Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir şey soracağım bildirim yapılmadığında takım nasıl etkileniyor ya da sabit olduğunda hesapları tam bilmediğim için

Hallettin mi cnn baya. Bak sen spor yapamadın diye bende yapmadım sırf seni düşündüm
Ben spor yaptım sayılır totom yeni yer gördü bi elimle sildim yerleri üç kez vileda geçtim su hala berrak değildi yarın yine devam mutfağın camlarını sildim bol bol yer telledim filan bence bunlar hep spor

Ben spor yaptım sayılır totom yeni yer gördü bi elimle sildim yerleri üç kez vileda geçtim su hala berrak değildi yarın yine devam mutfağın camlarını sildim bol bol yer telledim filan bence bunlar hep spor
Tabi cnm spordan ala spor hemde. Daha çok emek.. Kolay gelsin. Benim de regl geldi de ağrı ile boğuşuyorum,o yüzden bişey yapamadım. İğne yaptırdım bana mısın demedi

Bir şey soracağım bildirim yapılmadığında takım nasıl etkileniyor ya da sabit olduğunda hesapları tam bilmediğim için

Bildirimsiz kişi 0 yuzde almış gibi oluyor canım ertesi haftada yüzdesi 2 ye bölünüyor maalesef yani hem bu hafta hemde öbür hafta etkilenmiş oluyoruz

Tabi cnm spordan ala spor hemde. Daha çok emek.. Kolay gelsin. Benim de regl geldi de ağrı ile boğuşuyorum,o yüzden bişey yapamadım. İğne yaptırdım bana mısın demedi
Benim majezik kesiyo regl ağrımı ama denedin mi hiç? Gerçi iğne daha etkilidir ama papatya çayı seversen içsene hem sakinleştirici hem söktürücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…