- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.341
Kayisi koyuyorum ben baya tatli puding gibi oluyor muzu da icine eziyorum
Yarın yaapayim bu ara.tatli diye.kuduruyorum.daha şimdi bir.kucuk.kase.kuru üzüm.leblebi yemişimKayisi koyuyorum ben baya tatli puding gibi oluyor muzu da icine eziyorum
SüpersinSabah küçük parça peynir, 3 çeri domates, 3 zeytin, 1 tk fıstık ezmesi (kendim yaptım şekersiz, bal koydum)
Ara 1 avuç beyaz leblebi
Öğlen salata 1 porsiyon, 2 yk yoğurt
Akşam 6 yk kuru fasulye
Yarım litre lahana suyu, 1, 5 litre su
200 bölgesel, 200 ip, 60 squat, 25 dk leslie, 20 dk cardioCherry Mom
Teşekkür ederim cnmSüpersin
Selam canım menü çok iyiSabah 1-2 küçük dilim peynir.iki yumurta ve zeytinyağlı salata ve greyfurt ....arada türk kahvesi
Öğlen büyük çerez tabağı (fındık ve üzüm karisik) akşam greyfurt ve tereyAgli ıspanak kavurması..
Spor olarak 5 km tempolu yuruyus
Temiz havada yürümek gibisi yok şahaneValla 1.15 dk hızlı yürüdük arkadaşla dağ bayır demeden... Adimolcer indireyim o zaman...
Bugün burasıda fena değildi şöyle bir turladim ama bogaz agrim olduğu icin uzatamadim çok 30 dk.kadar sürdü evde oğlumla babasi hemen dagitmislar her yeri 1 2 saat ciksam.ev.yerinde kalmazÖyle yağmur yagiyo buralarda bu ara hemde çok ..küçük bı ilçe eşimle görev yerimiz. O yüzden güneşi görünce arkadaşla sıkıntıdan kendimizi dışarı attık.... Yürüyüş dışında spor yapmıyorum..zaten basenim daha fazla yuruyus iyide geliyor açıkçası....
Merhaba hosgeldinMerhaba ben takima yeni kabul edildim. Başlangıç kilom 75.2
EvetMotivasyon için mesajlar buraya, spor ve menü bildirimleri diğer tarafa değil mi?
İlk hedefim 60Merhaba hosgeldin ☺
1.sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazabilir misin ? Tüm işleyiş genel bilgiler orada mevcut :)
Hedef kilon nedir canım.?
Hoşgeldinizİlk hedefim 60
Kuralları okudum, kabul ediyorum
HoşbuldummHoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldin canımMerhaba ben takima yeni kabul edildim. Başlangıç kilom 75.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?