- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.441
Deniz’cim, neden bu kadar gerginsin? Nerede kaldın ki sen karantinada. Kendi evinde değil misin? Bu arada Türkiye’de değilsin sanırım değil mi? Kaç kilo ile mezun oldun, şu an kaç kilosun?Sorma tüm çabalarımı çöpe atıyorum şu an. Bir nedenle verdim ve bir sonraki kilo verme nedenimin ne olmasını istiyordum. Hale bak.. her dolabı açışta ilaçlarla bakılıp yemeye devam ediyorum :) işin kötüsü vitaminlerimi insülin direnci ilacını falan da düzgün içmiyorum ama bazen gerçekten bir sinirleniyorum kendime sonra ayni boş vermişlik aynı saçmalıklara devam..
Katılıyorum kopma burdan Deniz.Haftada bir uğrayamaz mısın? Yarış sonuçlarına gelirsinsen kafaya koy biz yolunu buluruz daha fazla tren raydan çıkmadan yoluna getirelimm
Buradan ayrı demek istedi
Menü ve Spor bölümü ayrı sohbet ettiğimiz bölüm ayrıya canım. Eskiden ayrı değildi spor hesabı tutmak biraz zorluyordu o zamanlar.
Arkadaşlar bu arada geleneksel
Walk challenge yarışmamızın
Cuma günü birincisi
Calypso95 13050 adım
Üçüncü olmak da güzelll. Ama yürümek çok güzel iyiki başladı bu yarış. Rekabet gibi birbirimize ama vücudumuza ne güzel bi yatırım oldu. TeşekkürlerCherry Mom senin sayende
Hosgeldin canim,bize enerji katmayami geldin heyecanlı arkadasLeylicim nasılsınnnn???Ben yine geri döndüm.Özledim sizleri. ❤
Pazartesi, çarşamba ve cuma yarış yapıyoruz canım beklerizYalnız ben yürüyüşe bugün (şu anda) ilk defa başladım. Geçen sene böyle hafif yürüyüşlerim olmuştu evde ödem atmak İçin ama şu an tempolu yürümeye başladım ve bacaklarım, vücudum açıldı, rahatladı sanki. İyi geldi yaa evde otur otur attığımız adım sayılı, nereye kadar.......Ben de kendi adıma teşekkür ediyorum Cherry Mom ❤
Evet çok iyi oldu. Eve kapandığımız bu günlerde, tembelleşmeyip daha fazla aktif olmaya sebep oldu. SağolsunYalnız ben yürüyüşe bugün (şu anda) ilk defa başladım. Geçen sene böyle hafif yürüyüşlerim olmuştu evde ödem atmak İçin ama şu an tempolu yürümeye başladım ve bacaklarım, vücudum açıldı, rahatladı sanki. İyi geldi yaa evde otur otur attığımız adım sayılı, nereye kadar.......Ben de kendi adıma teşekkür ediyorum Cherry Mom ❤
Karantina ambargosu yedi
Yaaa kötü olmuşKarantina ambargosu yedielyafım bitti
Selam kızlar bende opera yı yükledim sayenizde ne güzel oluyormuş böyle
Evet ben de üzüldüm bi ara kocamın yastığından mı tırtıklasam acaba dedim ama vazgeçtimYaaa kötü olmuş
Ha ha olabilirdi.. Paylaşmak güzeldirEvet ben de üzüldüm bi ara kocamın yastığından mı tırtıklasam acaba dedim ama vazgeçtim
Hosgeldin canim,bize enerji katmayami geldin heyecanlı arkadasbu sefer bitir artik bu isi
Evet ben de üzüldüm bi ara kocamın yastığından mı tırtıklasam acaba dedim ama vazgeçtim
Benim kendimle ilgili bir sorunum yok canım. Yurt dışındayım bir ay olacak neredeyse evdeyiz. burada her şey daha net ve belirgin. Her gün canlı yayın yapılıyor, raporlar yayınlanıyor. Bulunduğumuz bölgedeki durum ne, ülke genelinde ne, hangi hastalıkları olanlar ne kadar etkilendi her şeyi biliyoruz.. Sokağa çıkma yasağı başladığında, eşimin iş yeri de kapanınca rahatça izole olduk. evden aynı kişi bir hafta on günde markete gidiyor geliyor ve dezenfekte oluyor. Bu nedenle kendimize dair bir endişem yok.Deniz’cim, neden bu kadar gerginsin? Nerede kaldın ki sen karantinada. Kendi evinde değil misin? Bu arada Türkiye’de değilsin sanırım değil mi? Kaç kilo ile mezun oldun, şu an kaç kilosun?
O da güzel fikirmiş ahahahAhahahah koptum paw. Dün izlediğim bir dizide yastığın içinden elyaf çıkarıp vazelinleyip kulak tıkacı yapıyorum diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?