Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar

Pek uğrayamadım. Maalesef herkes gibi bende de bi isteksizlik başladı. Kaçamak yaptım. Çok şiş hissediyorum kendimi. Bütün düzenim bozuldu tekrar kurmakta zorlanıyorum. Umarım bir an evvel toparlanmayı başarırız. Hayat devam ediyo. Güçlü olalım ve yola devam edelim. Bu sıkıntılı günler de geçecek elimizde hayal kırıklığı değil zafer olsun. Hepinizi çok seviyorum. Haydi başarabiliriz

arkadaşlar merhabalar nasılsınız.....herkes evlerinde biz çalışıyoruz.sürekli ilaçlama yapılıyo...corona bişe yapmasa ilaçlar heryere zarar veriyo....yazdıklarınızı okuyorum ama yazamıyorum. haftasonu pazar annemdeydim çok abarttım...pazar geceside helvaya dadandım..hafta içi topladım....ama bugün iki küçük lokum ikram ettiler hayır diyemedim.....ne diyorum biliyor musunuz.....gelin ramazana hedef koyalım

Koyalim canim,ben ulasamasamda vesile olurum belki.hedefim listeye guzel bi eksiyle girebilmek olsun.lokumlari aliyor ama cekmeceye koyuyorsun nermin gibiyaptigin kacamaklarida vicdan azabi duyup ertesi gun telafi ediyosun ok mi.ben eski melitayi gormek istiyorum hizli veren degil kararli olani bu yuzden senin onunde bi organizasyon varsa ona hedef koyman lazim bence

Selam canım ozellikle siz çalışanların işi zor ben evde bile bin kez elimi kirkliyorsam
Dikkat et tatlım insanlari reddettikce diyetteyim kafası oluşacak beyninde yoksa unutup herseyden yiyoruz
Ramazan hedefi şahane hemen yapalimm ramazanda spor yapamayiz o yüzden o zamana kadar toparlanmak güzel olur
24 Nisan da başlıyor yani 37 günümüz var benim hedefim 65 kg olmak haydi herkes söylesin ben toplarım listeyi

Kolay geldin canım küçük çocuğu olanlar için zor bir süreç gerçekten. Evde istediğin kadar oyala çocuk dışarı çıkıp sosyalleşmek istiyor haklı olarak.

sade türk kahvesi yanında erik ve kayısı kurusu yedim şimdi ifliydim ben halbuki
Ben dün akşam oturduğum yerde bir paket gofret yedim. Evde üç kişiyiz onlar oyun oynuyordu ben telefonda bir şeylere bakıyordum. öyle bir yemişim ki onlara bir tane bile kalmamış Paket nasıl bitti hala anlamadım. Bir paket daha olsa onu da yermişim resmen

Kizlar derdimiz kilo vermek ten ziyade almamak olsun,bagisiklik guclendirmek olsun,max hareket etmek olsun,malum seyden korunmak olsun,moral kazanmak olsun,bu ortami bozmamak destek olmak olsun toparlanin lutfen sizden derece isteyen yok sagliginizi koruyun yeter bide 0,30 yuzdenin altina dusmezseniz bonus olur
Ben artik yürüyüş e gidemiyorum evde spor aletimde yok yinede biaeyler yapmaya calisiyorum calistirin seratonini

Kolay geldin canım küçük çocuğu olanlar için zor bir süreç gerçekten. Evde istediğin kadar oyala çocuk dışarı çıkıp sosyalleşmek istiyor haklı olarak.
Sorma canım arada kriz geçiriyor bagriyor o.kadsr alışmış ki haliyle anlamıyor
Sen nasılsın ? Orda durumlar nasıl valla herkes için ayri ayrı endişe duyuyorum

53 diyim mi

Bende aksam sastim kendime,cayin yaninda meyve yiyen ben krakerleri götürdüm.hep bu stres hormonu iste citir citir biseyler yediriyo aksama baska bi cozum bulucam

Öyle oluyor cnm insan durduramıyor. Çok şükür paketli ürün tüketmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…