- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.741
cnm,Göz kararıyorbizimde hafta sonu misafir vardı ya.bursadan çikolata kaplı kestane getirmişler dolapta kuzu gibi duruyor
Zaten bu gidişle çöpe gidecek caaanim kutucnm,
Sakın yeme!!
Gönder bana ben hepsini imha ederim. için rahat olsun.
Amin kuzummmAllah yardımcın olsun canım. Bizde de aynı durumlar. geçen hep beraber markete gittik kızlar babalarıyla arabada beklediler ben alış veriş yapıp döndüm ama suratla r beş karış. Zaten büyük sürekli şikayetçi arkadaşlarını da özlemiş herşey çok sıkıcıymış. Allah bize sabır versin ne diyeyim
Okuyunca nedense panik oldumAzıcıkta gülelim
Benim de öyle ya kolilerle boğuşuyorumOkuyunca nedense panik oldumtemizlikten spora vakit kalmıyor
Huhuu cuma yaklaşıyoorr nerelerdesiniz
Neee yaklaşıyor mu salı daha yaaaaaHuhuu cuma yaklaşıyoorr nerelerdesiniz
Ay bilmiyorum valla . bu virus olayı çıkmıyor aklımdan. Pek düşünemiyorum cumayı.Huhuu cuma yaklaşıyoorr nerelerdesiniz
Bende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyorKendimi çok kötü hissediyorum ya. Şimdiden çok sıkıldım bu durumdan evdeyiz dışarı market dışında çıkmıyoruz. Ama yine de bir tedirginlik yaşıyorum. Rahat değilim evde. Inşallah bir an önce biter bu kabus virüsten korunsak bile psikolojik olarak nasıl koruyacağız kendimizi bilmiyorum.
Geldi şurda 2 güncük yaklaştı tabiiiğNeee yaklaşıyor mu salı daha yaaaaa
OlamaaazzAy bilmiyorum valla . bu virus olayı çıkmıyor aklımdan. Pek düşünemiyorum cumayı.
Bırakmak yokAy bilmiyorum valla . bu virus olayı çıkmıyor aklımdan. Pek düşünemiyorum cumayı.
Ben de mezun olmak istiyorumBırakmak yokhadi mezuniyeti uzatma artık ♥♥♥
Ben diyete devam ediyorum. Bozmadım. Ama şu an aklım diyette değil.Bırakmak yokhadi mezuniyeti uzatma artık ♥♥♥
Hedef kilona kaç demiştik ilk listeye girdiğinde kuzumCherry Mom geçenlerde okudum okudum anlamadım bi türlü. Ben kaç kg da mezun olabiliyorum?
Bugun yurudum yarim saatBende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyorAllah sonumuzu hayır etsin başka şeye odaklanmanız lazım o da zayiflama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?