- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.441
O zaman sana iyi de gelir sen öğren biz de senden öğrenelimKetojenik zehirlenmesi yaşıyorumokuyorum video.izliyorum.sitelere bakıyorum yapanları okuyorum ne detaylı bir diyetmis yaa okudukça cahil kalıyorum sanki işi layıkıyla yapayım dersende kullanılan ürünler ucuyorrr çok pahalı yok hindistan cevizi MCT kolojen daha neler neler bunları yapmadan da kilo veren çok tabi bir kaç gün daha araştırıp kafamda herşeyi anladıktan sonra.baslayacagim
Okurken öğrendim ki migren ataklarini azaltiyormus herhalde mayalı ürünler falan olmadığı için niye bilmiyorum ama her yapan bunu demiş.
Şu dönemde çalışmak zorunda olan herkese Allah yardım etsin.İstanbul yine soğuk he henuz ailemden rapor almadımhergun hava durumunu konuşuyoruz sanki iyi olsa piknik yapcaz
İstanbulun durumu da betermis çok dikkat edin
Annemle babam agvada yazlıkta onların orası iyi.gibi tenha şuan müstakil ev falan diye içim.daha rahat .ama ablam eniştem halen bankada çalışıyorlar 2 hafta dönüşümlü bankayaa gidiyorlar ve hep kapıları kuyruk bu millet hiç akillanmayacakniye geliyorlar dedim -ortalik boşken geleyim dedim - diyorlarmış 25 yaşında adam ATM kullanamam ben diyormus . Sosyal medyayı avuçlarınin içi gibi bilirler atm.kullanamiyorlar bu belada gordukki egitim şart.
Geçmiş olsun canım. Bol sıvı tüket. Zencefilli çaylar toparlar bence seniSelam arkadaşlar, nasılsınız? Boğazımda acı ve hafif ateşim var. Yok korkmuyorum normal mevsimsel bi şeydir İnşaAllah. Ama yine insan azıcık tedirgin oluyor. Eşime mesaj yazıp kızdım ne bulaştırdın bana diyezira evden çıkmıyorum 15 gündür.
İnşaAllah geçer bu günler...
Sen nereye biz oraya tabiiiay susuyorum sizle bunalimada girilmiyor hemen peşimden intihar ediyorsunuz
Evet canım aynı hataları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ben de burda daha önce 5 ayda 16 kilo vermiştim. Bıraktıktan bir süre sonra eskiye döndüm tüm emekler gitti. Şimdi ise aynı gücü motivasyonu bir türlü yakalayamıyorum. İnşallah hep birlikte motive olup başarırız.Kizlaar kizlaaarr tek tek alıntı yapamadım ama görürsünüz hepiniz zaten
Evet evdeyiz, evet canımız sıkılıyo, evet sıkıldıkça yemek istiyoruz. Ya da uzun zamandır uğraşıyoruz ama bi yerde tikandik, gram gram gidiyo ya da hiç gitmiyo. Hangi sebeple olursa olsun. Bıraktığımız an şuankinden daha kötü olacağız inanın. Çünkü fiziksel görünüm ve psikoloji birbirini çok fazla etkileyen şeyler. Kendime bir süre izin vereyim deyip 1 hafta kenara cekildiginiz an kilo almasaniz bile ödem toplayacaksınız. Kendinizi şiş hissettiğiniz zaman da psikolojiniz bozulacak. Psikolojiniz bozulunca kendinizi daha çok yemeye vereceksiniz derken bu böyle böyle aylar sürecek. O kadar çok düştüm ki bu hataya. Siz de düşmediniz mi5 verip 8 geri almadık mi
Yapmayalım artık ve şu süreç bittiğinde "oo karantina sana yaramış" lafı yerine "ne kadar zayiflamissin nasıl başardın" lafı duyalım. Yaz geldiğinde her şey düzelecek belki, efil efil elbiseler giyip dolduralım park bahçeleri
Iyi olmuş kaptanım illa açık olması gerekiyor bazı yerlerin, bu şekilde az kişiyle iyi bir çözüm bulmuşlar. 5 hafta da evdeysen zaten baya zaman geçer inşallah daha iyi duruma gelmiş oluruz ülke olarak :/canım biz işyerinde dönüşümlü nöbet usulu çalışıyoruz 5 gün işe gideceğim 5 hafta gitmeyeceğim bu şekilde ayarladık evden çalışma en güzeli işyerinde bişey yapıyormuyuz yok ama gene de gelioruz odalara kendimizi karantinaya alarak oturuyoruz
Ya Allah hepimizi korusun valla cidden her yere dağıldı, İstanbul'un durumu da içler acısı. Vakaların çoğu burada maalesef o yüzden asla çıkmıyorum evden, eşim hallediyor dışarıdaki işleri market alışveriş falan. Sağlık personelleri de cok tehlikede, Allah onlara da ekstra kuvvet versin.Günaydın canım. Bizde de eşim işe gidiyo. Tedirginim eve getirir diye. Eve girer girmez banyo yapıyo. O çıkınca dezenfekte çalışması yapıyorum banyo koridor kapı kolu. Ateşini de ölçüyoruz. Artık çocuklar da alıştı küçük kızım ateş ölçeri koşa koşa getiriyor önce babasını sonra bizi ölçüyorSonumuz ne olacak bilemiyorum. Aile hekimimiz de bile çıkmış hastalık iyice dağıldı heryere
Sen yarın bi tartıya çık kuzum. Çok büyük bi şok yaşayacağını düşünmüyorum ama yaşarsan da stres yapma. İradeli ve azimli bi insansın kolaylıkla normale döneceğine eminimBu arada kesin ve kesin evde kalmaktan yiyip içip yatmaktan kilo aldımkorkumdan tartıya çıkamıyorum Beni de bi motive edin ya
Çok çok yemediysen sporsuz da verirsinBu arada kesin ve kesin evde kalmaktan yiyip içip yatmaktan kilo aldımkorkumdan tartıya çıkamıyorum Beni de bi motive edin ya
Olsun varsın kilo almamışsındır benceCherry Mom ortiiiimmm.
Ben bugün adet oldum çok sancılı bi gün geçirdim. Spor filan yok. Yarın tartı ne olacak hiç bilmiyorum. Dikkat etmeye çalıştım ama bu hafta yalnız bir gün spor yapabildim.
Olur öyle haftalar, yarın ilerleme kaydetmedigini ya da az ilerlediğini görünce azmini hepten kaybetmek yerine iyice hirslanirsan tamamdırCherry Mom ortiiiimmm.
Ben bugün adet oldum çok sancılı bi gün geçirdim. Spor filan yok. Yarın tartı ne olacak hiç bilmiyorum. Dikkat etmeye çalıştım ama bu hafta yalnız bir gün spor yapabildim.
Sen tartıya çık o motivasyon kendiliğinden geri yüklenecekBu arada kesin ve kesin evde kalmaktan yiyip içip yatmaktan kilo aldımkorkumdan tartıya çıkamıyorum Beni de bi motive edin ya
İnşallah canım. Ama şişkinlik var hissediyorum. Üstüne kabızlık sorunu da yaşıyorum. Sabit gelebilsem şükredicemOlsun varsın kilo almamışsındır bence
Haklısın canım. Hırslanmak gerek. Yaz geliyo. Karantina lar bitecek güzel günler gelecek. Ordan burdan pörtlemekten de bıktım. Olacak inşallah..Olur öyle haftalar, yarın ilerleme kaydetmedigini ya da az ilerlediğini görünce azmini hepten kaybetmek yerine iyice hirslanirsan tamamdır
Sen tartıya çık o motivasyon kendiliğinden geri yüklenecek
Bende de kabızlık var 2 gündür zeytinyağını limonla karıştırıp içtim ama fayda etmediİnşallah canım. Ama şişkinlik var hissediyorum. Üstüne kabızlık sorunu da yaşıyorum. Sabit gelebilsem şükredicem
Of onu ben de yaşadım bu hafta sadece dün çıkabildim kilo vermeye büyük engelİnşallah canım. Ama şişkinlik var hissediyorum. Üstüne kabızlık sorunu da yaşıyorum. Sabit gelebilsem şükredicem
Bende de kabızlık var 2 gündür zeytinyağını limonla karıştırıp içtim ama fayda etmedi☹
Kızlar ona en büyük çözüm sabah aç karnına ve gece yatmadan yeşilçayOf onu ben de yaşadım bu hafta sadece dün çıkabildim kilo vermeye büyük engel
Bana doktor 1 şu bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve bir tatlı kaşığı balı karıştırıp her sabah aç karna iç demişti. Bi de tuvaletin gelmese bile her zaman aynı saatlerde tuvalete oturmak gerekiyormuş vücut alışsın diyeBende de kabızlık var 2 gündür zeytinyağını limonla karıştırıp içtim ama fayda etmedi
Yarasın ortim güzel reçelleri tavuk pilavları götürüyorsun inan benim durumum senden çok çok kötü
EvvettHaklısın canım. Hırslanmak gerek. Yaz geliyo. Karantina lar bitecek güzel günler gelecek. Ordan burdan pörtlemekten de bıktım. Olacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?