Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah valla dedim birşey oldu galiba
Duzenli girilmeyince unutuyor insan sadece menü paylaşma burayada uğra olur mu

Ah valla dedim birşey oldu galiba
Duzenli girilmeyince unutuyor insan sadece menü paylaşma burayada uğra olur mu
Evet ugramak lazim ama genelde cocuk uyuyunca nakavt oluyorum. Gunduz bir suru plan yapiyorum aksam olunca pelte gibi yatiyorum

Ev meselesi koronadan dolayi askida, kres basvurularinin son 2 gunu ama hala karar veremedim. Deli gibi erken cocuk gelisimi konusunu arastiriyorum. Maalesef evde bakici secenegi yok, verebilecegimiz kresler de 12 kisilik grup, 3 ogretmen seklinde. Ama 3 yas oncesi tek bir kisinin bakmasi oneriliyor. Bir yandan 3 yasini bekleyelim diyoruz, diger yandan ekonomik boyutu var. Ben zaten soktayim, 1 yasinda ise donerim derken su durum cok acayip.

Çok üzüldüm ben, cnm sabit kalarak. Benim yüzümden de oldu. Listeyi ilk girişimde kötü etkiledim. Daha çok çabalıcam önümüzdeki hafta İnşaAllah
Hepimiz hepimiz...
2 bildirimsiz
2 sabit
5 + kilo ile iyi bile ekşi ortalama olmadi
Özellikle durumu böyle olan arkadaşlar ben.dahil tabi bu hafta gostermeliyiz kendimizi

Cezalilar tahtaya gibi olacak ama arkadaşlar bu hafta ozellikle biz daha düzenli menü spor yapmalıyız rica ediyorum

***5. Takım 666. Etap***

Cherry Mom (67,2/67,4/-0,2/-%0,30)
Umutumut82 (86,9/87,5/-0,6/-%0,69

Cagrihilal1(77,2/77/0,2/%0,30)
@hezeyan538 (97/98,4/-1,4/-%1,44)

kardelelen321 (84/84,4/-0,4/-%0,48
ayvacicegi (52.8) bildirimde bulunmadi
annecicegi(61,6/61,3/0,3/%0,49)
Pawlover(52,2/51,8/0,4/%0,77)
Elifcig93(58,7/58,5/0,2/%0,34)
Nefesimmmsin (60) bildirimde bulunmadi
Hmavidag (66,9) kilosu sabit
melita09 (81,8/80,3/1,5/%1,83)
nrmyn (69,3/69,5/-0,2/-%0,29)
Mehfam (54,1) kilosu sabit

5.takim ortalaması:%0,038

Alt liste:
toplight (80,5/)sabit
646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,5)
Dennisgo (65,4)

Son düzenleme:
Şampiyonlar ligi gibi tablo

Kız olur mu öyle şey burda herkese eşit iş esit ücret keşke herkes birbirine böyle cemkirse daha yaşanılası daha fit bir dünya için
Ne gerekiyorsa yapalım cnm. Madem istiyoruz ve girdik gruba daha çok çabalayalım. Olmaz böyle. Ben kendime çok kızdım ne güzel verirken duruldu resmen. Nerde hata yapıyorum onu bulcam.

Kız olur mu öyle şey burda herkese eşit iş esit ücret keşke herkes birbirine böyle cemkirse daha yaşanılası daha fit bir dünya için
Sonra beni atmayın buralardan
Ne gerekiyorsa yapalım cnm. Madem istiyoruz ve girdik gruba daha çok çabalayalım. Olmaz böyle. Ben kendime çok kızdım ne güzel verirken duruldu resmen. Nerde hata yapıyorum onu bulcam.
Spor spor spooorr menülerin çok değil daha azaltma sakın belki meyve azalabilir o kadarcıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…