- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.161
Bi süre hayatı durdurmak lazım artık bence. Neden yasak uygulanmıyor, millet evinde parti yapıyormuş.Evet çok yayıldı bende risk grubundayım eşim dışardan gelince tedirgin oluyorum epey. Ama salmamak lazım gel sık sık bırakma bizi
Eşim çalışmaya başladı bugün ve gelmek üzere. Kolonya elimde bekliyorum bendeBi süre hayatı durdurmak lazım artık bence. Neden yasak uygulanmıyor, millet evinde parti yapıyormuş.
Ben de tedirginim eşim çalışıyo. Eve taşır diye hep tedirginim. Kafayı yicez artık
Burası da olmasa zaten
Allah korusun hepimizi cnm. Bende aynı kronik rahatsızlığım varEvet çok yayıldı bende risk grubundayım eşim dışardan gelince tedirgin oluyorum epey. Ama salmamak lazım gel sık sık bırakma bizi
Bence de komple yasak gelmeki avmler bildiğim kadarıyla hala açık onlarda kapatılmalıBi süre hayatı durdurmak lazım artık bence. Neden yasak uygulanmıyor, millet evinde parti yapıyormuş.
Ben de tedirginim eşim çalışıyo. Eve taşır diye hep tedirginim. Kafayı yicez artık
Burası da olmasa zaten
Amiin benimde astım varAllah korusun hepimizi cnm. Bende aynı kronik rahatsızlığım var
Benim de alerjik astımBence de komple yasak gelmeki avmler bildiğim kadarıyla hala açık onlarda kapatılmalı
Amiin benimde astım var
Çok kötü mü? Benim son bi kaç senedir epey iyi sigara bırakınca ve sigara içilen ortamda bulunmayınca yok gibi oldu. Lokumla bile yaşayabiliyoz işteBenim de alerjik astım
1 yıldır benim de iyi şükür. Dediğin gibi sigaralı ortamda olmazsam sıkıntı yok ama eşim yanımda falan içerse kötü oluyorum.Çok kötü mü? Benim son bi kaç senedir epey iyi sigara bırakınca ve sigara içilen ortamda bulunmayınca yok gibi oldu. Lokumla bile yaşayabiliyoz işte
Oh çok şükür1 yıldır benim de iyi şükür. Dediğin gibi sigaralı ortamda olmazsam sıkıntı yok ama eşim yanımda falan içerse kötü oluyorum.
Benim de kedim vardı çok tatlı ve akıllı idi. Bende kedi hastasıyım çok severim. Ama sonra eşim hasta oluyorum diye götürmüş evde yokkenOh çok şükür
Benim eşim öyle bişeye cesaret edemezBenim de kedim vardı çok tatlı ve akıllı idi. Bende kedi hastasıyım çok severim. Ama sonra eşim hasta oluyorum diye götürmüş evde yokken
Çok ağladım, konuşmadım günlerce. Şimdi diyor yine kedi sahiplenelim diye.Benim eşim öyle bişeye cesaret edemezdünyada cehennemi yaşatırım galiba öyle bişey yapsa kıyametler kopar ne tepki verdin? Ben çok kızıyorum böyle şeylere oyuncak ya da eşya değil ki o
Valla ben bu kış hasta olcam gibi oldum oldum hemen toparladım normalde asla toparlanamıyodum günlerce yataklarda sürünüyodum. Lokuma bağlıyorum. Doktorlar kedi köpek bağışıklığı güçlendiriyo diyolar ya bence kesinlikle öyle. Bida bırakmicaksanız sahipleninÇok ağladım, konuşmadım günlerce. Şimdi diyor yine kedi sahiplenelim diye.
Bu defa kesinlikle bırakmam cnm onun sözünü kesin aldımValla ben bu kış hasta olcam gibi oldum oldum hemen toparladım normalde asla toparlanamıyodum günlerce yataklarda sürünüyodum. Lokuma bağlıyorum. Doktorlar kedi köpek bağışıklığı güçlendiriyo diyolar ya bence kesinlikle öyle. Bida bırakmicaksanız sahiplenin
HoşgeldiinBurda grup halinde mi yapıyorsunuz diyeti ? Etaplar falan yazıyor biraz okudum ama anlatabilir misiniz ?ben de katılbilir miyim
Amin canım.Eşim çalışmaya başladı bugün ve gelmek üzere. Kolonya elimde bekliyorum bendeAllah herkesi korusun İnşaAllah
Aramıza hoşgeldin canımBurda grup halinde mi yapıyorsunuz diyeti ? Etaplar falan yazıyor biraz okudum ama anlatabilir misiniz ?ben de katılbilir miyim
Hoşgeldiintabi ki katılabilirsin, takımlar var her cuma tartılıp takımca verilen kiloların yüzdeleri hesaplanıyor yarışıyoruz. Günlük menü ve sporlarımızı
HoşbuldummHoşgeldiintabi ki katılabilirsin, takımlar var her cuma tartılıp takımca verilen kiloların yüzdeleri hesaplanıyor yarışıyoruz. Günlük menü ve sporlarımızı paylaşıyoruz ilk sayfada kurallarımız yazıyor
Hoşgeldiniz aramızaBurda grup halinde mi yapıyorsunuz diyeti ? Etaplar falan yazıyor biraz okudum ama anlatabilir misiniz ?ben de katılbilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?