- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.081
Maşallah
Aferin kız
Kalayım ya hakkettimOlur canım bekleriz ama aç kalma ya o kadar
Tmm bekliyoruz canimCherry Mom canım ben öğlen eve gidip tartılcam ozaman söylerim..ben cuma günleri bildirim yaptıktan sonra bütün hafta gözüm kalan şeyleri yiyorum...2,5 gün bana 4,5 gün size.....yan yine bana
Leylim sen nasılsın neler yapıyorsun..izindemisin hiç kendimi veremiyorum buralara..eskisi kadar aktif olamıyorumHayırlı bir cuma olsun herkes saglik sihhat bulsun inşallah.
Eksi ve sabit gelebilenleri cani gonulden tebrik ediyorum.
Arti gelenleri (kendim dahil)yediklerimizin acaba bagisikligimiza ne gibi bir katkisi oldu da kendi topugumuza sıktık diye dusunmeye davet ediyorum
Dün ku dikkat işe yaradı biraz son iki günde toparladım.Aferin kız
Günaydın mesajları okuyorum ilim bitince hemen bakıyorumAynen sporsuz zor artık canim olsun böyle bir haftayı ekşi gecirdiginn için tebrik ederim
toplight kaptanım elif mezun olabiliyor mu müsait olunca bir bakar mısınız :))bende merak.ettim
Normal şartlarda yani rejim döneminde değilken kilo 1 günde çok oynamıyor. Ama rejim döneminde 1 gün kaçamak yapmak direk +1 oluyor bende anlayamıyorum bunu hala 1 kaçamak =+1 çok saçma ya ne kadar abartıyor olabiliriz ki aklım almıyor hala. Ama hepimiz dağıldık bu süreçte kacamaklarin bile hesabını tutamadık Bend e hafta ici +2 lerde geziyordum son 2 günde kendimi toplaya bildim. Uyku düzeni yemek düzeni herşey karıştı. Bu hafta duruma biraz daha alışmış olduk. Bu hafta beslenme düzenini kontrol edebiliriz inşallah. Geçmiş için yapacak birşey yok önümüze bakacağız.Hayırlı bir cuma olsun herkes saglik sihhat bulsun inşallah.
Eksi ve sabit gelebilenleri cani gonulden tebrik ediyorum.
Arti gelenleri (kendim dahil)yediklerimizin acaba bagisikligimiza ne gibi bir katkisi oldu da kendi topugumuza sıktık diye dusunmeye davet ediyorum
Neden olamiyosun islerinmi cok yogun.Leylim sen nasılsın neler yapıyorsun..izindemisin hiç kendimi veremiyorum buralara..eskisi kadar aktif olamıyorum
Pek bilimsel fiziksel aciklamalar yapamiycam ama bu ani gelen arti 1ler2 ler in odem olduğunu ve sagliklsiz karbon hidrat beslenmesinin uzerine geldigini hem burdan hemde tecrube ederek ogrendim.diger artilarin yag olduhunu dusunuyorumNormal şartlarda yani rejim döneminde değilken kilo 1 günde çok oynamıyor. Ama rejim döneminde 1 gün kaçamak yapmak direk +1 oluyor bende anlayamıyorum bunu hala 1 kaçamak =+1 çok saçma ya ne kadar abartıyor olabiliriz ki aklım almıyor hala. Ama hepimiz dağıldık bu süreçte kacamaklarin bile hesabını tutamadık Bend e hafta ici +2 lerde geziyordum son 2 günde kendimi toplaya bildim. Uyku düzeni yemek düzeni herşey karıştı. Bu hafta duruma biraz daha alışmış olduk. Bu hafta beslenme düzenini kontrol edebiliriz inşallah. Geçmiş için yapacak birşey yok önümüze bakacağız.
Bende öyleydim pazartesi +1,3 dum tabi dediğin gibi odemmi yağ mi bilmiyorum o günden sonra dikkat ettim anca bu kadar gitti yani ne bileyim Cidden kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruzPek bilimsel fiziksel aciklamalar yapamiycam ama bu ani gelen arti 1ler2 ler in odem olduğunu ve sagliklsiz karbon hidrat beslenmesinin uzerine geldigini hem burdan hemde tecrube ederek ogrendim.diger artilarin yag olduhunu dusunuyorum
AAA.SEVİNDİM CANIM ..yeni hedefin kaç...Neden olamiyosun islerinmi cok yogun.
İlk mezuniyetimi aldim ben.ikinci icin listeye donmek istiyorum ama hep sabote eden biseyler cikti simdiye kadar ,toparliycam insallah
Süre uzadıkça motivasyon dağılıyor malesef. Böyle deyince de bu kadar kiloyu ne kadar sürede aldın onu düşün diyorlar. Ama öyle olmuyor kilo almak için ekstra bir çaba harcamıyoruz. Ama vermek için çaba gösteriyoruz bu kadar kiloyu yıllarca almadık herkesin öyledir bir kaç ayda belli bir kiloya geliyorsun sonra iniyor çıkıyor belli bir noktada kalıyor. Yıllardır sürekli kilo almış olsaydık 300 kilo olurduk. Düzenli rejime girmesek bile kendimizi belli noktalarda durdurduk. Sürekli kilo almadık 1 kaç ayda aldığınız kiloyu vermek için uğraşmadık sadece. Ben 4 aydır rejim yapıyorum toplamda 6 kilo verdim. Ama kendimi bıraksam 1 ayda 6 kiloyu geri alırım ama 1 ayda kendimi yırtsam 6 kilo veremiyorum. Kilo vermek gerçekten çok zor ve benim için psikolojik olarakta çok yıpratıcı bir süreç aldığımız gibi geri versek sorun olmayacak. Vallaha bana 3 ay ac kal 3 ayda zayıflayacaksın deseler hiç motivasyon bozmadan yaparım ama öyle olmuyor 3 ayda aldığım kiloyu 2 yılda ancak vereceğim galiba çok sıkıldım bende bu durumdan ne kadar daha dayanabilirim hiç bilmiyorum. Devamlılık çok zor 100 200 gr vererek istediğim kiloya gelmem belliki yıllar sürecek ama bi yerde yorulup ara versek bile koruma kavramını ıyi öğrenmemiz lazım.Bende öyleydim pazartesi +1,3 dum tabi dediğin gibi odemmi yağ mi bilmiyorum o günden sonra dikkat ettim anca bu kadar gitti yani ne bileyim Cidden kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz
Haftanın 6 7 günü spor ve kacamaksiz giden bir diyetten sonra artık çok zorlanıyorum ne o kadar spor yapabiliyorum ne de agzimi ufak tefek şeylerden kurtarabiliyorum
Ben nerdeyse 1 yıldır diyetteyim :)) evet son 2 3 aydır o eski kacamaksiz diyetlerimi.yapamiyorum arada gazlar geliyor ama eskisi gibi uzun vadede etkili olmuyor :) ama istediğim kiloyu görmeden bırakmayacağım belki böyle süreci uzatıyorum ama bırakmak yok .Süre uzadıkça motivasyon dağılıyor malesef. Böyle deyince de bu kadar kiloyu ne kadar sürede aldın onu düşün diyorlar. Ama öyle olmuyor kilo almak için ekstra bir çaba harcamıyoruz. Ama vermek için çaba gösteriyoruz bu kadar kiloyu yıllarca almadık herkesin öyledir bir kaç ayda belli bir kiloya geliyorsun sonra iniyor çıkıyor belli bir noktada kalıyor. Yıllardır sürekli kilo almış olsaydık 300 kilo olurduk. Düzenli rejime girmesek bile kendimizi belli noktalarda durdurduk. Sürekli kilo almadık 1 kaç ayda aldığınız kiloyu vermek için uğraşmadık sadece. Ben 4 aydır rejim yapıyorum toplamda 6 kilo verdim. Ama kendimi bıraksam 1 ayda 6 kiloyu geri alırım ama 1 ayda kendimi yırtsam 6 kilo veremiyorum. Kilo vermek gerçekten çok zor ve benim için psikolojik olarakta çok yıpratıcı bir süreç aldığımız gibi geri versek sorun olmayacak. Vallaha bana 3 ay ac kal 3 ayda zayıflayacaksın deseler hiç motivasyon bozmadan yaparım ama öyle olmuyor 3 ayda aldığım kiloyu 2 yılda ancak vereceğim galiba çok sıkıldım bende bu durumdan ne kadar daha dayanabilirim hiç bilmiyorum. Devamlılık çok zor 100 200 gr vererek istediğim kiloya gelmem belliki yıllar sürecek ama bi yerde yorulup ara versek bile koruma kavramını ıyi öğrenmemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?