor.o istiyor ben yok diyorum bütün gün muhabbet bu gelde anlat coronayi çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…