Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar işe gidemediğim için sigara da içemiyorum annemler bilmiyor çünkü dolayısıyla tuvalete de çıkamıyorum şimdi yine duphalac içtim bakalım tartıda artıyım yine yediklerim ölçülü bana kalırsa ama sanırım porsiyonları büyük kalıyo menü paylaşacağım şimdi
Bu gün el arabasıyla odun taşıdım sırf spor olsun diye bir yerden yükledim evin önüne getirdin döktüm tekrar gittim 7000 adım atmışım böyle sonra da biraz yürüdüm gece 2000 adım da sadece yürüyüş eşimle tabi karanlıkta yoksa yemez
Şimdi menümü de paylaşıyorum geçen haftaki hezimeti bu hafta yaşamak istemiyorum ve ilk kez cuma hemen gevşemedim

Aynen canım ufak ufak başladım spora gün aşırı cardio yapıyoruz eşimle. Biraz ip atlıyorum biraz da bölgesel yapıyorum arada. Ama aşırı değil makul sporla devam ediyoruz şimdilik. Her açıdan kendimize iyi bakmamız gerekiyor. Bu günüm daha iyi geçti. En azından abur cubur değil mandalina yedim. Akşam 1 bisküvi kaçağım var ama eskiye göre o hiç bir şey :) yarin çok daha iyi olacağına inanıyorum..

Burdayim canım dün giremedim eşimde evdeydi karantina günlerde bol bol takisip durduk canım sıkkındi o.ise gidince fabrika ayarlarına dondum
Sen niye öyle bunaldin evde oturmaya biz aliskiniz zaten bak kesin senide eşin bunalttı

Yok cnm eşim bu günlerde daha anlayışlı şükür. Ama annemle babam biraz alıngan olmaya başladılar. Evde de durunca, yaşları itibari ile de iyice hassaslaştılar. Tlf açmaya korkuyorum artık. Zaten sürekli kalbim onlar için endişe ve acı içinde. Bi de onlar böyle yapınca hepten gitti benim moral.
Bu defa ben eşime sarmaya başladım sanki

Kesin biri birine sarıyor zaten eşin daha.eve yeni kapandı ondan iyi ayyyyyyy ne güzel moral verdim sana.evden mi.cikmak istiyorlar dertleri nedir

Kolum hala aynı malesef ama evle ilgili işler çıktı eşim çalışıyo iş başa düştü koşturuyorum

Kesin biri birine sarıyor zaten eşin daha.eve yeni kapandı ondan iyi ayyyyyyy ne güzel moral verdim sana.evden mi.cikmak istiyorlar dertleri nedir
Babam hiç evlatlarına ekmek bile alın demedi. Herşeyini kendi halletti. 70 yaşında. Hatta herkesin ihtiyacına babam koşardı. Bişey alın demek zoruna gidiyor. Acil olmadığı halde O an alınmazsa da kırılıyorlar. Yani bi nevi yük olmuş hissediyorlar. Böyle bi durum oluştu artık

Kolum hala aynı malesef ama evle ilgili işler çıktı eşim çalışıyo iş başa düştü koşturuyorum
Yaa buz falan koysan acıyan bölgeye rahatlatır belki. Dr önermişti bana da, elimde sıkıntı olduğunda . Eklem ağrıları, yaralanmaları için iyi gelirmiş. Ama tabi daha da zarar vermesin korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…