Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydınlarr

dün akşam misafirlikte sadece 1 kk mozaik pasta yedim, kalan ikramları kocişe sattım walla :)))

eve gelince de 1 elma yedim, yatmadan da elma sirkemi içtim tabi

sabah kahvaltımı yazayım hemencik
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yk dün yaptığım lorlu salatadan
1 kaşarlı yumurtadan omlet
2 yeşil zeytin
3 çk bal
2 çk tahin pekmez ve 3 bardak çay
o zaten şekersiz

ooo maşallah bu saat oldu yine kimsecikler yok walla
kızlar bu sabah 57.1 geldim
tartıda mı yanlışlık var diyip komşunun tartısını aldım, kahvaltı sonrası ve üstümdekilerle onda 57.7 kendi tarımda 57.9 geldim, sanırım kilo vermişim biraz daha

selam kızlar
yağmurlu bi istanbul günü
ben de kocişle ve evimizin yeni adamıyla mükellefbi kahvaltı yaptım
herşeyden az az yedim

bu saate kadar eliften başka kimse gelmemiş yaaa ((((((

yediklerimi yazayım bari
ara olarak 20 kadar leblebi ve 1 mandalina yedim

şimdi de öğle yemeği olarak 1 kase pul biberli yoğurdun içine koyduğum 3 yk bulgur pilavı yiyorum

ayrıca içine giremediğim kıyafetlerimi çıkardım
hele bi takımım vardı, 2 kez falan giyebilmiştim, pantalonu 36 ceketi 34 beden, çok rahat oldu üstüme ama tabi kociş her zamanki gibi sevgili popişimn çıktığını söyledi ama ben de pantalon 36 beden, o kadar da büyük olamaz sonuçta dedim ama neyse pilatesle eritecez artık çıkan yerleri de inşallah :))

canım bence senin kociş kıskanç yoksa 36 beden pantolon giyen birinin totosu ne kadar olabilirki hem bırak o kadarda olsun demi ne demişler yemeğin salçalısı(ANLADIN SEN ONU)

canım çok geçmiş olsun evet kesinlikle spor eksikliğinden öyle oluyor tek başına diyet yeterli olmuyor malesef emininm bu hafta biraz daha değişiklik gösterecektir canım azmini ve inancını yitirme muhakkak olacak
1haftadır folik asit kullanıyorum ondanmıdır bilmiyorum iştahım kapandı.bu ilacı kullanıp iştahı değişen olmuşmuydu arkadaşlar
canım ben hamileyken kullanmıştım onu ama kesinlikle iştahımı kapattı hiçbişey yiyemedim benim hamileleiğim çok kötü geçti 6 aylık olana kadar hiç kilo almamıştım su bile içemiyordum mide bulantısından renklerden bile midem bulanıyodu o kadar yani :)) şimdi tam olarak anlayamıyorum hamile olduğum için zaten midem bulanıyordu ve iştahım yoktu ilacın ne kadar etkisi oldu bilemiyorum :))
gülsümcüm branşımı sormuşsun canım yeni gördüm.ingilizce öğretmeniyim
ne güzel canım yaaa ben de utanarak söylim bari ingilizce 3 ten 35 punla kaldımmmmmm ((
slm kızlar eğer kabul ederseniz özelden sizlere face adresimi vermek istiyorummmmmmmmm
esracım ekledim seni canım maşallah gerçekten çok güzel bir yüzün var hayran kaldım yaa abartmıyorum valla çok beğendim kesinlikle Rabbim ömrünüde yüzün gibi güzel etsin arkadaşımmm

çok şeker benim safranım çok tatlı yavrum
oyyy çok tatlı elifff benim evin bütün stresini alıyordur o kesin :))

afiyet olsun arkadaşım ayrıca tebrikler valla yaa hadi kıs bu hafta senide elifide dereceye gönderelim kızlar inşaAllahhhhh :))
selam kızlar
herşeyden az az yedim
mersindede yağmurlar başlıyor yavaş yavaş oy özledim kışı yaa kış bitti daha ne yağmur nede soğuk görmedik

herkese iyi akşamlar kızlar bugün bi negatif elektrik var üzerimde canım çok sıkılıyor mutlu değilim adetim 9 gün geçti test yaptım evde ama negatif çıktı galiba yine hormonlarım yükseldi

MERHABA ARKADAŞLAR SABAH KÖTÜ BİR HABARLE UYANDIM.DAYIMIN KARISI BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ YOĞUN BAKIMDA MARAŞA GETİRDİLER.KUZENLERİM GELDİLER MEMELEKETTEN HABER ÇIKANA KADAR BURDALAR.bilginiz olsun günlük yediklerimi yazmaya çalışıcam ama çok gelemicem.bilginiz olsun.

canım çok geçmiş olsun

gülsümcüm çok teşekkür ederim arkadaşım beğenmene sevindim ama bende seni görmek isterim face inde bi kız resmi var tatlım o senin kızın mı

caınmcım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin bi an önce

kızlar akşam komşuda yemekteydik

yemekten 1.5 saat önce 1 kk kek ve 2 çatal pasta yedim

güveçte tavuk yaptık fırında, herkese 1 güveç düşecek şekilde

walla güvecimi bitirdim, yanında 3 yk bulgur pilavı ve 3 yk havuç salatası yedim ekmeksiz

daha sonra fırında sütlaçtan 2 tk yedim

meyve olarak da 1 mandalina ve 1/3 muz yedim

birazdan elma sirkemi içip yatıcam, uykum geldi iyice

Kızlar günaydınlar..

Haftasonu Tekirdağa gittim, giremedim o yüzden.. Buzzzzz gibi evde battaniyelerin altında oturduk arkadaşlarımla. Sanırım şifayı kaptım heryerim dökülüyor şu an

evet canım hafta sonu öyle oluyor ama kötü oldu gerçektende.bide cumartesi yi ben hafta sonundan sayamadığım için :)
benim için hafta sonu cumartesi akşamı ve pazar günü oluyo sadece

olur öle hafta sonu,yine az kaçamaklı olmuş.idare eder bence

Bİ İRMİK HELVASI VAR KAÇAMAK OLARAK.ODA ÖĞLEN YENDİĞİ İÇİN ERİTİLİR BENCE

SENİNDE GÜZEL OLMUŞ CANİKOM

kızlar bugün doğru düzgün bişey yiyemedim kedim oldu
öyle şeker yakışıklı bişey ki onun peşinde dönmekle meşgulum

AMANDA AMAN YESİNLER SENİN KEDİNİ

MORAL BOZMAK YOK ARKADAŞIM.NEDEN BURDAYIZ BİZ.BİRBİRİMİZE DESTEK OLAMAK İÇİN DİMİ AMA

çok şeker benim safranım çok tatlı yavrum

GECEKİ İKRAMLARDAN UCUZ KURTULDUM DİYOSUN YANİ HADİ BAKALIM
SABAH KAHVALTSI İÇİN YEDİĞİN O BAL PEKMEZ BİRAZ FAZLA SANKİ BURÇAKCIM AMA HAFTA SONU OLDUĞU İÇİN BİDE MALUM 36 BEDEN OLDUĞUN İÇİN SANA ÇOK DEĞİL TABEEEE

OHH OHHH GİTSİN KİLOCUKLAR İNŞALLAH

selam kızlar
herşeyden az az yedim

AFİYET OLSUN ŞEKERİM.DURMASIN AKSIN GİTSİN

VALLA SENİ TEBRİK EDERİM CANIM,NE DİYELİM BRAVO.

herkese iyi akşamlar kızlar bugün bi negatif elektrik var üzerimde canım çok sıkılıyor mutlu değilim adetim 9 gün geçti test yaptım evde ama negatif çıktı galiba yine hormonlarım yükseldi

AMAN DİYELİM GÜLSÜM.STRES YAPMA DAHA ÇOK GELMEZ SONRA

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ALLAH ŞİFALAR VERSİN

yaa kıslar nerelerdesiniz of canım sıkıldı burda tek başıma

KIYAMAMMM

2 TK NE KIZ :)

Kızlar günaydınlar..

Haftasonu Tekirdağa gittim, giremedim o yüzden.. Buzzzzz gibi evde battaniyelerin altında oturduk arkadaşlarımla. Sanırım şifayı kaptım heryerim dökülüyor şu an

ALLAH SENİN TEPENDEN BAKMASIN İLAHİ BURCU.HASTALIĞA DAVET ÇIKARTMIŞSIN SEN.GEÇMİŞ OLSUN NE DİYELİM

günaydın kızlar
bu sabah dilim cavdar ekmeği bi yumurta
az beyaz peynir ve çay kaşığı gül reçeli yedim
reçeli yememem lazımdı ama ıspartadan gelmiş
arkadaş çok ısrar etti sırf hatrı kırılmasın diye yedim
yerseniz tabi

bu arada kızlar,ben hafta sonuda azcık kaçamaklar yaptım malesefff

cezama razıyım kızlar

herkese günaydınnn

begümcük tk tatlı kaşığı demek :)))))

bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım yine, geç kalıcaktım yoksa

bide şunu farkettim ben tatlı yiyince kabız oluyorum, sabah yine tuvalete çıkamadım ve 57,5 geldim tartıda, komşununki de bende , onda da 57,3 geldim :))

kızzz ne bu iki tartıyladamı tartılıyosun ilahi burçakk:)

ben bu sabah 2 t.b ekmekğinden yapılmış yağsız kaşarlı,salçalı tost yedim
1 bardak ta kayısı suyu içtim

ara yapmamayı düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…