Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Meyve can'dır, çok severim afiyet olsun şimdiden
Valla yemesem daha iyi son bir hafta kötü geçti benim için az yemeye alışmış bünye çok yeyince daha çok yemek istiyor.
Yarın kaç çıkarım öğlene beklerim artık ne olur bilemiyorum
Şimdiden hepinizden özür dilerim buraya başladığımdan beri sanırım ilk kez artı geleceğim

Bende geç saat yiyerek hata ettim aslında. Eşim açım bişeyler hazırla çayla dedi. Bende akşam yemeği yemediğim için onun yanında meyve ile geçiştirdim

Bende geç saat yiyerek hata ettim aslında. Eşim açım bişeyler hazırla çayla dedi. Bende akşam yemeği yemediğim için onun yanında meyve ile geçiştirdim
Normal yemen yine ıyi meyve yemissin sadece menüme bakınca şok oldum benm bir öğün kadar bile değildi nasıl doyduki bu kız diyordum

***5. Takım 666. Etap***

emnis (67,2/)
umutumut82(86,9/
Cagrihilal1(77,2/
hezeyan538(97/
kardelelen321(84/
ayvacicegi(52.8/
annecicegi(61,6/
Pawlover(52,2/
Elifcig93(58,7/
Nefesimmmsin (60/
Hmavidag (66,9/
melita09 (82,9/
nrmyn(69,3/
Reyyameftuni(54,1/

5.takim ortalaması:%

Alt liste:
toplight (82,7/80,5/2,2/%2,66)
646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,5)
Dennisgo (65,4)

dün bizim kuruma biri gelmiş ateşli gözleri kırmızı öksürüyo muş çıkarken kapının önünde bayılmış...hepimizi bir korku sardı .ambulans götürdü.....sara hastasıymış...ama ateşi vardı....eve gittim herşeyimi yıkayıp duş aldım..akşam dokuzda çocukları bahçeye indirdim alkış için o sırada deprem olmuş 5.1 ...Allah'tan hissetmedim....ay biz ne yapalım...evde dursak bir dert durmasak bir dert. işede geliyoruz.....Allah sonumuzu hayır etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…