- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.265
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.061
Geç tartilacagim, düne kadar artiydim hemgünaydınlar arkadaşlar.. hayırlı cumalar .yine bir cuma....ben gece biraz fındığı abarttım. birde bugün yarın regl bekleniyor şişkinliğim var....sizde durumlar nasıl
Ay evet ya yine deprem olmuş devamı gelmez inşallah geçmiş olsundün bizim kuruma biri gelmiş ateşli gözleri kırmızı öksürüyo muş çıkarken kapının önünde bayılmış...hepimizi bir korku sardı .ambulans götürdü.....sara hastasıymış...ama ateşi vardı....eve gittim herşeyimi yıkayıp duş aldım..akşam dokuzda çocukları bahçeye indirdim alkış için o sırada deprem olmuş 5.1 ...Allah'tan hissetmedim....ay biz ne yapalım...evde dursak bir dert durmasak bir dert. işede geliyoruz.....Allah sonumuzu hayır etsin inş
Geçmiş olsun cnm,dün bizim kuruma biri gelmiş ateşli gözleri kırmızı öksürüyo muş çıkarken kapının önünde bayılmış...hepimizi bir korku sardı .ambulans götürdü.....sara hastasıymış...ama ateşi vardı....eve gittim herşeyimi yıkayıp duş aldım..akşam dokuzda çocukları bahçeye indirdim alkış için o sırada deprem olmuş 5.1 ...Allah'tan hissetmedim....ay biz ne yapalım...evde dursak bir dert durmasak bir dert. işede geliyoruz.....Allah sonumuzu hayır etsin inş
su içmek için tv karşısında kendimi durduramadımGeç tartilacagim, düne kadar artiydim hem
hafta sonu kötü besledim hemde sporu azalttım
Niye gece gece fındık yedin canım
Gece o tarz seylere hiç baslamamak gerekiyor insan ne olduğunu anlamadan 3 5 çoktan yemis oluyor ben cok istersem sadece 1 2 elime alirim kasede flan oldu mu bitiyorsu içmek için tv karşısında kendimi durduramadım
Kasede olaydı iyiydi.. Direk poşetindeGece o tarz seylere hiç baslamamak gerekiyor insan ne olduğunu anlamadan 3 5 çoktan yemis oluyor ben cok istersem sadece 1 2 elime alirim kasede flan oldu mu bitiyor
Aynen sporsuz zor artık canim olsun böyle bir haftayı ekşi gecirdiginn için tebrik ederimKızlar,
Sadece 200 gr vermişim.Haftaya da regl olucam.
58,7/58,5/0,2/1,00
Ben daha fazla veririm diyordum. Demek, spor olmadan zormuş
Ki bu hafta çok dikkat ettimBen sabitim malesef. Hala gelmedi regl onun etkisi var.
Olsun canım olabilir böyle şeyler denk geliyor bu hafta diyeti sporu bırakmayan nadir insanlardansinKi bu hafta çok dikkat ettim
Günaydın inşaallahGünaydın kizlar hayırlı cumalar,güzel eksiler olsun inşallah
Teşekkür ederim cnm. Ama üzülüyorum böyle aynı gelince. Bütün gayret boşa gitmiş gibi. 54ler de takılıp kaldım.Olsun canım olabilir böyle şeyler denk geliyor bu hafta diyeti sporu bırakmayan nadir insanlardansin
Olur canım bekleriz ama aç kalma ya o kadarO kadar artıdayım ki şoktayım en son saat kaçta bildirim yapabiliyorum dün gece uyumadım su içtim sabaha kadar çay içtim ödem atsın diye sabah 7 de uyudum şimdi de kahvaltı hazırlayıp yemeden bekleyeyim en son kaçta tartılayım 2 olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?