- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.041
Ben deee ama önceliğim göbecikVavvv süper olur o zmn. Ben basenim de gitsin istiyorum biraz
İnşallah incelelim beraberBen deee ama önceliğim göbecik
Selamlar olsun bisikletimdennnnn
Benim de canım çok meyve istiyo zaten bağışıklık için yiyin diyorlar ya
Meyve can'dır, çok severimBenim de canım çok meyve istiyo zaten bağışıklık için yiyin diyorlar ya
Valla yemesem daha iyi son bir hafta kötü geçti benim için az yemeye alışmış bünye çok yeyince daha çok yemek istiyor.Meyve can'dır, çok severimafiyet olsun şimdiden
Bende geç saat yiyerek hata ettim aslında. Eşim açım bişeyler hazırla çayla dedi. Bende akşam yemeği yemediğim için onun yanında meyve ile geçiştirdimValla yemesem daha iyi son bir hafta kötü geçti benim için az yemeye alışmış bünye çok yeyince daha çok yemek istiyor.
Yarın kaç çıkarım öğlene beklerim artık ne olur bilemiyorum
Şimdiden hepinizden özür dilerim buraya başladığımdan beri sanırım ilk kez artı geleceğim
Normal yemen yine ıyi meyve yemissin sadece menüme bakınca şok oldum benm bir öğün kadar bile değildi nasıl doyduki bu kız diyordumBende geç saat yiyerek hata ettim aslında. Eşim açım bişeyler hazırla çayla dedi. Bende akşam yemeği yemediğim için onun yanında meyve ile geçiştirdim
Bazen böyle oluyor bazen de çok iştahım oluyor cnmNormal yemen yine ıyi meyve yemissin sadece menüme bakınca şok oldum benm bir öğün kadar bile değildi nasıl doyduki bu kız diyordum
Günaydıın hayırlı cumalarGünaydın kizlar hayırlı cumalar,güzel eksiler olsun inşallah
Tamam kuzum kolay gelsinGünaydıın hayırlı cumalarben buralarda olamicam bugün yeni evin camlarını silmeye gitcem
İnşallah canımGünaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar hepimize. Çabucak bu kötü günler geride kalır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?