- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.941
bu saate kadar eliften başka kimse gelmemiş yaaa((((((
yediklerimi yazayım bari
ara olarak 20 kadar leblebi ve 1 mandalina yedim
şimdi de öğle yemeği olarak 1 kase pul biberli yoğurdun içine koyduğum 3 yk bulgur pilavı yiyorum
ayrıca içine giremediğim kıyafetlerimi çıkardım
hele bi takımım vardı, 2 kez falan giyebilmiştim, pantalonu 36 ceketi 34 beden, çok rahat oldu üstüme ama tabi kociş her zamanki gibi sevgili popişimn çıktığını söyledi ama ben de pantalon 36 beden, o kadar da büyük olamaz sonuçta dedim ama neyse pilatesle eritecez artık çıkan yerleri de inşallah :))
canım çok geçmiş olsun evet kesinlikle spor eksikliğinden öyle oluyor tek başına diyet yeterli olmuyor malesef emininm bu hafta biraz daha değişiklik gösterecektir canım azmini ve inancını yitirme muhakkak olacakmerhaba arkadaşlar.dünkü yediklerimi yazamadım zaten hastaydım çok bişi yiyemedim.resmen dökülüyorum hastalıktan moralim de sıfır kaçamaksız da kilo veremiyorum arkadaşlarım da birden vereceksin heralde diyorlar ama ben umudumu kaybediyorum.acaba spor olmadığı için mi diye yürüyüşe başladım bakalım bu hafta sporla belki gider.
canım ben hamileyken kullanmıştım onu ama kesinlikle iştahımı kapattı hiçbişey yiyemedim benim hamileleiğim çok kötü geçti 6 aylık olana kadar hiç kilo almamıştım su bile içemiyordum mide bulantısından renklerden bile midem bulanıyodu o kadar yani :)) şimdi tam olarak anlayamıyorum hamile olduğum için zaten midem bulanıyordu ve iştahım yoktu ilacın ne kadar etkisi oldu bilemiyorum :))1haftadır folik asit kullanıyorum ondanmıdır bilmiyorum iştahım kapandı.bu ilacı kullanıp iştahı değişen olmuşmuydu arkadaşlar
ne güzel canım yaaa ben de utanarak söylim bari ingilizce 3 ten 35 punla kaldımmmmmmgülsümcüm branşımı sormuşsun canım yeni gördüm.ingilizce öğretmeniyim
esracım ekledim seni canım maşallah gerçekten çok güzel bir yüzün var hayran kaldım yaa abartmıyorum valla çok beğendim kesinlikle Rabbim ömrünüde yüzün gibi güzel etsin arkadaşımmmslm kızlar eğer kabul ederseniz özelden sizlere face adresimi vermek istiyorummmmmmmmm
oyyy çok tatlı elifff benim evin bütün stresini alıyordur o kesin :))
çok şeker benim safranım çok tatlı yavrum
herkese günaydınlarr
dün akşam misafirlikte sadece 1 kk mozaik pasta yedim, kalan ikramları kocişe sattım walla :)))
eve gelince de 1 elma yedim, yatmadan da elma sirkemi içtim tabi
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk dün yaptığım lorlu salatadan
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 yeşil zeytin
3 çk bal
2 çk tahin pekmez ve 3 bardak çay
o zaten şekersiz
afiyet olsun arkadaşım ayrıca tebrikler valla yaa hadi kıs bu hafta senide elifide dereceye gönderelim kızlar inşaAllahhhhh :))ooo maşallah bu saat oldu yine kimsecikler yok walla
kızlar bu sabah 57.1 geldim
tartıda mı yanlışlık var diyip komşunun tartısını aldım, kahvaltı sonrası ve üstümdekilerle onda 57.7 kendi tarımda 57.9 geldim, sanırım kilo vermişim biraz daha
mersindede yağmurlar başlıyor yavaş yavaş oy özledim kışı yaa kış bitti daha ne yağmur nede soğuk görmedikselam kızlar
yağmurlu bi istanbul günü
ben de kocişle ve evimizin yeni adamıyla mükellefbi kahvaltı yaptım
herşeyden az az yedim
MERHABA ARKADAŞLAR SABAH KÖTÜ BİR HABARLE UYANDIM.DAYIMIN KARISI BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ YOĞUN BAKIMDA MARAŞA GETİRDİLER.KUZENLERİM GELDİLER MEMELEKETTEN HABER ÇIKANA KADAR BURDALAR.bilginiz olsun günlük yediklerimi yazmaya çalışıcam ama çok gelemicem.bilginiz olsun.
canım çok geçmiş olsun evet kesinlikle spor eksikliğinden öyle oluyor tek başına diyet yeterli olmuyor malesef emininm bu hafta biraz daha değişiklik gösterecektir canım azmini ve inancını yitirme muhakkak olacak
canım ben hamileyken kullanmıştım onu ama kesinlikle iştahımı kapattı hiçbişey yiyemedim benim hamileleiğim çok kötü geçti 6 aylık olana kadar hiç kilo almamıştım su bile içemiyordum mide bulantısından renklerden bile midem bulanıyodu o kadar yani :)) şimdi tam olarak anlayamıyorum hamile olduğum için zaten midem bulanıyordu ve iştahım yoktu ilacın ne kadar etkisi oldu bilemiyorum :))
ne güzel canım yaaa ben de utanarak söylim bari ingilizce 3 ten 35 punla kaldımmmmmm((
esracım ekledim seni canım maşallah gerçekten çok güzel bir yüzün var hayran kaldım yaa abartmıyorum valla çok beğendim kesinlikle Rabbim ömrünüde yüzün gibi güzel etsin arkadaşımmm
oyyy çok tatlı elifff benim evin bütün stresini alıyordur o kesin :))
afiyet olsun arkadaşım ayrıca tebrikler valla yaa hadi kıs bu hafta senide elifide dereceye gönderelim kızlar inşaAllahhhhh :))
mersindede yağmurlar başlıyor yavaş yavaş oy özledim kışı yaa kış bitti daha ne yağmur nede soğuk görmedik
MERHABA ARKADAŞLAR SABAH KÖTÜ BİR HABARLE UYANDIM.DAYIMIN KARISI BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ YOĞUN BAKIMDA MARAŞA GETİRDİLER.KUZENLERİM GELDİLER MEMELEKETTEN HABER ÇIKANA KADAR BURDALAR.bilginiz olsun günlük yediklerimi yazmaya çalışıcam ama çok gelemicem.bilginiz olsun.
tamam arkadaşım sen iste yeter her türlü sıkıştırmayı yaparız merak etme sen :))))
burçakcım abartı olmamış kesinlikle canım üzülme gayet iyi idare etmişsin bence :))
begüm haftasonu olunca malesef kimse olmuyor ben hiç olamıyorum derse gidiyorum çünki ama arkadaşlar biraz daha özen gösterilse çok iyi olacak gün içinde en fazla 4 yada 5 kişi burda oluyor
maşallah begümcüm listen çok güzel afiyet şifa olsun inşallah :)
afiyet olsun burçakcım kolay gelsin demeye yetişememişim güle güle kirlet diyim bari :))
amaaannn begüm hiç uğraşamam çok lazımsa o bana alsın
bende az önce geldim eve kızlar bugün ki mönüm şöyle oldu
sabah kahvaltıyı annemde yaptım biraz zorladı ama yemedim fazla
2 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
2 lokma sucuklu yumurta
öğlen
çeyrek simit
çeyrekten daha az börek
10 tanede kızarmış patates yedim okulda kızlar getirmişti yemek zorunda kaldım açtım çünki başka seçenekte yoktu
Canım malum hafta sonu herkes biyerlerde gezmede yada evde iş güç oluyodur.
Ben de geç uyandım. dünkü spor yine yormuş beni.
12:00 gibi; 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates, biber, 2 tatlı kaşığı reçel.
15:30 gibi; 1 tahta kaşığı tavuklu pilav, 3-4 yk yoğurt, 3 yk irmik helvası
17:00; 15 tane fındık
Akşama da ne kadar hafif geçirebilirsem o kadar iyi olur. Spora gidemiyorum ama dışarda işim var yürüyerek gidip gelicem nerden baksam 1 saati bulur yolum.
kızlar merhabalar
gülhancım o helvalar olmamış sanki ama erken yediğin için çok da sorun olmaz
gülsümcüm sen de aynı şekilde öğleyin yediğin için eritmişsindir sanırm yediklerini
kızlar biraz da spor yapsanız tam olacak aslında ama
ben bide öğle yemeğimi yazayım
2 yk sebzeli bulgur pilavı
2 yk yoğurt
ton balıklı salata
ekmek yok
kızlar bugün doğru düzgün bişey yiyemedim kedim oldu
öyle şeker yakışıklı bişey ki onun peşinde dönmekle meşgulum
merhaba arkadaşlar.dünkü yediklerimi yazamadım zaten hastaydım çok bişi yiyemedim.resmen dökülüyorum hastalıktan moralim de sıfır kaçamaksız da kilo veremiyorum arkadaşlarım da birden vereceksin heralde diyorlar ama ben umudumu kaybediyorum.acaba spor olmadığı için mi diye yürüyüşe başladım bakalım bu hafta sporla belki gider.
çok şeker benim safranım çok tatlı yavrum
herkese günaydınlarr
dün akşam misafirlikte sadece 1 kk mozaik pasta yedim, kalan ikramları kocişe sattım walla :)))
eve gelince de 1 elma yedim, yatmadan da elma sirkemi içtim tabi
sabah kahvaltımı yazayım hemencik
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk dün yaptığım lorlu salatadan
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 yeşil zeytin
3 çk bal
2 çk tahin pekmez ve 3 bardak çay
o zaten şekersiz
ooo maşallah bu saat oldu yine kimsecikler yok walla
kızlar bu sabah 57.1 geldim
tartıda mı yanlışlık var diyip komşunun tartısını aldım, kahvaltı sonrası ve üstümdekilerle onda 57.7 kendi tarımda 57.9 geldim, sanırım kilo vermişim biraz daha
selam kızlar
yağmurlu bi istanbul günü
ben de kocişle ve evimizin yeni adamıyla mükellefbi kahvaltı yaptım
herşeyden az az yedim
bu saate kadar eliften başka kimse gelmemiş yaaa((((((
yediklerimi yazayım bari
ara olarak 20 kadar leblebi ve 1 mandalina yedim
şimdi de öğle yemeği olarak 1 kase pul biberli yoğurdun içine koyduğum 3 yk bulgur pilavı yiyorum
ayrıca içine giremediğim kıyafetlerimi çıkardım
hele bi takımım vardı, 2 kez falan giyebilmiştim, pantalonu 36 ceketi 34 beden, çok rahat oldu üstüme ama tabi kociş her zamanki gibi sevgili popişimn çıktığını söyledi ama ben de pantalon 36 beden, o kadar da büyük olamaz sonuçta dedim ama neyse pilatesle eritecez artık çıkan yerleri de inşallah :))
herkese iyi akşamlar kızlar bugün bi negatif elektrik var üzerimde canım çok sıkılıyor mutlu değilim adetim 9 gün geçti test yaptım evde ama negatif çıktı galiba yine hormonlarım yükseldi
yaa kıslar nerelerdesiniz of canım sıkıldı burda tek başıma
caınmcım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin bi an önce
kızlar akşam komşuda yemekteydik
yemekten 1.5 saat önce 1 kk kek ve 2 çatal pasta yedim
güveçte tavuk yaptık fırında, herkese 1 güveç düşecek şekilde
walla güvecimi bitirdim, yanında 3 yk bulgur pilavı ve 3 yk havuç salatası yedim ekmeksiz
daha sonra fırında sütlaçtan 2 tk yedim
meyve olarak da 1 mandalina ve 1/3 muz yedim
birazdan elma sirkemi içip yatıcam, uykum geldi iyice
Kızlar günaydınlar..
Haftasonu Tekirdağa gittim, giremedim o yüzden.. Buzzzzz gibi evde battaniyelerin altında oturduk arkadaşlarımla. Sanırım şifayı kaptım heryerim dökülüyor şu an
herkese günaydınnn
begümcük tk tatlı kaşığı demek :)))))
bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım yine, geç kalıcaktım yoksa
bide şunu farkettim ben tatlı yiyince kabız oluyorum, sabah yine tuvalete çıkamadım ve 57,5 geldim tartıda, komşununki de bende , onda da 57,3 geldim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?