- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.181
Bol salata birazda kıyma kavurmasıHaydi kizlar menüleri bekliyorum lütfen herkes yazsın
@Umutumut82
@kardelelen321
@Elifcig93
@Hmavidag
melita09
@ayvacicegi
Leyl-i-fer
dennisgo
Tmm cnm İnşaAllah evde yürüyüşler yaparım. Leslie falanMehfam Aynen katılıyorum sadece spor, yürüyüş arttır kuzum bölgesel güzel yapıyorsun ama bence bolgesel insani inceltir ama kiloda bişey farkettirmez
Tm cnm dikkat edeyim biMehfam üstü çizili olanlar haftada 1
Günaydın kaptanimHanımlar günaydın nasılsınız?
Korona sebebiyle eve kapandık bu süreçte diyet işi de zor gidiyordur herhalde. Evde sürekli bir şeyler atıştırıyorum kilo almaya başlayacağım. Bu aralar buraya da vakit ayırabilirim sanki nasıl olsa evden çalışıyoruz. Cocukla evden çalışmak da çok zor ama işte idare ediyoruz.
Sizlerde ne var ne yok?
Ben çok kötüyüm öyle böyle yemiyorum ve de kendime kesinlikle engel olamıyorum ama her gün yeniden deniyorum. Spora başladım o biraz frenledi dün yapmadım yine kaldığım yerden devam ettim yemeyedennisgo bizim yaris noldu ya kilo alma yarisinami dondu noldu.ben bu artidan Kurtulamiyom donusun muhtesemmi olacak yoksa ,ondanmi gelmiyon
Sen nasıl oldun canım iyileştin miYa aslında ben sıkılaşmak istiyorum ama boş boş oturuyorum hala spora abanmam lazım
Canım benim evden çalışmak daha zor olmalı. Gerçi karektere göre değişiyor bu durum da ama bana zor gelirdi muhtemelen.. öyle bir dönemden geçiyoruz ki yiyip içerken bünyemize, keyifli şeyler yapıp gündemden uzaklaşarak psikolojimize yatırım yapmamız gerekiyor. Bunu daha başardığım söylenemez kendi adıma ama umarım yakında bir düzene gireriz hepimizHanımlar günaydın nasılsınız?
Korona sebebiyle eve kapandık bu süreçte diyet işi de zor gidiyordur herhalde. Evde sürekli bir şeyler atıştırıyorum kilo almaya başlayacağım. Bu aralar buraya da vakit ayırabilirim sanki nasıl olsa evden çalışıyoruz. Cocukla evden çalışmak da çok zor ama işte idare ediyoruz.
Sizlerde ne var ne yok?
Bu günden sonra 15 dakika cardio 500 ip 500 bölgesel yaptım ama devamı henüz gelmedi. Bugun tekrar başlayacağım belki ama reglim de çok yaklaştı inanılmaz keyifsizim bakalım. Bana da bahane lazım zaten aranan bahane de bulundu kaşık kaşık çikilat yerim artık. Şaka şaka :)Yapildimi sporlar
Selam canımSelam kızlar
Nasılsınız ? Ya çok giremiyorum, sanırım ülkeyi yönetiyorum da zaman bulamıyorum. aslında günler nasıl geçiyor tahmin edersiniz hepimiz aynıyız ya bu bünye sürekli yeme içme temizlik gündemine alıştık değil sanırım ondan zaman bulamıyorum.
Allah kabul etsin canımHayırlı sabahlar olsun kandilimiz mübarek olsun hanimlar,nasip olursa 1-2 gun oruc tutacagim, bu yemek icin yasamadigimi hatirlatir kendime inşallahbu aksam su illet ten kurtulmak icin bol bol dua edelim olurmu,allah kabul etsin simdiden
Evdeysen daha cok yeme icme daha cok temizlik oluyo , yaşam var cunku.program yapmak en guzeli bu durumdaBen çok kötüyüm öyle böyle yemiyorum ve de kendime kesinlikle engel olamıyorum ama her gün yeniden deniyorum. Spora başladım o biraz frenledi dün yapmadım yine kaldığım yerden devam ettim yemeye
Bir de benim hiç işim bitmiyor ya. Sürekli bir şeyler yapıyorum sinir olmaya başladım. Şöyle yatıp uzanmak keyif yapmak istiyorum da evdeyiz neden yapamıyorum anlamadım
Sende durumlar nasıl canım
Boğazım bi tık acıyo hala ama daha iyiyim halsizlik yok. Sen nasılsın nerelerdesiin?Sen nasıl oldun canım iyileştin mi
Geçmiş olsun canımCherry Mom ben bugün menü listesi yazamıcam çünkü yazacak düzgün bi menüm yok. Bulantı ve ağrılarla dolu birgün geçiriyorum. Beyaz leblebi ve elma yedim. yarına iyi olup yazarım İnşaAllah.
Dua ile.. İyi kandiller herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?