- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.221
Ağrı kesici kas gevşetici sürdük sardık bakalım hafiflemezse gitcem mecbur canım sağolAh cnm yageçmiş olsun. Hastaneye gitmek sıkıntı ama dayanamayacak halde isen git bari. İnşaAllah çok zarar yoktur
Normal yazıyor
Biz evde üç kişiyiz bu süreçte.. İş yerleri kapanınca bir arkadaşımız geldi sonra sokağa çıkma yasağı olunca kaldı ve üçümüz kalacağız 5 nisana kadar. Buraya kadar bir sorun yok aslında dediğinde haklısın. Ama 3-4 gün önceye kadar yukarıdan inen bir arkadaş ile gece oyun da oynuyorlardı. Bu kadar temizlik dışarıdan gelen olduğu içindi. Ama 2-3 gündür aldığımız haberler ve olan bazı şeylerden dolayı evimizi herkese kapattık o nedenle daha rahatım artık.Selam canım
Senin eşinde evde değil mi ? Eğer evde ise devamlı temizlik yapmana gerek var mı giren çıkan yoksa
Benim eşim calisiyor o.yuzden normalden bir tık fazla yapıyorum ama ynede okadar tuketmiyorum kendimi gerektigi kadar hijyen işte ..
Yorma kendini bağışıklık düşer canim
Her gün tekrar tekrar diyete başlıyorum.. akşama kadar iyi akşam sapıtıyorum. Canım hep tatlı istiyor mutluluk arıyorum bence :) Neyse ki bu arada spora başladım az az.. bu biraz toparlar diye umuyorum.Evdeysen daha cok yeme icme daha cok temizlik oluyo , yaşam var cunku.program yapmak en guzeli bu durumda
Baktim ipi kopariyorum bi terbiye ediyim kendimi dedim bende
Valla sakın salma yedikce yiyesi geliyo insanin
Ben evdeyim. Hava güzelse balkonda hava kötü ise mutfaktaBoğazım bi tık acıyo hala ama daha iyiyim halsizlik yok. Sen nasılsın nerelerdesiin?
Kepekli pirinç bile aldım karantina günleri için ama gel gör ki üst grupta takılıyorum. Kendimden utanayım ben en iyisi bugün kabak detoksu yapayım :)
Umut çok haklı bence,annesini bulmuş eğlenmek istiyor :) diğer şeyler neden önemli olsun ki katılıyorum ona şu anEvet ya emniscim buraya yazdıktan sonra sonuç listelerine bakayım dedim gördüm sonucuNeyse umarım iyi olur önümüzdeki haftalarda.
Hepimize kolay gelsin evdeki günlerimiz herkes için zor olacak gibi :/
Denizcim evden çalışmak cocukla çok zor. Çocuk yokken seviyordum, hatta daha da verimli çalışıyordum evden ama şu an ev karnaval havasında. Umut kesinlikle çalışmam gerektiğini anlamıyor sürekli benimle oyun oynamak istiyoro konuda çok zorlanıyorum maalesef.
Sen Belçika'dasın değil mi? Orada durumlar nasıl?
Yapalım ortimkardelelen321 kuzum bu hafta biz yine orticilik yapalım mı yaaa öyle güzel olmustu ikimizinde buna ihtiyacı var sanki :)))
Yarından itibaren tam gaz başlıyorum kuzum.Haydi kizlar menüleri bekliyorum lütfen herkes yazsın
Umutumut82
kardelelen321
@Elifcig93
@Hmavidag
@melita09
@ayvacicegi
@Leyl-i-fer
dennisgo
Aynı fikirdeyim canım virüs muhabbeti yapmayalım artık. Virüsten değil ne çektiysek kilodan çektik.Bu hafta burda virus muhabbeti yapmayalım ya zaten haberlrr tvler w.aptan akraba konu komşu habire konuşuyor burası temiz kalsın kafamiz dagilsin
Ben şimdi dezenfekte ediyorum buraları kirletmeyin
Selam canım. Senin gibiydim ben de. Yedikçe yiyesim geliyor lakin yedikçe huzursuz oluyorum. Yemek de mutlu etmiyor artık. O yüzden huzur için spor lazım bize...Selam kızlar
Nasılsınız ? Ya çok giremiyorum, sanırım ülkeyi yönetiyorum da zaman bulamıyorum. aslında günler nasıl geçiyor tahmin edersiniz hepimiz aynıyız ya bu bünye sürekli yeme içme temizlik gündemine alıştık değil sanırım ondan zaman bulamıyorum.
Pek iyi değildi ama bu günden itibaren sporla daha iyi geçecek canım inşallahMerhaba arkadaslar karsntina hunleri nasill geciyor..
Evi çok sevdiğim için zor değil. Daha çok temizlik yaparak ve bolca kitap okuyarak geçiyor şükürMerhaba arkadaslar karsntina hunleri nasill geciyor..
Sağol canım amiin cümlemize inşallahpawlover cnm bian önce düzenini kurarsın İnşaAllah. Allah kolaylık versin. Kolun nasıl oldu?
Çok şükür bugün iyiyim cnmSağol canım amiin cümlemize inşallahçok kötü ya kullanamıyorum yarına hafiflemezse mecbur gitcem hastaneye. Sen nasıl oldun?
Geçer inşallahta gerek kalmaz bakalımÇok şükür bugün iyiyim cnmo zmn mutlaka git Dr.a
İnşaAllahGeçer inşallahta gerek kalmaz bakalım
1. Derece şişmanla 2. Derece şişman arasında gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?