- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.101
bende ayni sen gibiyim ölen kisi sayımız artan vaka sayisi...sanki bi anda kabusun ortasina düştük 15 gündür...çabuk biter diye düşünüyoruz ama uzmanlari dinleyince biranda gecmiyecek gibi konusmalari..ister istemez gelecek kaygisi yasıyoruz bide sevdiklerimizden ayri kalmak memlekete gidememek..
Öyle düşünmeyin kizlar ya 2 hafta sonra daha rahat olacağımıza inanıyorum iyileşen vaka sayisida çok iyi 105.. iyi dusunelim iyi olsunAllah yardimcimiz olsun benimde hic ümidim yok
Ay ayni ben bitirmeden durumazsin demi kalsın bir kaç koli ıvır zıvır.ama yokAy yok bana dinlenmek haram daha şimdi
Ya aslında bırakabilsem mükemmel olacaktı yarına proje teslim etcem o yüzden sabahlamam gerekcek kendime eziyetAy ayni ben bitirmeden durumazsin demi kalsın bir kaç koli ıvır zıvır.ama yokkafada büyür onlar ille yapılacak
Ah canımYa aslında bırakabilsem mükemmel olacaktı yarına proje teslim etcem o yüzden sabahlamam gerekcek kendime eziyet
Ah canımkolay gelsin
1 bardak suSabah
Yarım peynirli gözleme
öğlen
Et sote
Ayran
akşam
Pastırmalı ıspanak
su 1 bardak
Ya yine susuz günlerime döndüm bu hafta hiç içemedim dövün beni1 bardak su
Haydi boşluk bulmuşken hedeflerinizi alayım tatlılarım
Cidden şoktayım dilin damagin kurumuyor.mu ? Başka şeyler mi içiyorsun meyve suyu soda vs ?Ya yine susuz günlerime döndüm bu hafta hiç içemedim dövün beni
Soda, yeşil çay, kayısı çayı, kahve su dışında ne bulsam içiyorumCidden şoktayım dilin damagin kurumuyor.mu ? Başka şeyler mi içiyorsun meyve suyu soda vs ?
Neyyy.Soda, yeşil çay, kayısı çayı, kahve su dışında ne bulsam içiyorum
Dayaklık mıyım yoksaaaNeyyy.
Vlaa öyleDayaklık mıyım yoksaaa
Tamam dikkat etcemmmVlaa öyle
İnşallah ama inşallah yerimde saymama umuduyla 53 olsun canımHaydi boşluk bulmuşken hedeflerinizi alayım tatlılarım
Cnm geçmiş olsun. Allah kolaylık güç versin.Herkese selam
Canım sağlık mutluluk huzurla güle güle oturun yeni evinizde. Bebeleriniz şenlendirsin inşallah içini.
Kuzum Muhteşemsin.Böyle sen liste yaptıkça ne gaza geliyorum bir bilsen. Ben de yapıp yanına tik koyasım geliyo ama bir türlü olmuyo. Dün gece diş acildeydik. Cemrenin dişi apse yapmış sol yanak komple şiş. Antibiyotik başladık. Onların peşinde helak oldum ben de. Ama kendim içim yaptığım tek şey bi kahve yanında biraz kadınlar kulübü. İzne ayrılmamak için direniyorum ama nereye kadar böyle bocalayacağım hiç bilmiyorum.
Çok geçmiş olsunHerkese selam
Canım sağlık mutluluk huzurla güle güle oturun yeni evinizde. Bebeleriniz şenlendirsin inşallah içini.
Kuzum Muhteşemsin.Böyle sen liste yaptıkça ne gaza geliyorum bir bilsen. Ben de yapıp yanına tik koyasım geliyo ama bir türlü olmuyo. Dün gece diş acildeydik. Cemrenin dişi apse yapmış sol yanak komple şiş. Antibiyotik başladık. Onların peşinde helak oldum ben de. Ama kendim içim yaptığım tek şey bi kahve yanında biraz kadınlar kulübü. İzne ayrılmamak için direniyorum ama nereye kadar böyle bocalayacağım hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?