Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar
Kahvalti
1 yumurtadan patatesli omlet
5 zeytin
1kk peynir
Aralar
1 muz
2 pogaca
Aksam
5 sarma
1 kase yogurt
2 lt su

45 dk kardio ve ust vucut birlikte
30 dk bolgesel Cherry Mom
2 pogacayi ne güzel yazmışsın oyleee gordum
Ama ekmek hiç yok o yuzden cezanda.indirime gidiyorum 30 puan

Özetim
  • 3 fincan yeşil çay içildi
  • Kaçamak kısmen 3 tane.patlamis mısır ( 1 çocuk için soğumuş mu bakayım 2 tuzu nasıldi bakayım 3 sebepsiz )
  • Spor yapildi
  • Su 3 lt civarı
Hafta sonu için kısmen basarili ama bugün menüde fazlalar vardı porsiyon olarak hafta içi daha planlı olacağım

Iyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
3 ceviz
Ara
Birazcik !patlamis misir
Aksam
1 kase kuru fasulye
1 kase yogurt
2.5 lt su

40 dk kardio Cherry Mom
Kaçamaklar baslamis hilal dikkat et,cok cabuk geri geliyo verilenler bende n soylemesi
Ac kalmissin belkide bu yuzden arti geliyorsundur
Kızlar motive olmaya ihtiyacım var bugün epeyce artı geldim ve bütün hevesim, kendime olan inancım yine azaldı. Bakıyorum yediklerime öyle ne hamur işi ne tatlı yiyorum. Bi patates mi beni böyle artı yapan
Bu hafta derece gelmesi gerektigi seni motive edermi canim tekrar nota almamak gerekiyor

Cuma gunu gecen haftayla ayniydim ben ,erken gelicek reglden dolayiymis diye tesellu olmak istiyorum.
Grup sessiz kizlar o yüzden motivasyon da dusuyor daha aktif olmak lazım.
Diger grup veya konularida okuyup motive olabilirsiniz, birinciler sonuncular vs.vs
İşlerini bitiren yazsin bos birakmayin burayı

Kaçamaklar baslamis hilal dikkat et,cok cabuk geri geliyo verilenler bende n soylemesi

Ac kalmissin belkide bu yuzden arti geliyorsundur

Bu hafta derece gelmesi gerektigi seni motive edermi canim tekrar nota almamak gerekiyor
Ama ben doyuyorum. Daha fazla nasıl yiyeyim
Geçen hafta çok güzel eksi geldim ve bu hafta da elbette yine eksi gelip gruba derece getirmek isterim. Ama başta kendim motive olmam gördüğüm eksiyi devam ettirmem gerek

Ama ben doyuyorum. Daha fazla nasıl yiyeyim
Geçen hafta çok güzel eksi geldim ve bu hafta da elbette yine eksi gelip gruba derece getirmek isterim. Ama başta kendim motive olmam gördüğüm eksiyi devam ettirmem gerek
Neyle doydun aksam yemegi yok
Hadi if yaptim desen protein nerde.
Yediklerin hepsi karbonhidrat be canim o yüzden yine karbonhidrat cekiyo(meyve)
Nasil doyyyosun

Neyle doydun aksam yemegi yok
Hadi if yaptim desen protein nerde.
Yediklerin hepsi karbonhidrat be canim o yüzden yine karbonhidrat cekiyo(meyve)
Nasil doyyyosun
Ekmek yemiyorum. Onun için yerine bunları yiyorum diyr düşündüm ki patates hergün yemiyorum eskisi gibi. E meyve de bi kaç dilim ekmeğin yerine geçmez mi? Bilmiyorum demekki yanlış düşünüyorum böyle yaparak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…