Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Deniz’cim, neden bu kadar gerginsin? Nerede kaldın ki sen karantinada. Kendi evinde değil misin? Bu arada Türkiye’de değilsin sanırım değil mi? Kaç kilo ile mezun oldun, şu an kaç kilosun?

Üçüncü olmak da güzelll. Ama yürümek çok güzel iyiki başladı bu yarış. Rekabet gibi birbirimize ama vücudumuza ne güzel bi yatırım oldu. Teşekkürler Cherry Mom senin sayende

Yalnız ben yürüyüşe bugün (şu anda) ilk defa başladım. Geçen sene böyle hafif yürüyüşlerim olmuştu evde ödem atmak İçin ama şu an tempolu yürümeye başladım ve bacaklarım, vücudum açıldı, rahatladı sanki. İyi geldi yaa evde otur otur attığımız adım sayılı, nereye kadar....... Ben de kendi adıma teşekkür ediyorum Cherry Mom

Pazartesi, çarşamba ve cuma yarış yapıyoruz canım bekleriz Cherry Mom bizi gaza getirme yolları buluyo sağolsun

Evet çok iyi oldu. Eve kapandığımız bu günlerde, tembelleşmeyip daha fazla aktif olmaya sebep oldu. Sağolsun

Hosgeldin canim,bize enerji katmayami geldin heyecanlı arkadasbu sefer bitir artik bu isi

Hahahahah inşallah bu sefer bitireceğim yaa çok kararlı geldim! Bir kere yaptım neden yapamayalım öfff zaman geçtikçe geçiyor artık üşenmeyip aklıma düştüğü an kaldırıyorum kendimi spora. Başka türlü de olmayacak bunu anladım. Yaş 37 ve eskisigibi çalışmıyor bünyem artık. Sporsuz olmuyor. Eskiden haftada 2 kg verirdim şimdi mümkün değil. 1 hafta versem 2-3 hafta duruyorum. Bunu da hareketle kırmak şart. Aslında hala üşeniyorum ama kendime; kalk kalk 1-2-3 deyip kalkıyorum hemen.
Hadi hep birlikte olsun. Bir de takımın enerjisini hissettim bu sefer. Sanki herkeste bir aziiimmm

Deniz’cim, neden bu kadar gerginsin? Nerede kaldın ki sen karantinada. Kendi evinde değil misin? Bu arada Türkiye’de değilsin sanırım değil mi? Kaç kilo ile mezun oldun, şu an kaç kilosun?
Benim kendimle ilgili bir sorunum yok canım. Yurt dışındayım bir ay olacak neredeyse evdeyiz. burada her şey daha net ve belirgin. Her gün canlı yayın yapılıyor, raporlar yayınlanıyor. Bulunduğumuz bölgedeki durum ne, ülke genelinde ne, hangi hastalıkları olanlar ne kadar etkilendi her şeyi biliyoruz.. Sokağa çıkma yasağı başladığında, eşimin iş yeri de kapanınca rahatça izole olduk. evden aynı kişi bir hafta on günde markete gidiyor geliyor ve dezenfekte oluyor. Bu nedenle kendimize dair bir endişem yok.
Ama babam Türkiye’de. Kendi ihtiyaçlarını karşılıyor zaten. Ekstra sıkıntılarını çözecek arkadaşlarım ve ailemiz de var neyse ki. Onu bırak bu süreçte site yönetimi, babamın diyetisyeni, ailemizin eczacısı da sürekli bir şey lazım olursa buradayız diye beni rahatlatmaya çalışıyordu. Merak ediyorum ama genel olarak daha rahattım.
fakat her şey son saniye haber veriliyor saçma sapan işler yapılıyor. Adamlar suratımıza baka baka geyik muhabbeti yapıyor sonra hop bir karar açıklıyorlar gece yarısı. Kısaca sadece babam için de değil, kardeşim, arkadaşlarım kuzenlerim, hatta tanımadığım insanlar da dahil herkes için endişeleniyorum açıkçası dünden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…