Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet pisman olmadan ilerlemek en guzeli..cunku duygularimiz sonucu okusan olumsuz deger yargilarinile bedende bambaska seyler olusuyor..
Pisman degilim de ocak yaindan bubyana rafine şekersiz yaoiyordum buna bugday urunlerinde dahildi..onda binsekte oldu..ondan dolayi uzuldum

Çok pis yürüyorum şu an.. evin koridoru aşındı resmen Arada da ip atlıyorum misss

ya ben 5309 adım atmışım ancak bunca zamanda. Bu millet 13.000 adımı falan nasıl atıyor yaaa Sen kaç adımdasın ona göre gaza gelicem ama önce bu arada yemek yemem lazım yoksa geçe kalacak yemeğim.

Eklentiler

• 7939D481-A2B3-4B27-BCA2-8DD3A593385A.webp
    19 KB · Görüntüleme: 13
E ben de katılayım madem haydi saat 10da buluşalım sonuçlarla

Ben devam edeceğim ama eliptik de yapmayı düşünüyordum çünkü eliptik ter attırıyor bayağı ama yürüyüşte ter atmadım bacaklarım çok iyi çalıştı.ya da bugün sadece yürüyüş mü yapsam

Yemek yedim ama bende yuruyeyim bi 2-3 bin,ekmek yaptim fazla kacirdim

Napiyorsunuz kızlaarr benim bugün düzenli spor ve dengeli beslenmede 12. Günümdü. Spor yapmaya aşırı aşırı üşendim en son saat 4te kalk kalk dedim bi enerjiyle yapiverdim ara ara geliyor böyle bıkkınlık hissi. Yemekten sonra da acayippp tatlı biseyler istedi canım. Hala bastirmaya çalışıyorum o isteği. 21 gün sözüm var kendime

ya ben 5309 adım atmışım ancak bunca zamanda. Bu millet 13.000 adımı falan nasıl atıyor yaaa Sen kaç adımdasın ona göre gaza gelicem ama önce bu arada yemek yemem lazım yoksa geçe kalacak yemeğim.
Ben de o kadar dolaştım durdum daha 6196 olmuş.. dışarıda olunca daha kolay tabiki evde insanın başı da dönüyor yahu

Eklentiler

• B9516B01-1DD9-4505-A4ED-741DA8A68DC9.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 14
Ben 17000 yapmıştım geçenlerde Hırs meselesi @Cagrihilal1meydan okumuştu15000 diye sen misin meydan okuyan diye cıvkı çıkana kadar yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…