- 23 Mart 2016
- 29.888
- 90.365
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.601
Canim.ne oldu aksilik ne anlatsanaSinirlerim bozuldu artık süreç çok uzun oldu ağlicam ya evi böylece bırakıp kaçasım geliyo
Bence de sen olamazsın. Ama kafana koyduğunda hemen halledersin senBen tanımıyorum ya bu sabah tartılan insanı :) bu ben değilim
Hoş buldum cnm
Öyle tabi bu günler geride kaldığında yeniden kilo vermekle mi uğraşacağız. Şuraya bir park edeyim sonra aşağısına göz dikeceğim. Gün aşırı 20 dakika cardio yapıyorum zaten bazen ip te atlıyorum ama büyük sayılar değil 500 atlıyor bırakıyorumYok canım bırakmak.yok öyle psikolojini değiştirmeye calis lütfen tamm aldığın bu artıları daha sonra ver.suan en.azindan amacın sabit kalmak olsun onuda 3 4 günde 40 dk.bir sporla halledersin
Hangi süreç aglak kizSinirlerim bozuldu artık süreç çok uzun oldu ağlicam ya evi böylece bırakıp kaçasım geliyo
Taşınmak da ne sinir bir şey.. kolay gelsin canım benim hala taşınmadan kalan açılmamış kolim var :)Sinirlerim bozuldu artık süreç çok uzun oldu ağlicam ya evi böylece bırakıp kaçasım geliyo
Tül perde herşey uzun geldi. Az da değil 20cm, perdeciler virüs var yıkad öyle getir diyo. E yıkayayım da yıkayıp getirecek olan da benim yine benim evimde kuruyacak neyin aptallığı bu anlayamadım. Her yer koli hurç ona ayrı uyuzum. Eşim dün güya avize takıyodu bi baktım oturmuş oyun oynuyo avize falan takmamış hala sürünüyo. Öyle herşey sinirime dokunuyo bi yerleşebilseydimCanim.ne oldu aksilik ne anlatsana
Spor yapmamakmi yemek mi kilo aldirdi bu surecte,yemekse onda kismalar yap mesela yaglilari kis once yada karbonlariÖyle tabi bu günler geride kaldığında yeniden kilo vermekle mi uğraşacağız. Şuraya bir park edeyim sonra aşağısına göz dikeceğim. Gün aşırı 20 dakika cardio yapıyorum zaten bazen ip te atlıyorum ama büyük sayılar değil 500 atlıyor bırakıyorum
Taşınma işteHangi süreç aglak kiz
Of evet ya bende açmamayı düşünüyorum çok gerildim ya biriyle kavga etcem ya ağlicamTaşınmak da ne sinir bir şey.. kolay gelsin canım benim hala taşınmadan kalan açılmamış kolim var :)
Tül perde herşey uzun geldi. Az da değil 20cm, perdeciler virüs var yıkad öyle getir diyo. E yıkayayım da yıkayıp getirecek olan da benim yine benim evimde kuruyacak neyin aptallığı bu anlayamadım. Her yer koli hurç ona ayrı uyuzum. Eşim dün güya avize takıyodu bi baktım oturmuş oyun oynuyo avize falan takmamış hala sürünüyo. Öyle herşey sinirime dokunuyo bi yerleşebilseydim
Taşınabilsem ona da şükretcem hurç koli görmek istemiyorum bi yandan proje yetiştirmeye uğraşıyorum bi yandan eşya topla bi yandan aksiliklere koştur sinir oldum. Aradım annemle ablama çattım geçen ben kimsesiz miyim niye tek koşturuyorum diyeAhh canim zamansiz olmus ama stres yapma biliyorsun bende yeni tasindim hala yerlesmeye calisiyorum.
Hoş buldum cnm
Buda benim gibi daginikliktan ruhu sıkılıyor.simdi soyle yapiyosun,butun odalarin kapisini kapatiyosun,hangi odayi topluyosan o acik,digerlerini gormuyirsun.teker teker farkli gunlerde diger bolumleri bitiriyorsun,hic acele yok bulgurluya gelinmi gitcen,hasta olmadigimiza şükredelim su gunlerde,zaten evdeyiz baska napcan, sıkma caniniTül perde herşey uzun geldi. Az da değil 20cm, perdeciler virüs var yıkad öyle getir diyo. E yıkayayım da yıkayıp getirecek olan da benim yine benim evimde kuruyacak neyin aptallığı bu anlayamadım. Her yer koli hurç ona ayrı uyuzum. Eşim dün güya avize takıyodu bi baktım oturmuş oyun oynuyo avize falan takmamış hala sürünüyo. Öyle herşey sinirime dokunuyo bi yerleşebilseydim
evet diyetisyenim yani diyet yazmak falan sıkıntı değil :) 8 ay önce evlendim de evlendikten sonra evden çıkmadım atamam olmadığı için çalışamıyorum da henüz. evlenmeden önce 70 kiloydum evde otur ye iç falan derken 9 kilo aldım. Diyet yapsam veriyorum tabiki ama diyet yapmak bile içimden gelmiyo evden çıkmayınca. kendim için iş yeri açmak istiyorum artık atamadan ümidim kalmayınca o yüzden hemen bi kilo vermek için arkadaşlarla dayanışma içinde ilerleyeyim dedimOlacak inşallah
Hoşgeldin :) biraz kendini tanıtır mısın diyetisyen misin :) biraz profiline baktimda
Buda benim gibi daginikliktan ruhu sıkılıyor.simdi soyle yapiyosun,butun odalarin kapisini kapatiyosun,hangi odayi topluyosan o acik,digerlerini gormuyirsun.teker teker farkli gunlerde diger bolumleri bitiriyorsun,hic acele yok bulgurluya gelinmi gitcen,hasta olmadigimiza şükredelim su gunlerde,zaten evdeyiz baska napcan, sıkma canini
hoşbuldum :)Merhaba
Hoşgeldin
hoşbulduk :)
Evlilik eşittir kilo benim gözümdeevet diyetisyenim yani diyet yazmak falan sıkıntı değil :) 8 ay önce evlendim de evlendikten sonra evden çıkmadım atamam olmadığı için çalışamıyorum da henüz. evlenmeden önce 70 kiloydum evde otur ye iç falan derken 9 kilo aldım. Diyet yapsam veriyorum tabiki ama diyet yapmak bile içimden gelmiyo evden çıkmayınca. kendim için iş yeri açmak istiyorum artık atamadan ümidim kalmayınca o yüzden hemen bi kilo vermek için arkadaşlarla dayanışma içinde ilerleyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?