- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.481
Evet insan meydan okuyunca sabahtan akşama yürüyebilir :)Ben 17000 yapmıştım geçenlerdeHırs meselesi @Cagrihilal1meydan okumuştu15000 diye sen misin meydan okuyan diye cıvkı çıkana kadar yürüdüm
Sana da meydan okurdum bugün ama çok ağrım var ağrı kesicilerle ayaktayım bugünEvet insan meydan okuyunca sabahtan akşama yürüyebilir :)
Benim bir tavsiyrm var onu yarin gunduz yapabilirsin..Napiyorsunuz kızlaarr benim bugün düzenli spor ve dengeli beslenmede 12. Günümdü. Spor yapmaya aşırı aşırı üşendim en son saat 4te kalk kalk dedim bi enerjiyle yapiverdimara ara geliyor böyle bıkkınlık hissi. Yemekten sonra da acayippp tatlı biseyler istedi canım. Hala bastirmaya çalışıyorum o isteği. 21 gün sözüm var kendime
Yaaa gecmis olsunSana da meydan okurdum bugün ama çok ağrım var ağrı kesicilerle ayaktayım bugünpazartesi yarışta görüşelim
Noldu cnm? Regl mi?Sana da meydan okurdum bugün ama çok ağrım var ağrı kesicilerle ayaktayım bugünpazartesi yarışta görüşelim
Yaaa gecmis olsunpawlover ne olduuu
Hem regl geldi hemde adenom için içtiğim ilacım bitti eczanelerde yok doktora gidemiyorum mr zamanı da geçti başım da çok ağrıyo ölmüyorum ama sürünüyorumNoldu cnm? Regl mi?
Ya geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Ağrı kesiciler rahatlatmadı mı?Hem regl geldi hemde adenom için içtiğim ilacım bitti eczanelerde yok doktora gidemiyorum mr zamanı da geçti başım da çok ağrıyo ölmüyorum ama sürünüyorum
En son dayanamadım apranax içtim o biraz rahatlattı çok şükür ama kafam hala ağır geliyo vücudumaYa geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Ağrı kesiciler rahatlatmadı mı?
Pazartesi hemen ilacını alırsın inşallahEn son dayanamadım apranax içtim o biraz rahatlattı çok şükür ama kafam hala ağır geliyo vücuduma
Piyasada yok canım bulamıyorum eczanelerde ondan baş ağrılarım arttı bu ara çok diyorum farketmişinizdir belkimPazartesi hemen ilacını alırsın inşallah☹
Evet demiştin bi kaç gün öncede. Allah Allah neden yokki, Kaldırılmış mı o ilaç? Raporun var mıydı?Piyasada yok canım bulamıyorum eczanelerde ondan baş ağrılarım arttı bu ara çok diyorum farketmişinizdir belkim
Raporlu almıyodum ucuz bişey zaten de bulamıyorum nedenseEvet demiştin bi kaç gün öncede. Allah Allah neden yokki, Kaldırılmış mı o ilaç? Raporun var mıydı?
Kötü olmuş ya. Dr.a da gidemiyorsun durumdan dolayı tabiRaporlu almıyodum ucuz bişey zaten de bulamıyorum nedense
Evet mr zamanımda geçiyo kötü bişey olmasın da inşallah ağrı gelir geçerKötü olmuş ya. Dr.a da gidemiyorsun durumdan dolayı tabi
İnşallah cnm. Büyümemiştir, sıkıntılı durumda değildir umarımEvet mr zamanımda geçiyo kötü bişey olmasın da inşallah ağrı gelir geçer
Pazartesi meydan okumaya bekliyoruz o zmn seni de cnmEvet insan meydan okuyunca sabahtan akşama yürüyebilir :)
Ben de vakit geçirdim bugün balkon falan yıkadım haa güzel oluncaBen boş boş duruyorum cnm. Senden ne haber?
Erkek evde oldu mu zor oluyor spor. Sen yaparsın eminim sabah uyumuyosun maşallah,Ben de vakit geçirdim bugün balkon falan yıkadım haa güzel oluncaama kovam evde çok spor yapamadım sadece yürüyüş işte . Yarın daha çok yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?