Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bu ara yazamıyorum ama kaçamak yapmadım. Yarın kaçamak yapcam Gideyim de menümü yazayım

@pisi pisi kopatim 2.mezuniyetin icin tebrik ederim canım mezuniyet bizim takıma nasip oldu iyi ki geldin

toplight kaptanim nasılsınız ? Uzuldum mecburi izne ayrilisiniza size idari izin verilmeliydi bence riske atılabilir bir durum değil çünkü bunu hesap etmeleri lazım esinizde iyi insallah Allah korusun bir şey olsa şimdiye belirti gösterirdi zaten siz canınızı sıkmayın evlerimizde bişey yok yani simdilik

Tesekkur ederiz ammmaa Cumartesiden beri spor yok.yatmadan yapabilrsen bekleriz :)))

Karnabaharın çiçek yerlerini rondodan geçiriyosun incecik, soğan salça kavurup karnabarı ekleyip onu da yumuşayana kadar kavuruyosun sonra sıcağını atınca kısıra yeşillik baharat ne koyuyosan ekleyip afiyetle yiyosun
Sevindim cnm. Bende henüz olmadım. Güzel şişliklerle boğuşuyorum halen
Ben hayatımda ilk kez böyle regl oldum. Bebeğin gidişinin etkisiyle galiba ped yetiremedim

Eneee bulgur yok sahaneymis tuttum bunu sagol kuzum

Benimde ellerim çalı gibi oldu. Aslında abartıyoruz evlerimiz de bisey yok virüs dışarda ama bisey yapmadan duramıyor insan ama
Aynen disari cikan gelince temizlense yeter,artik yavaslamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…