Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kötü olmuş evet çocuğa anlatmak çok zor ama insansız açık alanlarda yürüyebilirsiniz belki

Ayy cnm tabi çocuk olunca kat kat daha zordur

Kötü olmuş evet çocuğa anlatmak çok zor ama insansız açık alanlarda yürüyebilirsiniz belki
Evet geçen öyle oldu çıktık ama biz her çıktığımızda markketen birşeyler alır döneriz bu sefer onun krizi başlıyor yere yatıyor çıkmıyor eve valla yine caresizim :)

Yeğenim de aynı durumda,
Bi türlü anlatamadık. ama haklı çocuk

Evet geçen öyle oldu çıktık ama biz her çıktığımızda markketen birşeyler alır döneriz bu sefer onun krizi başlıyor yere yatıyor çıkmıyor eve valla yine caresizim :)
Allah yardımcın olsun canım. Bizde de aynı durumlar. geçen hep beraber markete gittik kızlar babalarıyla arabada beklediler ben alış veriş yapıp döndüm ama suratla r beş karış. Zaten büyük sürekli şikayetçi arkadaşlarını da özlemiş herşey çok sıkıcıymış. Allah bize sabır versin ne diyeyim

Merhaba arkadaslarim
Korono ankarayi epey etkiledi..
Bu nedenle onlem olarak jamu diye bilinen zencefillki zerdecalli limonlu ve balli su hazirliyorum..rafine şekersiz 3.haftamdayim ve bu hafta normalde doğal şeker ve nevi kuru meyve yas meyve bal kesiyirdum ama.bu hafta kesmeyi planlamiyorum..killo vermesem de olkur..incelmeye devam ediyorum ve bu farkedilir hale geldi çok şukur

Bu arada dun hastaneye gittim cunku vakit astim sezonu..ignemi oldum ilaclarimi aldim fısfis ve burun spreyi ile bir de antibiyotik verdi cigerlerin dolmaya baslayinca tedbiren iç dedi dr simdikkik kontrollu gidiyorum bakalim..sizker nasilsiniz hersey yolunda mi..
Psikolojimiz aklimiz fikrimiz sagligimiz sevdiklerimiz yerinde ve şifalı ollsun..

Yuvalarimiz muhabbetli kalplerimiz merhametli bedenlerimiz sıhhatli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…