- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.801
günaydın elifcim bizim kırk yıllık tost olmuş şimdi tosyafiyet olsun
begüm hep zaten bu yüzden şiştik biz aman 2 kaşık kaldı yiyelim bitsin aman dökülmesin bizim herif koca bi tabak yemeği yer ama mutlaka tabakta 2 kaşık yemek kalır ya o kadarını yedin ye o 2 kaşığıda kalmasın yok doydum diyor kızıda ona çekmişbende hepsini atıyorum tabi cukka mideye ondan sonrada böyle oluyyor
gülsücüm yazmayayım yadoğum günü haftası nerden geldi başıma. evde pastalar kekler var. ben de dayanamadım yedim
hızlı yazınca karışmış
bugün de kimseler yok
benim karnım ağrıyo çok fena
öğlen karnıbahar makarna ve 1 dilm ekmek yedim
aynen canım,bende çok acıyorum öyle olunca ama yapmamak lazım kesinlikle
canımm benim doğumgünü diye ama kaptanım bak bence affedelim
karnıbahardan olabilrmi acaba canım ?
begüm regl olmuşum ya
erkene geldi bu ay içtiğim bitki çaylarından herhalde
az önce gördüğüm manzara hiç hoş değildi
karın ağrımın sebebi buymuş
günaydın burcucum afiyet olsun canım valla kadınlar kulübünü bitirdik facebooka taşındık artık
cenım adını soyadını bide resminde ne olduğnu yaz eklim seni
afiyet olsun gülhancım gerçekten iyi gitmiş şimdiye kadar inşaAllah akşamada öyle olur bakalım verirsin raporları akşamKızlar nasılsınız? Sabah gayet normal bir kahvaltı yaptım
08:00; 1 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 2 kk light peynir, 3 zeytin, 1 çarliston biber
10:30; bir portakal
arada 5i1 yerde içtim.
13:00; 1 portakal
Şimdilik gayet iyi görünüyo ama, şimdi bir arkadaşın evine gidiyorum. Bizi davet etti, doğum günüm için çağırıyo sırf biliyorumkendisine söyledim biliyosun ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum diye tamam tamam dedi ama bakalım artık. Elimden geldiğince az yemeye çalışıcam.Akşama da spora gitmek istiyorum.
Akşam görüşürüz kızlar. Öptüm hepinizi
afiyet olsun arkadaşım geçmiş olsun sıcak tut kendini üşütmehızlı yazınca karışmış
bugün de kimseler yok
benim karnım ağrıyo çok fena
öğlen karnıbahar makarna ve 1 dilm ekmek yedim
sen affedelim diyosun bakalım diğer kızlarda aynısını derse ceza vermeyiz yaa istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta dimi yoksa bozarmıaynen canım,bende çok acıyorum öyle olunca ama yapmamak lazım kesinlikle
canımm benim doğumgünü diye ama kaptanım bak bence affedelim
karnıbahardan olabilrmi acaba canım ?
begüm regl olmuşum ya
erkene geldi bu ay içtiğim bitki çaylarından herhalde
az önce gördüğüm manzara hiç hoş değildi
karın ağrımın sebebi buymuş
afiyet olsun canım ama yemekte ye sadece öyle hafif şeyler yesen akşama çok acıkırsınmerhaba arkadaşlar ben notları geçirirken sohpet baya ilerlemiş.akşam da gezmeye gittim giremedim.okadar ikramın arasında tuttum kendimi.kendimi tanıyamadım.
sabah:1incir 5fındık
2saat sonra 1.5 dilim çavdar ekmeği peynir
öğlen 1yumurta 2dilim ekmek 5zeytin az peynir maydanoz tere
birazdan da 1elma 1portakal yerim
Kıs dün ekledik ya birbirimizi :)
Öğle yemeğim: 5 kaşık mantı, 2 kaşık ezme, 1 kase sebze çorbası.
Akşam da departmandan bir arkadaşa yemeğe davetliyiz, annesi Adanadan yemek göndermiş bol bol.. Bakalım napıcam :))
aman dikkat yedikten sonra pişman oluyor insan.masaya oturunca hemen su iç belki faydası olur.Öğle yemeğim: 5 kaşık mantı, 2 kaşık ezme, 1 kase sebze çorbası.
Akşam da departmandan bir arkadaşa yemeğe davetliyiz, annesi Adanadan yemek göndermiş bol bol.. Bakalım napıcam :))
Öğle yemeğim: 5 kaşık mantı, 2 kaşık ezme, 1 kase sebze çorbası.
mantı sadece 5 kaşık olduğuna eminmisin burcu ???? yok yani ben tabağı bitirmeden duramazdım :26::26:
Allahtan dandikmiş ha yoksa tabak biterdi kesin mnantı sevmeyen bayan yoktur kesin :)))Yarım porsiyon koydurdum tabağıma, yemeden önce de ölçtüm :)) Yoksa ben de yerim, hatta ikinci tabağı da yerim ama bu mantı dandikti zaten severek yemedim.
Önerilerinize uyucam kızlar akşam için
bugün burası bayağı boş kızlar,herkesin işi var anlaşılan
ara öğün olarak 1portakal 1elma yedim.dün 2.5 km yürümüştüm.şimdi de gidip biraz yürüyeyim.akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?