- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.141
Oo daha çok yolum varmış
Sonuncuyuz ne olacakOo daha çok yolum varmışölüyom yorgunluktan nedir son halimiz?
Yaa çok üzüldümSonuncuyuz ne olacak
Korona sadece bziim takimi vurmuş diğerleri uçuyor
Yaa ben herkesi etkilemiştir diye düşünüyordumSonuncuyuz ne olacak
Korona sadece bziim takimi vurmuş diğerleri uçuyor
Biz sadexe birbimizi etkilemisiz :)Yaa ben herkesi etkilemiştir diye düşünüyordum
14 kişiysek misal ortalama 14e bölünüyor ya o yüzden kötü etkiliyoBir şey soracağım bildirim yapılmadığında takım nasıl etkileniyor ya da sabit olduğunda hesapları tam bilmediğim için
Hallettin mi cnn baya. Bak sen spor yapamadın diye bende yapmadım sırf seni düşündümOo daha çok yolum varmışölüyom yorgunluktan nedir son halimiz?
Ben spor yaptım sayılır totom yeni yer gördüHallettin mi cnn baya. Bak sen spor yapamadın diye bende yapmadım sırf seni düşündüm
Tabi cnm spordan ala spor hemde. Daha çok emek.. Kolay gelsin. Benim de regl geldi de ağrı ile boğuşuyorum,o yüzden bişey yapamadım. İğne yaptırdım bana mısın demediBen spor yaptım sayılır totom yeni yer gördübi elimle sildim yerleri üç kez vileda geçtim su hala berrak değildi yarın yine devam mutfağın camlarını sildim bol bol yer telledim filan bence bunlar hep spor
Bir şey soracağım bildirim yapılmadığında takım nasıl etkileniyor ya da sabit olduğunda hesapları tam bilmediğim için
Benim majezik kesiyo regl ağrımı ama denedin mi hiç? Gerçi iğne daha etkilidir amaTabi cnm spordan ala spor hemde. Daha çok emek.. Kolay gelsin. Benim de regl geldi de ağrı ile boğuşuyorum,o yüzden bişey yapamadım. İğne yaptırdım bana mısın demedi
Anladım canım14 kişiysek misal ortalama 14e bölünüyor ya o yüzden kötü etkiliyo
Sabit de aynı şekilde dimi 0 sayılıyoBildirimsiz kişi 0 yuzde almış gibi oluyor canım ertesi haftada yüzdesi 2 ye bölünüyor maalesef yani hem bu hafta hemde öbür hafta etkilenmiş oluyoruz
Evet canimSabit de aynı şekilde dimi 0 sayılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?