Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundanbiraz azaltacagim.hava musait olsa neleri temizliycem daha da bu kadar oluyo

Ben diyete devam ediyorum. Bozmadım. Ama şu an aklım diyette değil.
Üstüne bi de önümüzdeki hafta regl haftam. o da biraz canımı sıkıyo.
Olsunn59 u kirdin ya geri donme yeter sonra zorlanirsin tekrar

Bende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyor Allah sonumuzu hayır etsin başka şeye odaklanmanız lazım o da zayiflama
Zaten zamanın çoğunu evde geçiyoruz ama çok rahatsız edici rahat çayını eline alıp oturamıyorsun her an bisey olacakmış kaygısı var sürekli diken Üzerind e duruyorum. Zayıflamaya kafayı vereceğiz mecbur spora falan başlayıp kafayı dagitmak lazım ama nasıl başlayacağım bilmiyorum

En sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundanbiraz azaltacagim.hava musait olsa neleri temizliycem daha da bu kadar oluyo
Benimde ellerim çalı gibi oldu. Aslında abartıyoruz evlerimiz de bisey yok virüs dışarda ama bisey yapmadan duramıyor insan ama

Yapmayın etmeyin kizlar haydi toparlayalim vakit var
Evet ya acil toparlanmamiz lazım. Böyle durumlarda çok salıyorum ben ya dünya da neler var kilo da dert mi diye zaten bahane arıyorum bulunca da hiç affetmiyorum. O da değilde virüs bana bulaşırsa virüsten değil kahrımdan ölürüm. O kadar eziyet çek aylarca sonra gelsin minicik virüs önüne taş koysun olacak iş degil ya

Evet hadi unutalim bunları konsantre olalım diyetimize o kadar emeğimiz var sen ziplamalara başla ben bisiklete haydi kuzum bir.iki günden zarar olmaz ama bunu uzatirsak kolayca geri gelecek herşey

Ceviz suyu noldu
İçtim bu sabah görcez bakalım
Yanlış olmadiysa Max 50,5 da mezun olabiliyorsun kuzum
Geçen sefer 49 küsürlü bişeyle kaçırmıştım 200 gramla gibi hatırlıyom ama tam da hatırlayamadım
Çok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuç
Evde yapmaya çalış o saatlerde bişey spora gider gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…