Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

begüm kızların dizisi varsa kaynatamayız zaten bu akşam dizi varmı kıslarrrrr

evet canım hürrem vardı dün gece,bizde onu izledik

kız ben hürreme bakim diyorum arada
ama bi elim burda

çok yönlü hatun seni :) bende hürreme bakıyorum ama dün kardeşim geldi birazcık ders çalıştık azcık kaçırdım

menün güzel canım kaçamaksız.bravo

sanki biraz az yiyosun canım ya,sizce kızlar?örneğin öğlene 1 dilim ekmek ve yoğurt olabilir
hadi akşam pilavla tavuk olduğu için ok ama salata olabilrmiş orda da

kızlar bende görmek istiyorum sizi benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnn

özelden adını soyadını yaz canım.ekleyelim

çok yönlü hatun seni

Arkadaşlar,

menüme bişiler daha eklendi bugün. Utanıyorum yazamıycam malesef ama abur cubur yedim gayrı benim cezam neyse kesin

aşk olsun gülhan.hemde bu saatte hiç olmadı ama daha az önce bravo tebrik ederim yazdıydım sana

canım,dün geceki mönün harika ben balığa bayılırım biliyosunuz.süper ideal bir mönü.tebrikler
sabah ki zaten standart burcu mönüsü

günaydın kızlar
bu sabah kepekli beyaz peynirlitosy istedi canım
içine de biraz salça sürdüm
yanında da açık çay

ohh afiyet olsun bacım.canım tost istedi valla

kızlar bende dün gece;

1 kepçe tarhana çorbası,
4 ç.k. ıspanak(sarımsaklı yoğurtla birlikte)
1 dilim ekmek
2 ç.k. kadar pilav (pilavı yemeseydim olucaktı aslında farkındayım ama kalmasın die yedim)

ara:1 yeşil elma,yarım portakal

bu sabah;

1,5 dilim ekmek,
1 k.k kadar lor peyniri,
1 yumurta,
domates,salatalık,biber,
2 fincan çay
1 çay kaşığı kadar tahin pekmeze bandım son lokma ekmeğimi

ara:yanıma 1 yeşil elma aldım

burcucum burdasın görüyorum,senin doğum günün dün müydü ya unuttum ben afedersin

kızlar günaydın
dün akşam gelemedim malesef, misafir vardı
kocişe de face meselesini soramadım tabi

akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok

ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz

sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )

şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı

Son düzenleme:

afiyet olsun canım akşamın sade,sabahın renkli olmuş gerçektende
afiyet olsun

selamlar kıslarrrrr herkese günaydın 2 dilim ekmek 3 lokma yumurta 2 dilim peynir 1 lokma reçelle kahvaltımı yaptım şimdide çayımı içiyorum biraz ortalığı toparlim gelirim birazdan görüşürüz byyyy

afiyet olsun arkadaşım,kolay gelsin

merhaba takımcığım sizleri çok ihmal ettiğimin farkındayım . pazartesi günü nişanlımı yolcu ettim . ssonrasında işler yoğunlaştı ve ben hala çizim yapmakla meşgulüm artık kaç gün oldu uğrayamadım yanınıza diye haber vermek istedim bir süre daha işlerim yoğun olacak ve uğrayamayacağım gülsümcüm rica etssem beni izinli sayarmısın canım bu hafta bitersse haftaya dönerim aranıza bitmezse sonraki hafta bilemiyorum nezaman normal seyrine dönecek işlerim yoğun çalışmak güzelde aklım sizde kalıyor ve kaç ssayfa okuyamadım neler yaptınız diye neyse bitince işlerim ilk fırsatta tekrar gelirim takıma hepinizi çok çok öpüyorum görüşmek üzere .

gülsümcüm beni izinli gösterirsin canım teşekkür ederim .

günaydın burcucum afiyet olsun canım valla kadınlar kulübünü bitirdik facebooka taşındık artık
cenım adını soyadını bide resminde ne olduğnu yaz eklim seni

begüm hep zaten bu yüzden şiştik biz aman 2 kaşık kaldı yiyelim bitsin aman dökülmesin bizim herif koca bi tabak yemeği yer ama mutlaka tabakta 2 kaşık yemek kalır ya o kadarını yedin ye o 2 kaşığıda kalmasın yok doydum diyor kızıda ona çekmiş bende hepsini atıyorum tabi cukka mideye ondan sonrada böyle oluyyor

afiyet olsun burçakcım gayet renkli ve güzel bi mönü olmuş

tamam pınarcım ben seni izinli göstereyim ama dönüşte kilo almadan gel tamammı hatta vererek gel Allah kolaylık versin canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…