- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.264
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.161
Ah valla dedim birşey oldu galibaSelamlar
Cok ozur diliyorum, biz koronadan dolayi eve kapandik. Esim de evden calisinca, gunleri karistirmisiz ben bugun persembe saniyordum. Aksam 6 gibi yemegi yedikten sonra yediklerimi yazayim derken farkettim sonra cocugu uyutunca ancak firsat oldu. Persmebe sandigim icin tartilmadim da
Evet ugramak lazim ama genelde cocuk uyuyunca nakavt oluyorum. Gunduz bir suru plan yapiyorum aksam olunca pelte gibi yatiyorumAh valla dedim birşey oldu galiba
Duzenli girilmeyince unutuyor insan sadece menü paylaşma burayada uğra olur mu
Majezik çok dokundu mideme cnm bıraktım bu yüzden. Civanperçemi içtim de papatya da içeyim. Severim bitki çaylarınıBenim majezik kesiyo regl ağrımı ama denedin mi hiç? Gerçi iğne daha etkilidir amapapatya çayı seversen içsene hem sakinleştirici hem söktürücü
Çok üzüldüm ben, cnm sabit kalarak. Benim yüzümden de oldu. Listeyi ilk girişimde kötü etkiledim. Daha çok çabalıcam önümüzdeki hafta İnşaAllahSonuncuyuz ne olacak
Korona sadece bziim takimi vurmuş diğerleri uçuyor
Hepimiz hepimiz...Çok üzüldüm ben, cnm sabit kalarak. Benim yüzümden de oldu. Listeyi ilk girişimde kötü etkiledim. Daha çok çabalıcam önümüzdeki hafta İnşaAllah
Şu listeye bi bakem yaHepimiz hepimiz...
2 bildirimsiz
2 sabit
5 + kilo ile iyi bile ekşi ortalama olmadi
Özellikle durumu böyle olan arkadaşlar ben.dahil tabi bu hafta gostermeliyiz kendimizi
Ben iyice göze soktumBakmasam iyiyimişbence hazır evde karantina havasındayken spora yüklenebiliriz bi hafta. Hatta ikili ikili spor yarışı mı yapsak takımdan ziyade
Benim de yapasım geliyo da sen kimsin diyiverceklermiş gibime geliyo
Şampiyonlar ligi gibi tabloCezalilar tahtaya gibi olacak amaarkadaşlar bu hafta ozellikle biz daha düzenli menü spor yapmalıyız rica ediyorum
***5. Takım 666. Etap***
Cherry Mom (67,2/67,4/-0,2/-%0,30)
Umutumut82 (86,9/87,5/-0,6/-%0,69
Cagrihilal1(77,2/77/0,2/%0,30)
@hezeyan538 (97/98,4/-1,4/-%1,44)
kardelelen321 (84/84,4/-0,4/-%0,48
ayvacicegi (52.8) bildirimde bulunmadi
annecicegi(61,6/61,3/0,3/%0,49)
Pawlover(52,2/51,8/0,4/%0,77)
Elifcig93(58,7/58,5/0,2/%0,34)
Nefesimmmsin (60) bildirimde bulunmadi
Hmavidag (66,9) kilosu sabit
melita09 (81,8/80,3/1,5/%1,83)
nrmyn (69,3/69,5/-0,2/-%0,29)
Mehfam (54,1) kilosu sabit
5.takim ortalaması:%0,038
Alt liste:
toplight (80,5/)sabit 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(75,5)
Dennisgo (65,4)
Virüs olsak daha az etkilenirdik bu süreçten benceBen iyice göze soktum
Bu hafta burda virus muhabbeti yapmayalım ya zaten haberlrr tvler w.aptan akraba konu komşu habire konuşuyor burası temiz kalsın kafamiz dagilsinVirüs olsak daha az etkilenirdik bu süreçten bence
Kız olur mu öyle şey burda herkese eşit iş esit ücretBenim de yapasım geliyo da sen kimsin diyiverceklermiş gibime geliyoiyi yaptın
Ne gerekiyorsa yapalım cnm. Madem istiyoruz ve girdik gruba daha çok çabalayalım. Olmaz böyle. Ben kendime çok kızdım ne güzel verirken duruldu resmen. Nerde hata yapıyorum onu bulcam.Kız olur mu öyle şey burda herkese eşit iş esit ücretkeşke herkes birbirine böyle cemkirse daha yaşanılası daha fit bir dünya için
Sonra beni atmayın buralardanKız olur mu öyle şey burda herkese eşit iş esit ücretkeşke herkes birbirine böyle cemkirse daha yaşanılası daha fit bir dünya için
Spor spor spooorr menülerin çok değil daha azaltma sakın belki meyve azalabilir o kadarcııkNe gerekiyorsa yapalım cnm. Madem istiyoruz ve girdik gruba daha çok çabalayalım. Olmaz böyle. Ben kendime çok kızdım ne güzel verirken duruldu resmen. Nerde hata yapıyorum onu bulcam.
Spor spor spooorr menülerin çok değil daha azaltma sakın belki meyve azalabilir o kadarcıık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?