Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hem regl geldi hemde adenom için içtiğim ilacım bitti eczanelerde yok doktora gidemiyorum mr zamanı da geçti başım da çok ağrıyo ölmüyorum ama sürünüyorum
Bu ilaç raporlu değil mi? Raporlar uzatıldı diyorlardı çünkü.. belki direk alabilirsin. Eczanede olmasa bile depodan isteme şansları olmuyor mu acaba?

Tamam ben de bugun ısınma turundayım Pazartesi kork benden. Bugun mutfak karolarında sek sek oynadım yemek yaparken çok zevkliydi :)
Senden cidden korkuyorum ama kapışalım bakalım
Bu ilaç raporlu değil mi? Raporlar uzatıldı diyorlardı çünkü.. belki direk alabilirsin. Eczanede olmasa bile depodan isteme şansları olmuyor mu acaba?
Piyasada yokmuş ilaç malesef. Raporsuz da alınabiliniyo ama ilaç yok

Aa denerim bunu çok teşekkür ederim sirke koymadan olmaz mı peki
En son dayanamadım apranax içtim o biraz rahatlattı çok şükür ama kafam hala ağır geliyo vücuduma
Çok geçmiş olsun canım benim

Cherry Mom nerelerdesin

ya ben 5309 adım atmışım ancak bunca zamanda. Bu millet 13.000 adımı falan nasıl atıyor yaaa Sen kaç adımdasın ona göre gaza gelicem ama önce bu arada yemek yemem lazım yoksa geçe kalacak yemeğim.
Harikasın canım. Pazartesi kapışırız Takımca. Leslie ve koşu bandında yürüyüş de kabul ediliyor.

Hem regl geldi hemde adenom için içtiğim ilacım bitti eczanelerde yok doktora gidemiyorum mr zamanı da geçti başım da çok ağrıyo ölmüyorum ama sürünüyorum
Çok geçmiş olsun kuzum.

Pazartesi ola hayrola diyorum. Ama koşu bandında yürüyüş oluyor mu sorum hala cevapsız. Neden kinse cevap vermiyor bana ya :)))
Cevapladım da görmedin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…