Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah cnm ya geçmiş olsun. Hastaneye gitmek sıkıntı ama dayanamayacak halde isen git bari. İnşaAllah çok zarar yoktur
Ağrı kesici kas gevşetici sürdük sardık bakalım hafiflemezse gitcem mecbur canım sağol

Selam kizlar umarim hepiniz saglikli ve huzurlusunuzdur. Riskli grup oldugumuz icin oglumda bende disari cikamiyoruz. Esimde 3 gündür evde. Mutfak ,temizlik, derle ,topla ,wc banyo dezenfekte et derken gece 12 de pert oluyorum. Hic bogazlari durmuyor. Can sıkıntısından yiyor iciyorlar. Rabbim saglik ve sabır versinde bugünleri atlatalim.

Dünki menüm.
Sabah 1yumurta 1 parca peynir 3 dilim domates 4 5 dilim salatalik 1dilim ekmek cay 5 zeytin

Ara sekersiz yesilcay

Ögle 1tabak menemen 1 dilim ekmek cay

Ara sekersiz turk kahvesi 1 parca cikolata

Aksam karalahana corbasi 1 tas yogurt
Gece 1/2 elma 1/2 portakal

20 dakika orta tempo yürüyüs

2litre su
Ben normalde diyetlerime meyve ve yogurt ekledigimde kilo veremiyorum ama şu sürecte doktorum cok dikkatli ol dediginden yiyorum.
Cherry Mom

Biz evde üç kişiyiz bu süreçte.. İş yerleri kapanınca bir arkadaşımız geldi sonra sokağa çıkma yasağı olunca kaldı ve üçümüz kalacağız 5 nisana kadar. Buraya kadar bir sorun yok aslında dediğinde haklısın. Ama 3-4 gün önceye kadar yukarıdan inen bir arkadaş ile gece oyun da oynuyorlardı. Bu kadar temizlik dışarıdan gelen olduğu içindi. Ama 2-3 gündür aldığımız haberler ve olan bazı şeylerden dolayı evimizi herkese kapattık o nedenle daha rahatım artık.

Evdeysen daha cok yeme icme daha cok temizlik oluyo , yaşam var cunku.program yapmak en guzeli bu durumda
Baktim ipi kopariyorum bi terbiye ediyim kendimi dedim bende
Valla sakın salma yedikce yiyesi geliyo insanin
Her gün tekrar tekrar diyete başlıyorum.. akşama kadar iyi akşam sapıtıyorum. Canım hep tatlı istiyor mutluluk arıyorum bence :) Neyse ki bu arada spora başladım az az.. bu biraz toparlar diye umuyorum.

Umut çok haklı bence,annesini bulmuş eğlenmek istiyor :) diğer şeyler neden önemli olsun ki katılıyorum ona şu an
Evet belçikadayım. Bir haftadır iş yerleri kapalı sokağa çıkma yasağı var zorunlu haller hariç, ama etrafımızda komşuculuk oynayan bir ekip de var yani.. son iki gündür enfekte sayıları günlük 600 lere yaklaştı ama henüz tepe noktasına gelmediği düşünülüyor. Haftaya tepe yapıp enfekte sayısının azalması bekleniyor ama bir yandan da 5 nisandan sonra sokağa çıkma yasağı devam etsin tartışmaları başladı. Sendikalar ödeme yapacağı için alınan kararlar hazirana kadar ama bilmiyorum hayatımız ne zaman normale döner

kardelelen321 kuzum bu hafta biz yine orticilik yapalım mı yaaa öyle güzel olmustu ikimizinde buna ihtiyacı var sanki :)))
Yapalım ortim
Ben çok koptum çünkü.
Çocuklar da çok bunaltıyor. Küçük kızım gündüz uykularını reddetmeye başladı, çok yoruyor lar. Yarından itibaren spora başlıyorum. Hadi bu hafta güzel sonuçlar gelsin ortim

Yarından itibaren tam gaz başlıyorum kuzum.
Hadi hep birlikte canlanalım.

Bu hafta burda virus muhabbeti yapmayalım ya zaten haberlrr tvler w.aptan akraba konu komşu habire konuşuyor burası temiz kalsın kafamiz dagilsin
Ben şimdi dezenfekte ediyorum buraları kirletmeyin
Aynı fikirdeyim canım virüs muhabbeti yapmayalım artık. Virüsten değil ne çektiysek kilodan çektik.

Selam canım. Senin gibiydim ben de. Yedikçe yiyesim geliyor lakin yedikçe huzursuz oluyorum. Yemek de mutlu etmiyor artık. O yüzden huzur için spor lazım bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…