- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.270
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.781
Ben de bu ara yazamıyorum ama kaçamak yapmadım. Yarın kaçamak yapcamDünkü menulerinizi paylastiginiz için teşekkürler kızlar
ayvacicegi
nrmyn
kardelelen321
Mehfam
Başka paylasan yok.
Bugün menüleri eksiksiz yazalım kizlar kendimize ve takıma karşı sorumluyuz unutmayalım bende misafir falan derken yazamadım özür dilerim bundan sonra eksiksiz yazacağım
Yarında yazda cezani keselim mademBen de bu ara yazamıyorum ama kaçamak yapmadım. Yarın kaçamak yapcamGideyim de menümü yazayım
Şimdiden diyim 1 dilim ıslak kek yicem keste şimdiden yapimYarında yazda cezani keselim madem:))
Rica ederiz cnmDünkü menulerinizi paylastiginiz için teşekkürler kızlar
ayvacicegi
nrmyn
kardelelen321
Mehfam
Başka paylasan yok.
Bugün menüleri eksiksiz yazalım kizlar kendimize ve takıma karşı sorumluyuz unutmayalım bende misafir falan derken yazamadım özür dilerim bundan sonra eksiksiz yazacağım
Artidaysan yeme benceŞimdiden diyim 1 dilim ıslak kek yicem keste şimdiden yapim
Regl bitişi ile birlikte güzel bi eksideyim yoksa yapmicaktımArtidaysan yeme bencekesin yicen.mi son kararın mi
60 puan ceza
Bu ne ola ki6yk karnabahar kısıri
Sevindim cnm. Bende henüz olmadım. Güzel şişliklerle boğuşuyorum halenRegl bitişi ile birlikte güzel bi eksideyim yoksa yapmicaktım
Tesekkur ederiz ammmaa Cumartesiden beri spor yok.yatmadan yapabilrsen bekleriz :)))Iyi aksamlar
Dünki menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
Peynir 1 kk
Zeytin 7 tane
1 tk reçel
Ara
1 muz
Akşam
2 kuru biber 2 kuru patlıcan dolması
2 sarma
1 kase yoğurt
2.5 lt su
Bugün ki menüm
Kahvaltı
2 yumurtadan pırasalı omlet
2 dilim ekmek
5 zeytin 1 kk peynir
Ara
1 elma
Akşam
2 kuru biber 2 kuru patlıcan dolması
3 sarma
Salata
2.5 lt su
Karnabaharın çiçek yerlerini rondodan geçiriyosun incecik, soğan salça kavurup karnabarı ekleyip onu da yumuşayana kadar kavuruyosun sonra sıcağını atınca kısıra yeşillik baharat ne koyuyosan ekleyip afiyetle yiyosunBu ne ola ki
Ben hayatımda ilk kez böyle regl oldum. Bebeğin gidişinin etkisiyle galiba ped yetiremedimSevindim cnm. Bende henüz olmadım. Güzel şişliklerle boğuşuyorum halen
Eneee bulgur yok sahaneymisKarnabaharın çiçek yerlerini rondodan geçiriyosun incecik, soğan salça kavurup karnabarı ekleyip onu da yumuşayana kadar kavuruyosun sonra sıcağını atınca kısıra yeşillik baharat ne koyuyosan ekleyip afiyetle yiyosun
Aynen insanın nefsi köreliyo hiç yoktanEneee bulgur yok sahaneymistuttum bunu sagol kuzum
Cok ta guzel oluyoEneee bulgur yok sahaneymistuttum bunu sagol kuzum
Bide ben yapayım İnşaAllahKarnabaharın çiçek yerlerini rondodan geçiriyosun incecik, soğan salça kavurup karnabarı ekleyip onu da yumuşayana kadar kavuruyosun sonra sıcağını atınca kısıra yeşillik baharat ne koyuyosan ekleyip afiyetle yiyosun
Aynen disari cikan gelince temizlense yeter,artik yavaslamak lazimBenimde ellerim çalı gibi oldu. Aslında abartıyoruz evlerimiz de bisey yok virüs dışarda ama bisey yapmadan duramıyor insan ama
Eşim devlet kurumunda aşcı. Lokanta kısmını kapatmışlar. İkinci bir emre kadar açılmayacakmışönlemler ciddi ciddi alınıyor arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?