Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahh haftada 1 kez tartılmayı bende beceremedim. Hergün tartılıyorum illaki

Geçmiş olsun canım benim bogazim hafifledi seninde geçer inşallah

Basaramiyoruz

İnsanların cahillikleri beni benden alıyo zaten bende geçenlerde iski çalışanıyda fena halde kapıştım cehaletten ölecekler yarama tuz bastın
Çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah ıhlamur falan iç bakalım yarına yumuşuyo mu
Ahh ne güzelll. Evim çok güneş görmediği için çiçekler büyümüyor . Kaktüs ve aloe vera aldım kaç kez, ama olmadı
Benim dolu çiçeğim şuan koyacak yer bulamıyorum eski evde iki balkon vardı kaldılar ortalıkta

Her sabah tartiliyorum ben de

Grip belirtileri de bu şekilde bol bol sarımsak, nane limon iyi geliyor ben de yeni atlattım

Sağol cnm. Kış çayı var karışık. Herşey var içinde. Ondan yapcam İnşaAllah

Çok güzel ya çiçeklerin olması, onlarla ilgilenmek. Bu arada eşim sabret sana güzel bi kedi bulcam dedi

Ben de ara ara çıktım bugün 1 haftayı doldurunca yine çıktım 1 kilo gitmiş

Ben de ara ara çıktım bugün 1 haftayı doldurunca yine çıktım 1 kilo gitmiş
Yaa bende herşeye sıfırdan başlamak istiyorum
Ne yapmaliyim sence artık 3 ayda 1 kg gidiyor sporu çoğunlukla bırakmadım ama artık kaçamak oluyor cok birseey de degilde atiyorum bir.hafta içinde yarım dilim kek 2 3 tatlı.kasigi puding hep.olculu ama eskiden 0 kacamak olurdu. Temmuzda 82 ile basladim.simdi 68 im 60 hedef kilom ama bir türlü aylardır yaklasamadim çok bunaldım var mı bir önerin ?
Kendi.dertlerime gomuldum tebrik ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…