- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.981
senin baya bi ziyaret yapman gerekecek o yediklerinden kurtulman için
çok olmuş gerçekten ama
hele o künefe falan, şeker ye daha iyi :)))))))))
mantıyı da götürmüş ev mantısı diye, oh maşallah yaramasın inşallah
kız dalga geçmiyorum
oku oku bitmeyince şaşırdım ama
neyse bidaha bu kadar abartmazsın eminim, sen zaten gayet iyi besleniyodun, bidaha bu kadar olacağını sanmıyorum ben
ayrıca afiyet olsun canım
ben de binazdan çıkıcam
yok canım bende kız resmi felan yok daha doğrusu hiç resim yok :)) kociş yasakladı resim eklemiyorum sen buralarda olduğunda haber ver eklerim bakarsın silerim sonra tamammı canımgülsümcüm çok teşekkür ederim arkadaşım beğenmene sevindimama bende seni görmek isterim face inde bi kız resmi var tatlım o senin kızın mı
maşallah burçak kız evinde otur bi günde :)))))caınmcım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin bi an önce
kızlar akşam komşuda yemekteydik
yemekten 1.5 saat önce 1 kk kek ve 2 çatal pasta yedim
güveçte tavuk yaptık fırında, herkese 1 güveç düşecek şekilde
walla güvecimi bitirdim, yanında 3 yk bulgur pilavı ve 3 yk havuç salatası yedim ekmeksiz
daha sonra fırında sütlaçtan 2 tk yedim
meyve olarak da 1 mandalina ve 1/3 muz yedim
birazdan elma sirkemi içip yatıcam, uykum geldi iyice
ilahi burcu ne işin var oralarda bu soğukta hemen vitamin felan alsaydın bari dikkat et kendineKızlar günaydınlar..
Haftasonu Tekirdağa gittim, giremedim o yüzden.. Buzzzzz gibi evde battaniyelerin altında oturduk arkadaşlarımla. Sanırım şifayı kaptım heryerim dökülüyor şu an
gelmiyo zataen begüm yaa iyice korkmaya başladım herşey kötü kokmaya başladı ne oluyo yaaaevet canım hafta sonu öyle oluyor ama kötü oldu gerçektende.bide cumartesi yi ben hafta sonundan sayamadığım için :)
benim için hafta sonu cumartesi akşamı ve pazar günü oluyo sadece
olur öle hafta sonu,yine az kaçamaklı olmuş.idare eder bence
Bİ İRMİK HELVASI VAR KAÇAMAK OLARAK.ODA ÖĞLEN YENDİĞİ İÇİN ERİTİLİR BENCE
SENİNDE GÜZEL OLMUŞ CANİKOM
AMANDA AMAN YESİNLER SENİN KEDİNİ
MORAL BOZMAK YOK ARKADAŞIM.NEDEN BURDAYIZ BİZ.BİRBİRİMİZE DESTEK OLAMAK İÇİN DİMİ AMA
GECEKİ İKRAMLARDAN UCUZ KURTULDUM DİYOSUN YANİ HADİ BAKALIM
SABAH KAHVALTSI İÇİN YEDİĞİN O BAL PEKMEZ BİRAZ FAZLA SANKİ BURÇAKCIM AMA HAFTA SONU OLDUĞU İÇİN BİDE MALUM 36 BEDEN OLDUĞUN İÇİN SANA ÇOK DEĞİL TABEEEE
OHH OHHHGİTSİN KİLOCUKLAR İNŞALLAH
AFİYET OLSUN ŞEKERİM.DURMASIN AKSIN GİTSİN
VALLA SENİ TEBRİK EDERİM CANIM,NE DİYELİM BRAVO.
AMAN DİYELİM GÜLSÜM.STRES YAPMA DAHA ÇOK GELMEZ SONRA
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH ŞİFALAR VERSİN
KIYAMAMMM
2 TK NE KIZ :)
ALLAH SENİN TEPENDEN BAKMASIN İLAHİ BURCU.HASTALIĞA DAVET ÇIKARTMIŞSIN SEN.GEÇMİŞ OLSUN NE DİYELİM
günaydın elifcim yemedik gülüm yemedik :)))günaydın kızlar
bu sabah dilim cavdar ekmeği bi yumurta
az beyaz peynir ve çay kaşığı gül reçeli yedim
reçeli yememem lazımdı ama ıspartadan gelmiş
arkadaş çok ısrar etti sırf hatrı kırılmasın diye yedim
yerseniz tabi
eveeeetttt kızlar yeni kurban begüm :)) ne ceza verelim önerileri bekliyorum :))bu arada kızlar,ben hafta sonuda azcık kaçamaklar yaptım malesefff
cezama razıyım kızlar
hmm kendini keşfetmende güzel cxanım o zmaan daha az yersin bundan sonraherkese günaydınnn
begümcük tk tatlı kaşığı demek :)))))
bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım yine, geç kalıcaktım yoksa
bide şunu farkettim ben tatlı yiyince kabız oluyorum, sabah yine tuvalete çıkamadım ve 57,5 geldim tartıda, komşununki de bende , onda da 57,3 geldim :))
salçalı tost nasıl oluyor ki ??ben bu sabah 2 t.b ekmekğinden yapılmış yağsız kaşarlı,salçalı tost yedim
1 bardak ta kayısı suyu içtim
ara yapmamayı düşünüyorum bakalım
günaydın gülhancımGünaydın herkese,
Canım senin mezuniyetine az kaldı. Ne güzel. Artık hedefine ulaşmak üzeresin. Benim daha çook uzun bir yol var önümde.
sanada canım Allah kolaylık versin inşallah bian önce biter şu sıkışıklığın dikkat et kendine gülhancımGünaydın herkese,
Kızlar dün bütün günüm bilgisayar başında not hesaplamayla geçti. En son saat gece 1 e geliyodu son notları tamamladığımda. Bi saatliğine çıkıp yürümek istiyodum ama vaktim olmadı. Yürüyüşe çıksaymışım gece 3 ü bulurmuş benim not işleri. Sabah da geç kaldım ve okulda yarım simitle kahvaltı yaptım. Ara için yanımda hiçbişey yok. ÇAy içiyorum. Su içmeyi tamamen bıraktım artık zaten.
Bu hafta mümkün olduğu kadar çok hareket etmeye çalışıcam spor yapıcam bakalım inşallah.
Herkese güzel bir hafta olsun
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
merhabalar geçmişi okudum geldim hemen kızlar bende yavaş yavaş süzülmeye başladım valla eşim ve etrafımdakiler bile fark etmeye başladı.bu sabah tartıldım yarım kilo daha gitmiş toplamda 4 kilo olmuş. insan kilo verdikçe seviniyo valla
hafta sonu kötü şeyler yaptım bana kızabilirsiniz ben herzamankinin aksine yemek yemeyi unuttumişe güce daldım aralar analar karıştı kardeş oldu. kendime de kızdım böyle verilmez diye ama benim miğde baya küçüldü galiba yani anlayacağınız hafta sonu hiiiç kaçamağım yok.
Bu gün yediklerim 2 dilim kepek ekmeği / 2 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir/ 1 domates / şekersiz çay
arada sunta bisküvi kemirdim
derken gülsüm gitmişşş
yok canım bende kız resmi felan yok daha doğrusu hiç resim yok :)) kociş yasakladı resim eklemiyorum sen buralarda olduğunda haber ver eklerim bakarsın silerim sonra tamammı canım
maşallah burçak kız evinde otur bi günde :)))))
ilahi burcu ne işin var oralarda bu soğukta hemen vitamin felan alsaydın bari dikkat et kendine
gelmiyo zataen begüm yaa iyice korkmaya başladım herşey kötü kokmaya başladı ne oluyo yaaa
günaydın elifcim yemedik gülüm yemedik :)))
eveeeetttt kızlar yeni kurban begüm :)) ne ceza verelim önerileri bekliyorum :))
hmm kendini keşfetmende güzel cxanım o zmaan daha az yersin bundan sonra
salçalı tost nasıl oluyor ki ??
Günaydın gülhancım
sanada canım allah kolaylık versin inşallah bian önce biter şu sıkışıklığın dikkat et kendine gülhancım
Sunta bisküvi nasıl kemirdin kıs :)) maşallah arkadaşım ne güzel kaçamaksız geçmiş güblerin devamını dilerim canım
kız yok gitmedim bi saat önce alıntı yaptım her bi harf yazdıktan sonra kapı çaldı yok yemek yandı yok kızım ağladıBi sattir cevap yazmaya çalışıyorum
kızlar öğe yemeğinde etli karalahan dolması 2 kaşık yoğurt
ve iki dilim ekmek yedim
şimdi de çay alıcam kendime bi form çayı içeyim
yoksa bize bi yeğen mi geliyo gülsümBen örgülere başlıyım istersen.
Cezama razıyım valla.müstehak bana.ne derseniz o
tostun içine yada üstüne salça sürüyom be ne var bunda pek değişik gibi sordunuz aaa
kendimden şüphe ettim hee
ee ev hanımı olmakta zor bacım naparsınn
valla bilmiyom begüm bende şüphelenmeye başladım yaaaaaaaaa
e canım ilk defa duydum dedimki nası bişeyki bu salçalı tost :)))
evet çok zor bi buraya bakıyorum bi yemeye koşuyorum şimdide kızıma yamak hazırlıyim bari gelirim sonra
kolay gelsin o zaman sana şekerim
merhaba arkadaşlar fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.
Saat 10.00 yarım dilim ekmek 5zeytin
öğle 4kaşık mercimekli bulgur pilavı 4kaşık bezelye tere
şimdilik bukadar görüşürüz
Ayyyyy evet yaaaa bugünde kimse yok.yine bi zılgıt lazım mı bize ne ?
valla bilmiyom begüm bende şüphelenmeye başladım yaaaaaaaaa
e canım ilk defa duydum dedimki nası bişeyki bu salçalı tost :)))
evet çok zor bi buraya bakıyorum bi yemeye koşuyorum şimdide kızıma yamak hazırlıyim bari gelirim sonra
ah bacılar, kendi adıma konuşayım, okulda 10 dakikalık tenefüst tuvalete gidiyorum suyumu içiyorum. Fotokopi çektiriyorum, idarede işlerimiz oluyo, veli görüşmeye geliyo derken derse bile koşarak gidiyorum böyle böyle derken akşam oluyo. Bazen tenefüste popomuz koltuğa demiyo bile. Keşke ben de bilgisayar başında olabilsem sürekli burda olurdum
yediklerimi biliriyorum
Sabah: (10:00) yarım simit, çay
öğle: (13:00) çorba, 1 tahta kaşığı pilav, 2 tane hamburger köftesi (ince), 1 ayran.
Ara: (17:00) 5 adet ceviz
aralarda sanırım 3-4 bardak su, bir fincan da 5i 1 yerde içtim.
Ben de dün hep evde oturmak zorunda kaldığım için yediklerimi pek eritemedim. Bugün hiç aç hissetmiyorum. Akşamı ucuz atlatırım umarım
Bi de spora gidicem bakalım bu hafta hergün. öyle bir niyetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?