Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kaptanim
Evet evde olunca bizde yemeye sarmisiz ama sadece bizim takım sarmış dün sonuncu olduk
Kolay gelsin sana biraz iş biraz çocuk
Evet ya emniscim buraya yazdıktan sonra sonuç listelerine bakayım dedim gördüm sonucu Neyse umarım iyi olur önümüzdeki haftalarda.
Hepimize kolay gelsin evdeki günlerimiz herkes için zor olacak gibi :/
Denizcim evden çalışmak cocukla çok zor. Çocuk yokken seviyordum, hatta daha da verimli çalışıyordum evden ama şu an ev karnaval havasında. Umut kesinlikle çalışmam gerektiğini anlamıyor sürekli benimle oyun oynamak istiyor o konuda çok zorlanıyorum maalesef.
Sen Belçika'dasın değil mi? Orada durumlar nasıl?

Olur cnm en iyisi izne ayrilmam.
Bir turlu adam akilli donus yapamadim .En azindan izin donusu kesin donus yaparim .

Olur cnm en iyisi izne ayrilmam.
Bir turlu adam akilli donus yapamadim .En azindan izin donusu kesin donus yaparim .
Keske geçen cuma söyleseydin de ortalama dusmeseydi boşa canım cuma son bildirimi yapmaya çalış sonra izne ayrıldı diyelim.bildirimsiz izin etik açıdan sıkıntı oluyor diğer takimlara

Cnm nerelerdesin sen? Hadi gel, burası ile motive olalım. Değilse bunalım takılcaz iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…