Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

( İyi bari esindeki risk azalacak
Ama anlamadim kurumdakiler nerden yemek.yicek disarisida kapalı
İşciler için çıkacakmış yemek cnm da lokanta kısmı vardı bide, dışardan gelip yiyordu herkes, orası kapanmış. Eşim de şaştı kaldı. Belki zoraki yıllık izne ayıracaklar diyor.

İşciler için çıkacakmış yemek cnm da lokanta kısmı vardı bide, dışardan gelip yiyordu herkes, orası kapanmış. Eşim de şaştı kaldı. Belki zoraki yıllık izne ayıracaklar diyor.
O kötü işte insanin izninden almari can sıkıcı hayır olsun diyelim

tesekkur ederim canim. beni araniza aldiginiz icin ben tesekkur ederim.

Ya kızlar aklıma takıldı şimdi bu nakliyeciler bi sürü eşya taşıyo ya hastalık getirmesinler? Hadi herşeyi yıkıyım dicem ama koltuk yatak vs yıkanmaz da napsam bilemedim
Koltuklara flan battaniye saracaklarya virüs gelse bile 4 6 saat canlı kalacak şüphe ettiğiniz eşyaları o.kadar süre oturmayın dokunmayın olmaz mı

Selam kızlar köye geldim yarın sabahtan texi yok yürüyüşe başlıyorum sabah tartıldım biraz artıyım çünkü pis bünyem bir gün bile gönlümce yesem hemen 2 kilo alır cumaya eksiye geçmek dileğiyle sizleri seviyorum
Evde olmanın tadını çıkartıp evhamlanmayın canlarım
İnsanı ölümden eceli korur.

Ne guzel yazdın oyle vallahi bizde seni seviyoruz canım.gorme o 3 lu rakamları bir daha saldiralim birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…