- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.501
Tamam ben de bugun ısınma turundayım Pazartesi kork benden. Bugun mutfak karolarında sek sek oynadım yemek yaparken çok zevkliydi :)Sana da meydan okurdum bugün ama çok ağrım var ağrı kesicilerle ayaktayım bugünpazartesi yarışta görüşelim
Bu ilaç raporlu değil mi? Raporlar uzatıldı diyorlardı çünkü.. belki direk alabilirsin. Eczanede olmasa bile depodan isteme şansları olmuyor mu acaba?Hem regl geldi hemde adenom için içtiğim ilacım bitti eczanelerde yok doktora gidemiyorum mr zamanı da geçti başım da çok ağrıyo ölmüyorum ama sürünüyorum
Pazartesi ola hayrola diyorum. Ama koşu bandında yürüyüş oluyor mu sorum hala cevapsız. Neden kinse cevap vermiyor bana ya :)))Pazartesi meydan okumaya bekliyoruz o zmn seni de cnmçok fena heyecanlı oluyor
Oluyor dediler ya kizzPazartesi ola hayrola diyorum. Ama koşu bandında yürüyüş oluyor mu sorum hala cevapsız. Neden kinse cevap vermiyor bana ya :)))
BaaakKoşubandında da oluyo kuzum. Pazartesi çarşamba cuma günleri yapıyoruz
Bende bu mesajı arıyordum atıcaktımBaaakaşık
Senden cidden korkuyorum ama kapışalım bakalımTamam ben de bugun ısınma turundayım Pazartesi kork benden. Bugun mutfak karolarında sek sek oynadım yemek yaparken çok zevkliydi :)
Piyasada yokmuş ilaç malesef. Raporsuz da alınabiliniyo ama ilaç yokBu ilaç raporlu değil mi? Raporlar uzatıldı diyorlardı çünkü.. belki direk alabilirsin. Eczanede olmasa bile depodan isteme şansları olmuyor mu acaba?
Oluyor dediler ya kizz
Ay ben görmemişim bunu teşekkürler canım. Pazartesi Çarşamba Cuma cardio değil yürüyüş şart bence :)Baaakaşık
O zmn ben hiç girmeyim bu rekabeteSenden cidden korkuyorum ama kapışalım bakalım
Aa denerim bunu çok teşekkür ederimBenim bir tavsiyrm var onu yarin gunduz yapabilirsin..
1 cay fincani icine 1 ya da 2 yemek kasigi yulaf, yulafllarin uzerine 1 tati kasigi ev sirkesi, 1 tatli kasigi kakao, 2 tatli kasigi pekmez, 1 tatli kasigindan az tahin ve uzerini sicak su ile dolduruyoruz..yulaflar biraz eriyene kadar bekliyoruz..oyle guzel bir icexek ki..sanki cikolata yiyirmuş gibi..bu tarifi gelistirip buzluga atip mozaik pasta yapmayi planliyorum..oyle saha e yanii
Çok geçmiş olsun canım benimEn son dayanamadım apranax içtim o biraz rahatlattı çok şükür ama kafam hala ağır geliyo vücuduma
Evet başlıycam birazdan artık uyandım 5 buçuktaErkek evde oldu mu zor oluyor spor. Sen yaparsın eminim sabah uyumuyosun maşallah,
Harikasın canım. Pazartesi kapışırız Takımca. Leslie ve koşu bandında yürüyüş de kabul ediliyor.ya ben 5309 adım atmışım ancak bunca zamanda. Bu millet 13.000 adımı falan nasıl atıyor yaaaSen kaç adımdasın ona göre gaza gelicem ama önce bu arada yemek yemem lazım yoksa geçe kalacak yemeğim.
Çok geçmiş olsun kuzum.Hem regl geldi hemde adenom için içtiğim ilacım bitti eczanelerde yok doktora gidemiyorum mr zamanı da geçti başım da çok ağrıyo ölmüyorum ama sürünüyorum
Cevapladım da görmedin kuzumPazartesi ola hayrola diyorum. Ama koşu bandında yürüyüş oluyor mu sorum hala cevapsız. Neden kinse cevap vermiyor bana ya :)))
Maşallah sanaEvet başlıycam birazdan artık uyandım 5 buçuktaNamaz saati de geri geliyo yakında uyku yetmemeye başlar
Çarşamba perşembe ben de detoks challenge başlatcam
Günaydın kardelencim. Regl etkisi biraz azalınca tartıldım. Bu sabah 67.4 çıktım. Beni de ekler misin listeye?Günaydın herkese
Aa denerim bunu çok teşekkür ederim ♥ sirke koymadan olmaz mı peki
Çok geçmiş olsun canım benim ♥
Cherry Mom nerelerdesin
Teşekkürler canımlarHarikasın canım. Pazartesi kapışırız Takımca. Leslie ve koşu bandında yürüyüş de kabul ediliyor.
Çok geçmiş olsun kuzum.
Cevapladım da görmedin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?