- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.821
haklısın canım yaa senin şansın buda kimse yok bugün benide komşu çağırdı oraya gitmiştim bende gelemedim vaay hürremciler ve osmancılar olarak 2 ye ayrıldı forum :)))valla canım sıkıldı kızlar.bugün işte yoktu benim ama burda da kimse yoktu olmadı yani böle.
bende dün gece hürremdeki kaçırdığım yerleri izledim netten.mutfakta olduğum ankardakilerini :)
kızlar bende dün gece;
1 kepçe tarhana çorbası,
4 ç.k. ıspanak(sarımsaklı yoğurtla birlikte)
1 dilim ekmek
2 ç.k. kadar pilav (pilavı yemeseydim olucaktı aslında farkındayım ama kalmasın die yedim)
ara:1 yeşil elma,yarım portakal
sÜPERSİN ARKADAŞIM[/QU
sağol canım bugün de 3km yürüdüm 100 de twister yaptım
akşam yemeğim
3 yk bezelye
1 kase pul biberli yoğurt
5-6 yk mantar kavurma
ekmek yok
ara olarak da 1 saat dolapta bekletilmiş tarçınlı muz
sabah kahvaltım gayet renkliydi bugün
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2şer çeri, salatalık ve çarliston
1 tk bal
2fındık
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay ( dün aldım, tadı gayet hoş )
şimdi de ara öğünümü yaptım küçük bi elma ile
yanında da 2 fındık ve yarım ceviz vardı
akşama 1.5 kepçe mercimek çorbası,salata pulbiberli yoğurt,
arada ne yesem??
merhaba gülhancığım nasılsın?
sağol canım.ben de aynı senin gibiyim ama vazgeçmiyoruz ya o da bir başarı.benim de moralim bozuluyor.ben bu kiloya göre çok yiyen biri değilim ama zor kilo veriyorum.vazgeçmek yok,moral bozmak yok sen de öğretmensin bilirsin kaygı çok olursa başarı azalırAfiyet olsun canım. Akşama meyve yiyebilirsin sonra sütlü kahve içebilirsin.
canım bi yandan da notları giriyordum görmedim msjı.yarın son bizim e okul kapanıyor.tiksinti geldi artık ama sözlüleri giriyorum az kaldıMerhaba canım,
Sağolasın. Dünkü yorgunluğu atamadım. 2 saatlik spordan sonra günüm uyuklayarak geçti. akşam tam spora gitme saatinde uyuyakaldım. Daha son sınavları okumadım, bi sürü not verilecek daha. İnan hiç yapasım gelmiyo. sen neler yaptın bitti mi?
afiyet olsun ben de aynı şeyleri yedim ekmek hariçselam kızlar
akşam çorba 2 dlim ekmek ve salata yedim
2 de kuru incir tatlı krizim geldi
afiyet olsun ben de aynı şeyleri yedim ekmek hariç
HİÇ SORMA REGL DÖNEMİ KAFAYI YİYORUM.amaan ekmeek yesem de yemesem de doğru düzgün kilo veremiyorum.ekmek de ye bence ben ekmeği doyasıya yiyip 2 kilo verdim
gerçi regl oldum kesin 1 kilo fazla çıkıcam yine cuma
sinir oluyorum
arkadaşlar sabahtan beri bilgisayarda not giriyorum bitti gözlerimde hal kalmadı.yarın görüşürüz.iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?