- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.701
Nefesimde falan sıkıntı yok öksürük ve ateş var. Ateşim de bugün daha düşük düne göre o yüzden yapmadılar muhtemelenTamam herkese yapmaya gerek yok ta sikayetleri tutana yapmalari gerekmezmi sadece yurtdisindan gelenlere ve yakinlarina yapiliyo demek
Konuya sonundan dalıyorum ama eğer normalde solunumla ilgili sorun varsa daha da tetikte olmak lazım bence canım. Bir şey olacağından değil ama tedbirden kime zarar gelir ki? Her öksürüğü de öyle değerlendirmeyeceklerdir zAten..
Aynen canım kronik hastalıklar yaş ne olursa olsun dikkat etmeli diyorlar. gitmekle iyi yapmış geçmiş olsun.Bugun mecbur kalip babam götürmüs hastaneye . 1 saat acilde hava vermisler bronslari dolmus .hem koah hem alerjik astimi var. pankseasinda böbreklerinde problem var sekeri var tansiyonu var.yok yok yani. evede fısfıs vermisler riskli gruptasin evden cikmamaya calis demisler. Krinonik hastaligi oldugundan.
Bakayım teşekkür ederimmpawlover ceviz kabugu ile ilgili biseyler okuyodum bi bak istersen oksuruk bagisiklik kilo etkileri var
Onu ben yapıyordum çok etkiliydi cnmBakayım teşekkür ederimmcevizi geceden suya koyup suyunu içiyolardı bide galiba o da detoks etkiliydi yanlış hatırlamıyosam
Onu bana diyetisyen yazdi ama hic yapamiyom unutuyomBakayım teşekkür ederimmcevizi geceden suya koyup suyunu içiyolardı bide galiba o da detoks etkiliydi yanlış hatırlamıyosam
Çok etkili bi detoks aslındaOnu bana diyetisyen yazdi ama hic yapamiyom unutuyom
Yaaaa denedinmiÇok etkili bi detoks aslında
Evet cnm yaptım bi süre. Ara ara da yaparım. Gerçekten çok etkili. Bağırsakları çalıştırıyor, idrara sık çıkardı. Tokluk hissi yapmıştı bende.Yaaaa denedinmi
Bugün açıklandı kapatılacakSalonlar kapatıldı diye biliyorum kuzum açık mi
Deneyeyim bakiimOnu ben yapıyordum çok etkiliydi cnm
Hadi gel yapalım bu gece kalk koy cevizleri suyaOnu bana diyetisyen yazdi ama hic yapamiyom unutuyom
Bide yoğurt, pul biber ve limon karışımının baya faydasını gördüm ben cnm.Deneyeyim bakiim
Hadi gel yapalım bu gece kalk koy cevizleri suya
Onu bende severimBide yoğurt, pul biber ve limon karışımının baya faydasını gördüm ben cnm.
Bende sorun yok aslında ama neden oluyo ki acabaYa varya sitedeki sorun yüzünden foruma Giresim kalmadı sayfa devamli takılıyor
Bi kaç gün önce sorun vardı bende de, ama şimdi yok cnmYa varya sitedeki sorun yüzünden foruma Giresim kalmadı sayfa devamli takılıyor
Evet azaldi gibi geçen gün daha coktu ama yine ara ara oluyor zaten sinirliyimBi kaç gün önce sorun vardı bende de, ama şimdi yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?