Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor yapmamakmi yemek mi kilo aldirdi bu surecte,yemekse onda kismalar yap mesela yaglilari kis once yada karbonlari
Bu dönemde düzensiz yemek düzensiz uyumak ve de bol abur cubur aldırdı. Spor da yapmayınca aldığımı yakamadım. Ciddi hareketsizim zaten evin içinde dön dur. Sonra spora başladım gerçi ama öyle kilo vermelik değil kısa sporlar

Evlilik eşittir kilo benim gözümde ama diyetisyenmişsin madem dayanışmayla birlikte hızlıca verirsin kararlı olursan
evet veririm aslında ama beni teşvik edecek hiç bir şey yoktu o yüzden ben de yarış içinde olursam en azından istekli olurum dedim :) ve evet gerçekten de evlilik eşittir kilo çünkü ben de eşimde baya kilo aldık

Kilolu hamile kalmama istegi iyi bi tesvik olmali bence,ne kadar alinan kilonun hepsi sonradan verilse bile eski formu olmuyor vücudun,gebelige ve sonrasina yatirim yapilmali bence buda sporla olabilir belki.insallah beraber motive oluruz

Kilolu hamile kalmama istegi iyi bi tesvik olmali bence,ne kadar alinan kilonun hepsi sonradan verilse bile eski formu olmuyor vücudun,gebelige ve sonrasina yatirim yapilmali bence buda sporla olabilir belki.insallah beraber motive oluruz
inşallah vericez hepimiz :) kilo ölçümünü cumadan cumaya mı yapıyoruz kızlar

Çok iyi.canim bu düzende gidersen verirsin bile programını hiç bozma bir gün bozuldu ise öbür gün aynen devam et
Şu günlerde hiç birimiz basibos hedefsiz kalmamaliyiz yoksa kafamizda hep virüs illeti olacak

Ya şimdi daha çok sevindim aramiza gelmene :)) işin uzmanisin sonuçta teorik.bilgi alırız birlikte pratigede geçiririz inşallah
1.sayfadaki kurallarımızi okuyup kabul.ettigini buradan bize döner misin hemde genel bir bilgi almış olursun :)

Disariya.hic çıkmıyor musun canim boş ormanlık alanlar falan yok.mu karı koca gidin yuruyun hergun tabi kalabalık flaan olmadan

Biz hiç almadik her hafta sonu spor yapardık daha ilk aylarda sıkılmaya baslamistik yapacak birşey bulamayıp.hadi spora gidelim diyorduk sonrada hamile kaldım zaten herşey sıkıntı

Taşındiniz.ama.degil.mi ?

Çok haklısın ya kalsın perde kuzum sonra halledin taşındıktan sonra olmaz.mi.sadece güneşlik takın bir süre
Erkekler böyle zamanlarda hep rahat olurlar zaten aldırma yakın zamanda ohh diyeceksin inşallah Allah kolaylık versin

Of bizde yeniden hamilelige hazırlansak.neyle motive olcaz gemi yürümuyor.artik

Bildiğim şeyleri paylaşmak beni de mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…