- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #338.621
Evet sonlardayız yineAma % Yine düşük sanki bizim
Üzüldüm ya biraz iyi oluruz sanmıştım herkes motive olmuş gibiydiEvet sonlardayız yine
Haftaya artık gümbür gümbür gelmemiz lazımÜzüldüm ya biraz iyi oluruz sanmıştım herkes motive olmuş gibiydi
Evet haftaya süper olalım inşallahHaftaya artık gümbür gümbür gelmemiz lazım
Ben mi öyle algıladım bilemiyorum ki yazı dili malum böyle sabit yazılarda şakaysa yanına bir gülücük bekliyor insanCherry Mom kırdıysam özür dilerim... Amacım seni üzmek değildi espri olsun istemiştim..ama gerçekten seni çok sevdiğimi değer verdiğimi bilmeni isterim. Kalbin çok güzel. Bundan kaynaklı biraz daha rahat davranmış olabilirim. Evet eskisi gibi motive olamadım. Eskiden liste tutmaları bile üstlenmek isterdim 3, 4 kişi kalıp grup kapanmasın diye hep birlikte azimle bireyler yapmıştık... Kendimi toparlayamadım. Deprem sonrası şehir dışında bir sınavım vardı... Sonrası bu korona... Ne işteyim ne evde.. 4 yaşında bir kızım 11 yaşında ders çalışmayan bir oğlum... Şu zor zamanlarda sağlık çalışanları ve polislerden sonra iş yükünün arttığı kurumlar dan birinde çalışıyorum. Bir yandan online dgs sınavına hazırlanıyorum. Şuan bu yazıyı yazarken bile çocuklar etrafımda birbirine girdi. Bildirimimi geç yapmamın sebebi düşebildiğim kadar düşüp size en az zararı vermek... Size negatif enerji verdiğim için özür dilerim... İzninizle gruptan ayrılıyorum ozaman
Seni kırdıysam gerçekten çok ama çok özür dilerim.... Daha iyi olmaya çalışacam ozaman.... Grubumu bırakmak istemem.... Bana hergün yapmam gereken leri bir özet geçsen..... Sen mükemmel birisin... Keşke yazmasaydım... O yazıyı..olumsuz etki yaptıysam herkesten özür dilerim....Ben mi öyle algıladım bilemiyorum ki yazı dili malum böyle sabit yazılarda şakaysa yanına bir gülücük bekliyor insanyanlış anladıysam ben özür dilerim
İzin konusuna gelince korona hepimizin belası gecici bir durum çoluk çocuk desen cogumuzda var arada telaşlar artar arada azalır senden bütün gün burda olmanı zaten beklemiyoruz ama günde 1 kez bekliyoruz :) izin konusunu bence bir kez daha düşün böyle ayrılırsak üzülürüm ben eski seni bildiğim için o tempoyu yakalayacagina inanıyorum
Ortiiiimmm sen sıkma canını. Senin bu takım için emeklerin çok büyük. Ben kendi adıma sana teşekkür ederim. Her düşüşe geçtiğimde beni kaldırdın. Sana çok şey borçluyum. Herkes yapması gerekeni bilmeli ve yapmalı. Hiçbir katılım göstermeden olmaz maalesef.Sen çok yaşa çok tatlısın ☺
Çokta haklısın :) menü sayfasını ayrı yapmamizdaki amaç oydu burda sohbet muhabbet arasında menüler sporlar karışıyordu yada kim yazdi kim yazmadı arada kaynıyordu başta çok güzel ilerledik ama şuan ekip maalesef cansız menü paylaşan kişiler ayni kişilerspor yapanlar yine ayni.
Ekstrem durumlar hariç ben buraya cumadan cumaya gelip kilom şu diyip sonra 1 hafta boyunca hiç ugramamayi doğru bulmuyorum. Takimlarda pozitif negatif etki durumu hep olur .. herkes menü paylaşırsa sende paylaşırsın ama bakarsın kimse paylaşmıyor sende bir zaman sonra bırakırsın. Bu sebeple kimsenin takıma bunu yapmamasını çok isterdim.
Kişileri uyarma konusunda da ben elimden geldiğince kaçamak vs bakarim ama birine bişey diyip etiket yapinca da kotu sen oluyorsun bakmelita09 dan lafı yedik bugün misal evet kendisini etiket yapıyoruz ama listeye girdiğinden beri menü yok spor bildirimi yok kilo bildirimleri hep herkesten sonra.. bugün kendi kendime bir espri yapayım dedim kendiside sağolsun bunu bekliyormuş .. grup içinde belki beni 20 kişi sever ama 1 kişi laf sokarsa yürümez bu iş direk soguyorum maalesef.
Konu senden bağımsız oldu kusura bakma bugün cuma normalde burdan cikmazdim ama canım sıkıldi
Tebrik ederim canım ✌
Ah ya deme öyle yerin dibine girdim çok utandımSeni kırdıysam gerçekten çok ama çok özür dilerim.... Daha iyi olmaya çalışacam ozaman.... Grubumu bırakmak istemem.... Bana hergün yapmam gereken leri bir özet geçsen..... Sen mükemmel birisin... Keşke yazmasaydım... O yazıyı..olumsuz etki yaptıysam herkesten özür dilerim....
Ama hepimiz birbirimize destek oluyoruz zaten kuzum bana Özel bir sey değilOrtiiiimmm sen sıkma canını. Senin bu takım için emeklerin çok büyük. Ben kendi adıma sana teşekkür ederim. Her düşüşe geçtiğimde beni kaldırdın. Sana çok şey borçluyum. Herkes yapması gerekeni bilmeli ve yapmalı. Hiçbir katılım göstermeden olmaz maalesef.
Canım en azından akşam çocuklar yattıktan sonra bi selam versen inan sana da iyi gelir bize de. Hiç paylaşım olmadan kopukluk oluyo. Söylenen sözler de yanlış anlaşılıyor...Seni kırdıysam gerçekten çok ama çok özür dilerim.... Daha iyi olmaya çalışacam ozaman.... Grubumu bırakmak istemem.... Bana hergün yapmam gereken leri bir özet geçsen..... Sen mükemmel birisin... Keşke yazmasaydım... O yazıyı..olumsuz etki yaptıysam herkesten özür dilerim....
Yapma kuzum yapma niye o kadar kendini yoruyorsunKızlar bu korona olayi beni tamemen sapittirdi. Mutfaktan cikamiyorum. Resmen ellerim cürümeye basladi
Bak bu pazartesi olayını ben bilmiyodum öğrenmiş oldumAh ya deme öyle yerin dibine girdim çok utandımteşekkür ederim Allah razı olsun
Yapılacakları sen tecrübelisin biliyorsun ama herkes için özet geçelim
- her gün öbür sayfamizda yemek ve varsa spor paylaşımı 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
- menülerde kaçamak varsa özellikle yazılmalı spor puanindan düşülecek
- pazartesi tartılma imkanı varsa tedbir amaçlı pazartesi kilo bildirimi ( hafta sonu kaçırdıysak pazartesi tartısı bizi topluyor )
-diger arkadaşların menulerine de yorum yaparsak güzel bir sinerji olur
- cuma günleri öğlene kadar kilo bildirimi yapmak
Küçük kızıma tuvalet eğitimine bi türlü cesaret edemiyordum erteliyordum hep. Büyük beni çok zorlamış tı çünkü zamanında. Senin sayende 1 haftada öğrettim. Az mı destek oldun canım. Hafife alma lütfen.Ama hepimiz birbirimize destek oluyoruz zaten kuzum bana Özel bir sey değilutandım vallahi sizler olmasanız bu kadar uzun süre diyet yapamazdim çoktan 8585483737. Kez bırakmıştım
Cuma gibi herkes tartilmiyor ama iyi oluyor bence gerçi bana pazartesi + gelirsem işe yarıyor eksi gelirsem hemen simariyorumBak bu pazartesi olayını ben bilmiyodum öğrenmiş oldum
Yapma kuzum yapma niye o kadar kendini yoruyorsun
Ay valla ne dönemleri atlattık birlikteKüçük kızıma tuvalet eğitimine bi türlü cesaret edemiyordum erteliyordum hep. Büyük beni çok zorlamış tı çünkü zamanında. Senin sayende 1 haftada öğrettim. Az mı destek oldun canım. Hafife alma lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?