- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #337.641
Hiç kaçmaya niyetim yok inşallah sonuna kadar gidicez hep birlikte :)Bazıları okuyup kaçıyor halbuki.
karantinanın 12. Günündeyiz. Bu sürede iki kere markete gittik sadece. İkinci yani dün yapılan alış verişe ben gitmedim çünkü içeri tek kişi girebiliyor aynı aileden de olsan.. Dün ilk kez dışarıda 20 dakika yürüyüş yaptık. ama genel olarak evdeyiz. Spor için çıkmak serbest ama evde yapma imkanı olunca çıkmıyoruz. Bugünlerde hava çok güzel biraz balkonda güneşleniyoruz.. tüm gün kapı pencere açık o iyi geliyor..Disariya.hic çıkmıyor musun canim boş ormanlık alanlar falan yok.mu karı koca gidin yuruyun hergun tabi kalabalık flaan olmadan
Yok cumartesi gidecek eşyaTaşındiniz.ama.degil.mi ?
Yıkıyorum götürcem yarın kesmeye sanki yine ben teslim etmeyecekmişim gibi.. eşim baya rahat dellendiriyo beni bi kaşık suda boğsam gözüm hiç görmicekÇok haklısın ya kalsın perde kuzum sonra halledin taşındıktan sonra olmaz.mi.sadece güneşlik takın bir süre
Erkekler böyle zamanlarda hep rahat olurlar zatenaldırma yakın zamanda ohh diyeceksin inşallah Allah kolaylık versin
Takımımızın bu ara motivasyonu birazcık düştü ama normalde çok hırslıyızdırevet veririm aslında ama beni teşvik edecek hiç bir şey yoktu o yüzden ben de yarış içinde olursam en azından istekli olurum dedim :) ve evet gerçekten de evlilik eşittir kilo çünkü ben de eşimde baya kilo aldık
Hadi hazirlanOf bizde yeniden hamilelige hazırlansak.neyle motive olcaz gemi yürümuyor.artik
Cidden çok saçmaYok cumartesi gidecek eşya
Yıkıyorum götürcem yarın kesmeye sanki yine ben teslim etmeyecekmişim gibi.. eşim baya rahat dellendiriyo beni bi kaşık suda boğsam gözüm hiç görmicek
Su donemde yesil mercimegi cok oneriyorlar,ben salatasini yaptim gecen gun
Ben de yeşil mercimeğe bayılırım. Köftesi de güzel oluyoSu donemde yesil mercimegi cok oneriyorlar,ben salatasini yaptim gecen gun
Bende bulgurlusunuSu donemde yesil mercimegi cok oneriyorlar,ben salatasini yaptim gecen gun
Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 5 zeytin 1 parca peynir 1 dilim ekmek cay
Ara yesilcay 2 tuzlu kurabiye
Öğle ispanak salata
Ara 1portakal çay
Aksam ispanak yogurt 1 dilim ekmek
2litre su
20 dakika orta tempo yürüyüş
Cherry Mom
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor, 3 çeri domates, 1 çk bal
Ara yarım muz, yarım kivi, yarım avuç beyaz leblebi
Akşam 1 kepçe tavuklu çorba, 4 yk salata, 3 yk bulgur pilavı
1 litre lahana suyu, 1 litre su
200 ip atlama, 30 squat, 20 mekik, 15 dk cardio, 45 dk leslie, 200 bölgeselCherry Mom
Olsun cnm sen halledersinBende kek yedim bir lokma biraZdan kendi kendime ceza vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?