- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.821
1 kişi ölmüş şimdi gördüm 89 yaşındaCan kaybı yok en azından hala inşallah da olmaz
gunaydin kopmadım canım int azaldi yine iyice nasi oluyo anlamiyom o yuzde cumaya bildirim yapayım diye az az giriyomA annecicegi sen neden koptun canım ? Yoksun cumadan beri
Cnm Acaba ben de mezun olabilir miyimYanlış olmadiysa Max 50,5 da mezun olabiliyorsun kuzum
Canim bunaCnm Acaba ben de mezun olabilir miyim
hayırlı olsun canımsagol canim.
amin
Koyalim canim,ben ulasamasamda vesile olurum belki.hedefim listeye guzel bi eksiyle girebilmek olsun.lokumlari aliyor ama cekmeceye koyuyorsun nermin gibiarkadaşlar merhabalar nasılsınız.....herkes evlerinde biz çalışıyoruz.sürekli ilaçlama yapılıyo...corona bişe yapmasa ilaçlar heryere zarar veriyo....yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum. haftasonu pazar annemdeydim çok abarttım...pazar geceside helvaya dadandım..hafta içi topladım....ama bugün iki küçük lokum ikram ettiler hayır diyemedim.....ne diyorum biliyor musunuz.....gelin ramazana hedef koyalım
Selam canım ozellikle siz çalışanların işi zor ben evde bile bin kez elimi kirkliyorsamarkadaşlar merhabalar nasılsınız.....herkes evlerinde biz çalışıyoruz.sürekli ilaçlama yapılıyo...corona bişe yapmasa ilaçlar heryere zarar veriyo....yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum. haftasonu pazar annemdeydim çok abarttım...pazar geceside helvaya dadandım..hafta içi topladım....ama bugün iki küçük lokum ikram ettiler hayır diyemedim.....ne diyorum biliyor musunuz.....gelin ramazana hedef koyalım
Kolay geldin canım küçük çocuğu olanlar için zor bir süreç gerçekten. Evde istediğin kadar oyala çocuk dışarı çıkıp sosyalleşmek istiyor haklı olarak.Evet azaldi gibi geçen gün daha coktu ama yine ara ara oluyor zaten sinirliyimEmre'yi evde zaptedemiyorum çok zor geçiyor evde zaman biz karda bile çıkıp gezip pastaneye falan gidiyorduk.simdi işler zor.o istiyor ben yok diyorum bütün gün muhabbet bu gelde anlat coronayi çocuğa
Ben dün akşam oturduğum yerde bir paket gofret yedim. Evde üç kişiyiz onlar oyun oynuyordu ben telefonda bir şeylere bakıyordum. öyle bir yemişim ki onlara bir tane bile kalmamışsade türk kahvesi yanında erik ve kayısı kurusu yedim şimdiifliydim ben halbuki
Sorma canım arada kriz geçiriyor bagriyorKolay geldin canım küçük çocuğu olanlar için zor bir süreç gerçekten. Evde istediğin kadar oyala çocuk dışarı çıkıp sosyalleşmek istiyor haklı olarak.
53 diyim miSelam canım ozellikle siz çalışanların işi zor ben evde bile bin kez elimi kirkliyorsam
Dikkat et tatlım insanlari reddettikce diyetteyim kafası oluşacak beyninde yoksa unutup herseyden yiyoruz
Ramazan hedefi şahanehemen yapalimm ramazanda spor yapamayiz o yüzden o zamana kadar toparlanmak güzel olur
24 Nisan da başlıyor yani 37 günümüz var benim hedefim 65 kg olmak haydi herkes söylesin ben toplarım listeyi
Bende aksam sastim kendime,cayin yaninda meyve yiyen ben krakerleri götürdüm.hep bu stres hormonu iste citir citir biseyler yediriyo aksama baska bi cozum bulucamBen dün akşam oturduğum yerde bir paket gofret yedim. Evde üç kişiyiz onlar oyun oynuyordu ben telefonda bir şeylere bakıyordum. öyle bir yemişim ki onlara bir tane bile kalmamışPaket nasıl bitti hala anlamadım. Bir paket daha olsa onu da yermişim resmen
Öyle oluyor cnm insan durduramıyor. Çok şükür paketli ürün tüketmiyorum.Ben dün akşam oturduğum yerde bir paket gofret yedim. Evde üç kişiyiz onlar oyun oynuyordu ben telefonda bir şeylere bakıyordum. öyle bir yemişim ki onlara bir tane bile kalmamışPaket nasıl bitti hala anlamadım. Bir paket daha olsa onu da yermişim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?