- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.201
Evet ya emniscim buraya yazdıktan sonra sonuç listelerine bakayım dedim gördüm sonucuGünaydın kaptanim
Evet evde olunca bizde yemeye sarmisiz ama sadece bizim takım sarmış dün sonuncu olduk
Kolay gelsin sana biraz iş biraz çocuk
Denizcim evden çalışmak cocukla çok zor. Çocuk yokken seviyordum, hatta daha da verimli çalışıyordum evden ama şu an ev karnaval havasında. Umut kesinlikle çalışmam gerektiğini anlamıyor sürekli benimle oyun oynamak istiyorCanım benim evden çalışmak daha zor olmalı. Gerçi karektere göre değişiyor bu durum da ama bana zor gelirdi muhtemelen.. öyle bir dönemden geçiyoruz ki yiyip içerken bünyemize, keyifli şeyler yapıp gündemden uzaklaşarak psikolojimize yatırım yapmamız gerekiyor. Bunu daha başardığım söylenemez kendi adıma ama umarım yakında bir düzene gireriz hepimiz
Olur cnm en iyisi izne ayrilmam.Nefesimmmsin eğer diyet yapamiyorsan seni izne ayıralım mi geçen haftada hem sayfaya giremedin hemde geç bildirim yaptin. Kafa olarak hazır olamadın bir türlü bari ekip kötü etkilenmesin ( Tabi bugunku bildirimsizlik başka bir sebepten dolayı değilse )
Supersinnn ya nasıl kıskandım
Devami da gelir inşallahSupersinnn ya nasıl kıskandımbende bugün pek birşey yapamadım yarın inşallah
Keske geçen cuma söyleseydin de ortalama dusmeseydi boşa canım cuma son bildirimi yapmaya çalış sonra izne ayrıldı diyelim.bildirimsiz izin etik açıdan sıkıntı oluyor diğer takimlaraOlur cnm en iyisi izne ayrilmam.
Bir turlu adam akilli donus yapamadim .En azindan izin donusu kesin donus yaparim .
Gelir gelir Ramazan'a kadar sıkı tutmak lazim ne olacağı belli olmaz :))Devami da gelir inşallah
Aynen ramazana kadar sıkı tutmak lazım her ramazan benim rejimin bitiş tarihi oluyorGelir gelir Ramazan'a kadar sıkı tutmak lazim ne olacağı belli olmaz :))
Olmaz olmaz bu sefer biz varizAynen ramazana kadar sıkı tutmak lazım her ramazan benim rejimin bitiş tarihi oluyor
Rejim bitis kilo gelis diyosun yaneeAynen ramazana kadar sıkı tutmak lazım her ramazan benim rejimin bitiş tarihi oluyor
Cnm ne yaptın evi, kolayladın mı?Günaydınlaar
Patates.. Bana burda tek yakın gelen cnm. Ama azaltmaya başladım İnşaAllah
Cnm nerelerdesin sen? Hadi gel, burası ile motive olalım. Değilse bunalım takılcaz iyice.Selam kızlar
Nasılsınız ? Ya çok giremiyorum, sanırım ülkeyi yönetiyorum da zaman bulamıyorum. aslında günler nasıl geçiyor tahmin edersiniz hepimiz aynıyız ya bu bünye sürekli yeme içme temizlik gündemine alıştık değil sanırım ondan zaman bulamıyorum.
Şükür evi bitirdim ama dün omzumu döndürmüştüm zedeledim galiba. Hareket ettiremiyorum çok canım yanıyo hastaneye gitsem mi bilemedimCnm ne yaptın evi, kolayladın mı?
Ah cnm yaŞükür evi bitirdim ama dün omzumu döndürmüştüm zedeledim galiba. Hareket ettiremiyorum çok canım yanıyo hastaneye gitsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?