- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.621
Bu dönemde düzensiz yemek düzensiz uyumak ve de bol abur cubur aldırdı. Spor da yapmayınca aldığımı yakamadım. Ciddi hareketsizim zaten evin içinde dön dur. Sonra spora başladım gerçi ama öyle kilo vermelik değil kısa sporlarSpor yapmamakmi yemek mi kilo aldirdi bu surecte,yemekse onda kismalar yap mesela yaglilari kis once yada karbonlari
evet veririm aslında ama beni teşvik edecek hiç bir şey yoktu o yüzden ben de yarış içinde olursam en azından istekli olurum dedim :) ve evet gerçekten de evlilik eşittir kilo çünkü ben de eşimde baya kilo aldıkEvlilik eşittir kilo benim gözümdeama diyetisyenmişsin madem dayanışmayla birlikte hızlıca verirsin kararlı olursan
Kilolu hamile kalmama istegi iyi bi tesvik olmali bence,ne kadar alinan kilonun hepsi sonradan verilse bile eski formu olmuyor vücudun,gebelige ve sonrasina yatirim yapilmali bence buda sporla olabilir belki.insallah beraber motive oluruzevet veririm aslında ama beni teşvik edecek hiç bir şey yoktu o yüzden ben de yarış içinde olursam en azından istekli olurum dedim :) ve evet gerçekten de evlilik eşittir kilo çünkü ben de eşimde baya kilo aldık
inşallah vericez hepimiz :) kilo ölçümünü cumadan cumaya mı yapıyoruz kızlarKilolu hamile kalmama istegi iyi bi tesvik olmali bence,ne kadar alinan kilonun hepsi sonradan verilse bile eski formu olmuyor vücudun,gebelige ve sonrasina yatirim yapilmali bence buda sporla olabilir belki.insallah beraber motive oluruz
Evet cuma sabahi ac karna kilo bildirimi,hergun menu ve spor bildirimiinşallah vericez hepimiz :) kilo ölçümünü cumadan cumaya mı yapıyoruz kızlar
Çok iyi.canim bu düzende gidersen verirsin bile programını hiç bozma bir gün bozuldu ise öbür gün aynen devam etÖyle tabi bu günler geride kaldığında yeniden kilo vermekle mi uğraşacağız. Şuraya bir park edeyim sonra aşağısına göz dikeceğim. Gün aşırı 20 dakika cardio yapıyorum zaten bazen ip te atlıyorum ama büyük sayılar değil 500 atlıyor bırakıyorum
Belli ki gerekli.seyler değil.at gitsinTaşınmak da ne sinir bir şey.. kolay gelsin canım benim hala taşınmadan kalan açılmamış kolim var :)
Ya şimdi daha çok sevindim aramiza gelmene :)) işin uzmanisin sonuçta teorik.bilgi alırızevet diyetisyenim yani diyet yazmak falan sıkıntı değil :) 8 ay önce evlendim de evlendikten sonra evden çıkmadım atamam olmadığı için çalışamıyorum da henüz. evlenmeden önce 70 kiloydum evde otur ye iç falan derken 9 kilo aldım. Diyet yapsam veriyorum tabiki ama diyet yapmak bile içimden gelmiyo evden çıkmayınca. kendim için iş yeri açmak istiyorum artık atamadan ümidim kalmayınca o yüzden hemen bi kilo vermek için arkadaşlarla dayanışma içinde ilerleyeyim dedim
Disariya.hic çıkmıyor musun canim boş ormanlık alanlar falan yok.mu karı koca gidin yuruyun hergun tabi kalabalık flaan olmadanBu dönemde düzensiz yemek düzensiz uyumak ve de bol abur cubur aldırdı. Spor da yapmayınca aldığımı yakamadım. Ciddi hareketsizim zaten evin içinde dön dur. Sonra spora başladım gerçi ama öyle kilo vermelik değil kısa sporlar
Biz hiç almadik her hafta sonu spor yapardık daha ilk aylarda sıkılmaya baslamistik yapacak birşey bulamayıp.hadi spora gidelim diyordukevet veririm aslında ama beni teşvik edecek hiç bir şey yoktu o yüzden ben de yarış içinde olursam en azından istekli olurum dedim :) ve evet gerçekten de evlilik eşittir kilo çünkü ben de eşimde baya kilo aldık
Taşındiniz.ama.degil.mi ?Eşyalar çoğu toplandı kalmadı bişey çok şükür zaten ondan darlanıyorum her yer koli hurç dolaplar bomboş evi komple çöpe atasım geliyo arada. Havalarda aksi gibi soğudu halılar da yok soğuk almışım genzim de dolmuş herşey üst üste bindi
Çok haklısın ya kalsın perde kuzum sonra halledin taşındıktan sonra olmaz.mi.sadece güneşlik takın bir süreTül perde herşey uzun geldi. Az da değil 20cm, perdeciler virüs var yıkad öyle getir diyo. E yıkayayım da yıkayıp getirecek olan da benim yine benim evimde kuruyacak neyin aptallığı bu anlayamadım. Her yer koli hurç ona ayrı uyuzum. Eşim dün güya avize takıyodu bi baktım oturmuş oyun oynuyo avize falan takmamış hala sürünüyo. Öyle herşey sinirime dokunuyo bi yerleşebilseydim
Of bizde yeniden hamilelige hazırlansak.neyle motive olcaz gemi yürümuyor.artikKilolu hamile kalmama istegi iyi bi tesvik olmali bence,ne kadar alinan kilonun hepsi sonradan verilse bile eski formu olmuyor vücudun,gebelige ve sonrasina yatirim yapilmali bence buda sporla olabilir belki.insallah beraber motive oluruz
Aslında haklısın lazım olsa şimdiye kadar boşaltırdım dimi :)Belli ki gerekli.seyler değil.at gitsin
Aramıza hoşgeldin canımbütün şartları okudum kabul ediyorum ben de. 79 kilo çıktım bugün sabah, 65 kilo olmak istiyorum
Pardon dönmüşsün bilebütün şartları okudum kabul ediyorum ben de. 79 kilo çıktım bugün sabah, 65 kilo olmak istiyorum
tamamdır teşekkürler :)Evet cuma sabahi ac karna kilo bildirimi,hergun menu ve spor bildirimi
evet hemen kabul ettimPardon dönmüşsün bile
Bildiğim şeyleri paylaşmak beni de mutlu ederYa şimdi daha çok sevindim aramiza gelmene :)) işin uzmanisin sonuçta teorik.bilgi alırızbirlikte pratigede geçiririz inşallah
1.sayfadaki kurallarımızi okuyup kabul.ettigini buradan bize döner misin hemde genel bir bilgi almış olursun :)
Bazıları okuyup kaçıyor halbuki.evet hemen kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?