- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.241
Aynen canım ufak ufak başladım spora gün aşırı cardio yapıyoruz eşimle. Biraz ip atlıyorum biraz da bölgesel yapıyorum arada. Ama aşırı değil makul sporla devam ediyoruz şimdilik. Her açıdan kendimize iyi bakmamız gerekiyor. Bu günüm daha iyi geçti. En azından abur cubur değil mandalina yedim. Akşam 1 bisküvi kaçağım var ama eskiye göre o hiç bir şey :) yarin çok daha iyi olacağına inanıyorum..Yapalım ortim
Ben çok koptum çünkü.
Çocuklar da çok bunaltıyor. Küçük kızım gündüz uykularını reddetmeye başladı, çok yoruyor lar. Yarından itibaren spora başlıyorum. Hadi bu hafta güzel sonuçlar gelsin ortim
Yarından itibaren tam gaz başlıyorum kuzum.
Hadi hep birlikte canlanalım.
Aynı fikirdeyim canım virüs muhabbeti yapmayalım artık. Virüsten değil ne çektiysek kilodan çektik.
Selam canım. Senin gibiydim ben de. Yedikçe yiyesim geliyor lakin yedikçe huzursuz oluyorum. Yemek de mutlu etmiyor artık. O yüzden huzur için spor lazım bize...
Sen böyle devam et canım cumaya kadar düzene girer.Günaydın kızlar 99.4sabah kek ve pohaça yapmışlar yemedim umarım cumaya tartıda düzene girer
Günaydın cnmGünaydınnnn
Günaydın cnmGünaydın herkese
Burdayim canım dün giremedim eşimde evdeydi karantina günlerde bol bol takisip durdukMerhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cherry Mom nerdesin cnm, netin mi bitti yoksa? pawlover kolun nasıl oldu?
Herkes iyidir İnşaAllah.
Psikopata bağlamamak için zor duruyorum artık ben. Bu günler çabucak geçsin İnşaAllah. Ağlama nöbetleri geçiriyorum o derece modum düşük.
Tek kilo bildirimi senden mi :)) cumadan sonra artı.mi geldiGünaydın kızlar 99.4sabah kek ve pohaça yapmışlar yemedim umarım cumaya tartıda düzene girer
Yok cnm eşim bu günlerde daha anlayışlı şükür. Ama annemle babam biraz alıngan olmaya başladılar. Evde de durunca, yaşları itibari ile de iyice hassaslaştılar. Tlf açmaya korkuyorum artık. Zaten sürekli kalbim onlar için endişe ve acı içinde. Bi de onlar böyle yapınca hepten gitti benim moral.Burdayim canım dün giremedim eşimde evdeydi karantina günlerde bol bol takisip durdukcanım sıkkındi o.ise gidince fabrika ayarlarına dondum
Sen niye öyle bunaldin evde oturmaya biz aliskiniz zaten bak kesin senide eşin bunalttı
Kilolu1. Derece şişmanla 2. Derece şişman arasında gidip geliyorum
Kesin biri birine sarıyor zatenYok cnm eşim bu günlerde daha anlayışlı şükür. Ama annemle babam biraz alıngan olmaya başladılar. Evde de durunca, yaşları itibari ile de iyice hassaslaştılar. Tlf açmaya korkuyorum artık. Zaten sürekli kalbim onlar için endişe ve acı içinde. Bi de onlar böyle yapınca hepten gitti benim moral.
Bu defa ben eşime sarmaya başladım sanki
Kolum hala aynı malesef ama evle ilgili işler çıktı eşim çalışıyo iş başa düştü koşturuyorumMerhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Cherry Mom nerdesin cnm, netin mi bitti yoksa? pawlover kolun nasıl oldu?
Herkes iyidir İnşaAllah.
Psikopata bağlamamak için zor duruyorum artık ben. Bu günler çabucak geçsin İnşaAllah. Ağlama nöbetleri geçiriyorum o derece modum düşük.
Merhaba arkadaslar karsntina hunleri nasill geciyor..
Babam hiç evlatlarına ekmek bile alın demedi. Herşeyini kendi halletti. 70 yaşında. Hatta herkesin ihtiyacına babam koşardı. Bişey alın demek zoruna gidiyor. Acil olmadığı halde O an alınmazsa da kırılıyorlar. Yani bi nevi yük olmuş hissediyorlar. Böyle bi durum oluştu artıkKesin biri birine sarıyor zateneşin daha.eve yeni kapandı ondan iyi ayyyyyyy ne güzel moral verdim sana.evden mi.cikmak istiyorlar dertleri nedir
YaaKolum hala aynı malesef ama evle ilgili işler çıktı eşim çalışıyo iş başa düştü koşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?