- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.141
Bende şimdi fark ettim de canım gercekten bir.sey yokEkmek yemiyorum. Onun için yerine bunları yiyorum diyr düşündüm ki patates hergün yemiyorum eskisi gibi. E meyve de bi kaç dilim ekmeğin yerine geçmez mi? Bilmiyorum demekki yanlış düşünüyorum böyle yaparak
Tamam güzel oldu buu ödev severim benHerseyi birden yapmak zorunda degilsin hasta olursun bak,sana odev bi kahve bi su ,1 soda bi su ,1 cay bi su ok?
Sahanesin :)Herseyi birden yapmak zorunda degilsin hasta olursun bak,sana odev bi kahve bi su ,1 soda bi su ,1 cay bi su ok?
Canım anlık odemler olabilir takılma cumaya var halledersin sen ama aç kalma spor yapKızlar motive olmaya ihtiyacım varbugün epeyce artı geldim ve bütün hevesim, kendime olan inancım yine azaldı. Bakıyorum yediklerime öyle ne hamur işi ne tatlı yiyorum. Bi patates mi beni böyle artı yapan
Tm cnım daha da özen göstereceğim. Benim üzüldüğüm nokta nasıl çok geliyorum bir anda. Nasıl bi vücudum var şaşırdım.Bende şimdi fark ettim de canım gercekten bir.sey yok
Aksam hiç yoksa bir.corba salata icmen lazim vücut direncini düşürme sakın malum günler sıkıntılı sağlıklı beslenecegiz
O psikoloji galiba herkeste var şuanCuma ve pazar alisverise gittim,psikolojikmi bilmem arada gicik ve balgam var gibi hissediyorum esim ikide bir atesime bakiyo,hicbisey yok ama iste kafayi yedim galiba
İnşallah cnmCanım anlık odemler olabilir takılma cumaya var halledersin sen ama aç kalma spor yap
canım iyi fikir hemen koyuyorumtoplight kaptanim menü linkini 1.sayfaya koyabilir misiniz bulamayan ordan ulaşsın ♥
Favoriyede alabilirsiniz kolaylk olur kizlar
Sağolun kaptanımcanım iyi fikir hemen koyuyorum
Kendimizi kurcalamayi bırakmamiz laziimCuma ve pazar alisverise gittim,psikolojikmi bilmem arada gicik ve balgam var gibi hissediyorum esim ikide bir atesime bakiyo,hicbisey yok ama iste kafayi yedim galiba
sorma çok gerginim heryere dokunurken geriliyorum ellerime sürekli dezenfektan vs sürerken fenaliık geçirdim bir iş vardı onu hallettim kimse yok erkenden gideceğim bende eveSağolun kaptanımnasıl gidiyor mesai :)
Bu hafta iyiydi sirayla aldılar bir markete,cocuklarda yasaklandi,maskeli de coktu.rabbim bir an once kurtarsin bizi vede affetsin.zira kul azmadikca hak bela vermezKendimizi kurcalamayi bırakmamiz laziim
Zor bir psikoloji arabayla gdip geliyorsunuz galiba hic olmazsa otobüs minibüs yoksorma çok gerginim heryere dokunurken geriliyorum ellerime sürekli dezenfektan vs sürerken fenaliık geçirdim bir iş vardı onu hallettim kimse yok erkenden gideceğim bende eve
Yoğurt mu kuzum ustundeki ? Bende severim bunu buğday nohut yoğurt dereotu maydanoz bol baharatŞöyle bişi uydurdum ben çok sevdim tadını
Evvet yoğurt dereotu yeşil soğan sarımsak tuz pulbiber koydum bendeYoğurt mu kuzum ustundeki ? Bende severim bunu buğday nohut yoğurt dereotu maydanoz bol baharat
Çok sağol canım.Gecmis olsun canım
Sende daha sık gel
Evet çok yayıldı bende risk grubundayım eşim dışardan gelince tedirgin oluyorum epey. Ama salmamak lazım gel sık sık bırakma biziÇok sağol canım.
Biraz koptum gerçekten.
Etraftan haberler geldikçe geriliyorum.
Aile hekimimiz virüs kapmış çok üzüldüm. Kapımıza kadar geldi artık iyice sinirlerim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?