- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #336.761
En sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundanKızlar selam bütün evi ortaya döktüm temizlik yapıyoruz evde çamaşırbsuyu sirke ve alkolle herşeyi dezenfekte ediyorum kafayı yiyeceğim dikkat edin kızlar nerminin dediğingibi kimse ile görüşmeyi misafir kabul etmeyin
Olsunn59 u kirdin ya geri donme yeter sonra zorlanirsin tekrarBen diyete devam ediyorum. Bozmadım. Ama şu an aklım diyette değil.
Üstüne bi de önümüzdeki hafta regl haftam. o da biraz canımı sıkıyo.
İmhamicnm,
Sakın yeme!!
Gönder bana ben hepsini imha ederim. için rahat olsun.
Bende egzema oldumEn sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundanbiraz azaltacagim.hava musait olsa neleri temizliycem daha da bu kadar oluyo
48 galibaHedef kilona kaç demiştik ilk listeye girdiğinde kuzum
Haydi sen de listeyeKizlarr durumlardan etkilenmeyen yok inanin ama diger gruplar spor ve diyetine devam ediyor bilginiz olsunn
Ceviz suyu nolduHaydi sen de listeye
Yanlış olmadiysa Max 50,5 da mezun olabiliyorsun kuzum48 galiba
Çok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuçHuhuu cuma yaklaşıyoorr nerelerdesiniz
Yapmayın etmeyin kizlar haydi toparlayalim vakit varÇok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuç
Zaten zamanın çoğunu evde geçiyoruz ama çok rahatsız edici rahat çayını eline alıp oturamıyorsun her an bisey olacakmış kaygısı var sürekli diken Üzerind e duruyorum. Zayıflamaya kafayı vereceğiz mecbur spora falan başlayıp kafayı dagitmak lazım ama nasıl başlayacağım bilmiyorumBende sanki beni eve kitlemislerr gibi geliyorAllah sonumuzu hayır etsin başka şeye odaklanmanız lazım o da zayiflama
Benimde ellerim çalı gibi oldu. Aslında abartıyoruz evlerimiz de bisey yok virüs dışarda ama bisey yapmadan duramıyor insan amaEn sonunda vücudum alerjik reaksiyon vermeye basladi camasir suyundanbiraz azaltacagim.hava musait olsa neleri temizliycem daha da bu kadar oluyo
Evet ya acil toparlanmamiz lazım. Böyle durumlarda çok salıyorum ben ya dünya da neler var kilo da dert mi diye zaten bahane arıyorum bulunca da hiç affetmiyorum. O da değilde virüs bana bulaşırsa virüsten değil kahrımdan ölürüm. O kadar eziyet çek aylarca sonra gelsin minicik virüs önüne taş koysun olacak iş degil yaYapmayın etmeyin kizlar haydi toparlayalim vakit var
Evet hadi unutalim bunları konsantre olalım diyetimize o kadar emeğimiz var sen ziplamalara başla ben bisiklete haydi kuzum bir.iki günden zarar olmaz ama bunu uzatirsak kolayca geri gelecek herşeyEvet ya acil toparlanmamiz lazım. Böyle durumlarda çok salıyorum ben ya dünya da neler var kilo da dert mi diye zaten bahane arıyorum bulunca da hiç affetmiyorum. O da değilde virüs bana bulaşırsa virüsten değil kahrımdan ölürüm. O kadar eziyet çek aylarca sonra gelsin minicik virüs önüne taş koysun olacak iş degil ya
İçtim bu sabah görcez bakalımCeviz suyu noldu
Geçen sefer 49 küsürlü bişeyle kaçırmıştım 200 gramla gibi hatırlıyom ama tam da hatırlayamadımYanlış olmadiysa Max 50,5 da mezun olabiliyorsun kuzum
Evde yapmaya çalış o saatlerde bişey spora gider gibi benceÇok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuç
Evet bende öyle birşeyler hatırlıyorum ama ben hesaplayinca torpilli çıktınGeçen sefer 49 küsürlü bişeyle kaçırmıştım 200 gramla gibi hatırlıyom ama tam da hatırlayamadım
Senden torpilli mezun olurum inşallahEvet bende öyle birşeyler hatırlıyorum ama ben hesaplayinca torpilli çıktın
Sana odev verelim mi, etkili olurmu görevÇok kötü gidiyor benim tempolu bir spor hayatım varken bir anda kesildi evde yapamıyorum şu an kötü yani sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?