- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.181
Ben de jillian başlamıştım 2 gün ara oldu şimdi tekrardan başlıyorumHoşbuldummTesekkür ederim :) okudum kuralları , inşallah güzel olur motivasyon olur diye düşünüyorum , boyum 1.73 kilom 69.8 . If diyetine basladım ben yeni 2 gün oldu daha, aynı zamanda da günlük 45 dk yürüyüş+ hemen arkasından jilian yapıyorum . 60a düşmek istiyorum, bakalım jilian programı 30 gün sürüyor , o bitene kadar diyetle birlikte 2-3 kilo veririm diye ümit ediyorum. Jilian programı daha çok sıkılaşmaya yönelik beden ölçülerimi de almıştım cumadan cumaya paylaşırım
Canım bu jillian videoları var mı sende? Nete baktım da çok anlayamadım. 3 level var diyorlar ama bulamadımBen de jillian başlamıştım 2 gün ara oldu şimdi tekrardan başlıyorumbirlikte veririz kiloları inşallah takım kaptanımız toplight çok yokmuş kilon hemen gider
Canım yanlış bilmiyosan level 1 10 gün, level 2 10 gün, level 3 10 gün şeklinde yapılıyoCanım bu jillian videoları var mı sende? Nete baktım da çok anlayamadım. 3 level var diyorlar ama bulamadım
İnşallah veririz birlikte kilolarıBen de jillian başlamıştım 2 gün ara oldu şimdi tekrardan başlıyorumbirlikte veririz kiloları inşallah takım kaptanımız toplight çok yokmuş kilon hemen gider
Googlea jilian level 1 yazınca çıkıyor aslında. 27 dakikalık bir video. Her level 10 gün şeklinde yapılıyor . 30 günde program bitiyor sonra daha zor seviyeler de var da ben onları yapabilcek kadar ilerleyecegimi düşünmüyorum cok zormus onlar cünküCanım bu jillian videoları var mı sende? Nete baktım da çok anlayamadım. 3 level var diyorlar ama bulamadım
Teşekkür ederimCanım yanlış bilmiyosan level 1 10 gün, level 2 10 gün, level 3 10 gün şeklinde yapılıyo
Bi dilim ekmekte de bi porsiyon meyvede de 15 g karbonhidrat var ama ekmekte 2 gram da protein var. Birbirinin yerine geçmez yine deEkmek yemiyorum. Onun için yerine bunları yiyorum diyr düşündüm ki patates hergün yemiyorum eskisi gibi. E meyve de bi kaç dilim ekmeğin yerine geçmez mi? Bilmiyorum demekki yanlış düşünüyorum böyle yaparak
Tm bakıcam teşekkürlerGooglea jilian level 1 yazınca çıkıyor aslında. 27 dakikalık bir video. Her level 10 gün şeklinde yapılıyor . 30 günde program bitiyor sonra daha zor seviyeler de var da ben onları yapabilcek kadar ilerleyecegimi düşünmüyorum cok zormus onlar cünkü
Peki ben meyve günde 2 tane yesem çok mu oluyor? Ekmeği hiç aramıyorum cnm istemiyor çünküBi dilim ekmekte de bi porsiyon meyvede de 15 g karbonhidrat var ama ekmekte 2 gram da protein var. Birbirinin yerine geçmez yine de
2 tane meyve çok olmaz 3 tane bile yiyebilirsin ama porsiyon olarak tabi. Bi tane büyük boy elma 2 meyve yerine geçiyo mesela. Ben size listeleri atayım birazdan neyin ne kadar olacağını :)Peki ben meyve günde 2 tane yesem çok mu oluyor? Ekmeği hiç aramıyorum cnm istemiyor çünkü
Evet istikrar ve irade çok önemli burda yarışma hırsıyla güzel gidiyoİnşallah veririz birlikte kiloları ❤ Ben de önceden başlamıştım bırakmıştım, çok yoruyo gerçekten ama alışınca o kadar zorlamıyor şimdi tekrardan başladım bugün jilianda ilk günüm. Bırakmamak istikrarlı olmak gerekiyor, diyet degil de spor yapmak zorluyor beni aslında . Jiliandan baya kişi çok güzel sonuç da almışlar 1 ay dişimi sıkcam normalde zor kilo veririm ama istikrarlı devam edersem başarırım umarım , kilolu görünmüyorum ama ideale ulaşmak istiyorum bi 10 kilo kadar versem mükemmel olcak her şey . Birlikte amacımıza ulaşırız umarım
Tmm teşekkür ederim2 tane meyve çok olmaz 3 tane bile yiyebilirsin ama porsiyon olarak tabi. Bi tane büyük boy elma 2 meyve yerine geçiyo mesela. Ben size listeleri atayım birazdan neyin ne kadar olacağını :)
Çok güzel umarım beraber görürüztoplight
Kizlar size bir tablo yaptım çoğunuz biliyorsunuz ama hedefe nekadar yaklastiginizi hep birlikte görelim istedim ve heyecanlandim.
ayvacicegi @annecicegi pawlover @Elifcig93 Mehfam
Eki Görüntüle 2610180
HoşgeldinBurda grup halinde mi yapıyorsunuz diyeti ? Etaplar falan yazıyor biraz okudum ama anlatabilir misiniz ?ben de katılbilir miyim
Evde oturursan canın sıkılır çünkü çalışan insansın fazla oturmaya gelemezsinSelam kızlar aklım hep burda bu sabah artı çıktım tabi bu beni mutsuz etti cumaya kadar toparlamalıyım ev karantinası en çok beni vurdu sanırım
Çok geçmiş olsun umarım değildir hemen atlatırsınız bu süreciSelamlar
Bizde durumlar kötü. Eşim covid şüphelisiateş, öksürük vb yok ama ciğerlerimde hissediyorum birşeyler diyor. Geçen çarşambadan beri dedi yatak odasına kapandı. Bende ve çocukta görünen birşey yok. Semptomlar olmayınca test vb yapmıyorlar, evde dinlen, karantinaa kal dediler. Hasta mı değil mi bilmiyoruz tabiki hasta diye kabullenerek hareker ediyoruz. Bugün tüm evi temizledim. Her akşam banyo yapma,hergün kıyafet değiştirme, ortalıktaki ıvır zıvırı kaldırıp açık yüzeyleri sık silme, sık sık el sabunlama, arada dezenfektan sıkma, yaptıklarım. bunlar.
Sonraki aşama çocukla teması azaltma ama nasıl? Onu bırakabileceğim hiçbir yer yok. Emziriyorum bırakmalı miyim? Evin içinde maskeyle dolaşsak nasıl olur? Eşim bi orele gideyim dedi, o olmazsa temizlik daha az yapıcam çocukla daha çok temas...
Erkekler daha çok hastalanıyormuş nedeni belli sanırım i, gamsız baykuşlar.
Geçmiş olsun, değildir İnşaAllahSelamlar
Bizde durumlar kötü. Eşim covid şüphelisiateş, öksürük vb yok ama ciğerlerimde hissediyorum birşeyler diyor. Geçen çarşambadan beri dedi yatak odasına kapandı. Bende ve çocukta görünen birşey yok. Semptomlar olmayınca test vb yapmıyorlar, evde dinlen, karantinaa kal dediler. Hasta mı değil mi bilmiyoruz tabiki hasta diye kabullenerek hareker ediyoruz. Bugün tüm evi temizledim. Her akşam banyo yapma,hergün kıyafet değiştirme, ortalıktaki ıvır zıvırı kaldırıp açık yüzeyleri sık silme, sık sık el sabunlama, arada dezenfektan sıkma, yaptıklarım. bunlar.
Sonraki aşama çocukla teması azaltma ama nasıl? Onu bırakabileceğim hiçbir yer yok. Emziriyorum bırakmalı miyim? Evin içinde maskeyle dolaşsak nasıl olur? Eşim bi orele gideyim dedi, o olmazsa temizlik daha az yapıcam çocukla daha çok temas...
Alllah yardımcınız olsun eminim üstesinden gelirsiniz eşin muhakkak maske taksın canim.cocukla çok zor bu işlerSelamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?