Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim bir tavsiyrm var onu yarin gunduz yapabilirsin..
1 cay fincani icine 1 ya da 2 yemek kasigi yulaf, yulafllarin uzerine 1 tati kasigi ev sirkesi, 1 tatli kasigi kakao, 2 tatli kasigi pekmez, 1 tatli kasigindan az tahin ve uzerini sicak su ile dolduruyoruz..yulaflar biraz eriyene kadar bekliyoruz..oyle guzel bir icexek ki..sanki cikolata yiyirmuş gibi..bu tarifi gelistirip buzluga atip mozaik pasta yapmayi planliyorum..oyle saha e yanii

Hem regl geldi hemde adenom için içtiğim ilacım bitti eczanelerde yok doktora gidemiyorum mr zamanı da geçti başım da çok ağrıyo ölmüyorum ama sürünüyorum
Ya geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Ağrı kesiciler rahatlatmadı mı?

Piyasada yok canım bulamıyorum eczanelerde ondan baş ağrılarım arttı bu ara çok diyorum farketmişinizdir belkim
Evet demiştin bi kaç gün öncede. Allah Allah neden yokki, Kaldırılmış mı o ilaç? Raporun var mıydı?

Ben de vakit geçirdim bugün balkon falan yıkadım haa güzel olunca ama kovam evde çok spor yapamadım sadece yürüyüş işte . Yarın daha çok yapıcam artık
Erkek evde oldu mu zor oluyor spor. Sen yaparsın eminim sabah uyumuyosun maşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…