- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.721
Kötü olmuş evet çocuğa anlatmak çok zor ama insansız açık alanlarda yürüyebilirsiniz belkiEvet azaldi gibi geçen gün daha coktu ama yine ara ara oluyor zaten sinirliyimEmre'yi evde zaptedemiyorum çok zor geçiyor evde zaman biz karda bile çıkıp gezip pastaneye falan gidiyorduk.simdi işler zor.o istiyor ben yok diyorum bütün gün muhabbet bu gelde anlat coronayi çocuğa
Ayy cnm tabi çocuk olunca kat kat daha zordurEvet azaldi gibi geçen gün daha coktu ama yine ara ara oluyor zaten sinirliyimEmre'yi evde zaptedemiyorum çok zor geçiyor evde zaman biz karda bile çıkıp gezip pastaneye falan gidiyorduk.simdi işler zor.o istiyor ben yok diyorum bütün gün muhabbet bu gelde anlat coronayi çocuğa
Evet geçen öyle oldu çıktık ama biz her çıktığımızda markketen birşeyler alır döneriz bu sefer onun krizi başlıyor yere yatıyor çıkmıyor eve valla yine caresizim :)Kötü olmuş evet çocuğa anlatmak çok zor ama insansız açık alanlarda yürüyebilirsiniz belki
Alışma süreci 21 gün diyolar ya o arada belki alışır evde durmaya2 ay diyorlar bu süreç için 2 ayda bu çocuk beni yirrcoronadan değil Mehmet emreden gitti dersiniz
Bende aynı durumdayim.Kızlar ben diyete adapte olamıyorum bahane bulasim varmış gibi
Neyse bugün 10,45 de kahvaltı yaptım if deneyeceğim
21 gün yaşayamamAlışma süreci 21 gün diyolar ya o arada belki alışır evde durmaya
Sende tovbe.etsade türk kahvesi yanında erik ve kayısı kurusu yedim şimdiifliydim ben halbuki
Tatlı cnm çekince, nasıl aldım dolaptan kahvenin yanına koydum hatırlamıyorumSende tovbe.et
Göz kararıyorTatlı cnm çekince, nasıl aldım dolaptan kahvenin yanına koydum hatırlamıyorum
büyük tehlikeGöz kararıyorbizimde hafta sonu misafir vardı ya.bursadan çikolata kaplı kestane getirmişler dolapta kuzu gibi duruyor
Yeğenim de aynı durumda,Evet azaldi gibi geçen gün daha coktu ama yine ara ara oluyor zaten sinirliyimEmre'yi evde zaptedemiyorum çok zor geçiyor evde zaman biz karda bile çıkıp gezip pastaneye falan gidiyorduk.simdi işler zor.o istiyor ben yok diyorum bütün gün muhabbet bu gelde anlat coronayi çocuğa
Allah yardımcın olsun canım. Bizde de aynı durumlar. geçen hep beraber markete gittik kızlar babalarıyla arabada beklediler ben alış veriş yapıp döndüm ama suratla r beş karış. Zaten büyük sürekli şikayetçi arkadaşlarını da özlemiş herşey çok sıkıcıymış. Allah bize sabır versin ne diyeyimEvet geçen öyle oldu çıktık ama biz her çıktığımızda markketen birşeyler alır döneriz bu sefer onun krizi başlıyor yere yatıyor çıkmıyor eve valla yine caresizim :)
Unuttuysanız sorun yokTatlı cnm çekince, nasıl aldım dolaptan kahvenin yanına koydum hatırlamıyorum
Nasil olsa tadini bilkiyorsun..inatlas tatlimm..biz biliyoruz yapabilirsinGöz kararıyorbizimde hafta sonu misafir vardı ya.bursadan çikolata kaplı kestane getirmişler dolapta kuzu gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?