- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.801
İşciler için çıkacakmış yemek cnm da lokanta kısmı vardı bide, dışardan gelip yiyordu herkes, orası kapanmış. Eşim de şaştı kaldı. Belki zoraki yıllık izne ayıracaklar diyor.( İyi bari esindeki risk azalacak
Ama anlamadim kurumdakiler nerden yemek.yicek disarisida kapalı
O kötü işteİşciler için çıkacakmış yemek cnm da lokanta kısmı vardı bide, dışardan gelip yiyordu herkes, orası kapanmış. Eşim de şaştı kaldı. Belki zoraki yıllık izne ayıracaklar diyor.
Öyle cnm ya, eşim de ona üzülüyor.O kötü işteinsanin izninden almari can sıkıcı hayır olsun diyelim
Içim kaynıyor spor yap diye ama bedenim yerinden kalkmıyor bir türlüTesekkur ederiz ammmaa Cumartesiden beri spor yok.yatmadan yapabilrsen bekleriz :)))
Benimde öyleydi yeni basladim ve hemen açıldımIçim kaynıyor spor yap diye ama bedenim yerinden kalkmıyor bir türlü
tesekkur ederim canim. beni araniza aldiginiz icin ben tesekkur ederim.Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı
@seaBahAR kaptanim, kaptanlarim hepinizin yeni haftasi guzel gecsin.♥ Corona virusten oturu cok dikkat edin kendinize.🙏 Bireysel dikkat bir yere kadar. Ümit ederim ki toplumsal ölçekli olur dikkatimiz. Ve yönetimsel olarak da olması gereken yapılır. Yoksa hikaye.www.kadinlarkulubu.com
Sismaniye 2.mezuniyetin icin tebrik ederim canım mezuniyet bizim takıma nasip oldu iyi ki geldin ♥♥
tesekkur ederim canim. beni araniza aldiginiz icin ben tesekkur ederim.
Tebrikler rr,koruman dileğiyle.tesekkur ederim canim. beni araniza aldiginiz icin ben tesekkur ederim.
Koltuklara flan battaniye saracaklarya virüs gelse bile 4 6 saat canlı kalacak şüphe ettiğiniz eşyaları o.kadar süre oturmayın dokunmayın olmaz mıYa kızlar aklıma takıldı şimdi bu nakliyeciler bi sürü eşya taşıyo ya hastalık getirmesinler? Hadi herşeyi yıkıyım dicem ama koltuk yatak vs yıkanmaz da napsam bilemedim
hemen basladim korumaya haftasonu abartinca 1 kilodan fazla artiydim ama toparladim sukur :) artik abartmak yok. mumkunse 58.0 e inip bi daha 60 i hic gormemek istiyorum.Tebrikler rr,koruman dileğiyle.
Evet aslında öyle olabilirKoltuklara flan battaniye saracaklarya virüs gelse bile 4 6 saat canlı kalacak şüphe ettiğiniz eşyaları o.kadar süre oturmayın dokunmayın olmaz mı
Bunu gördüm çok güldümAzıcıkta gülelim
Ne guzel yazdınSelam kızlar köye geldim yarın sabahtan texi yok yürüyüşe başlıyorum sabah tartıldım biraz artıyım çünkü pis bünyem bir gün bile gönlümce yesem hemen 2 kilo alır cumaya eksiye geçmek dileğiyle sizleri seviyorum
Evde olmanın tadını çıkartıp evhamlanmayın canlarım
İnsanı ölümden eceli korur.
Can kaybı yok en azından hala inşallah da olmazSayı çok arttı Allah'ım bu zor günlerden çarçabuk cikarsin bizi inşallah hayırlı.geceelr kızlar
Var malesefCan kaybı yok en azından hala inşallah da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?