- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.521
Nasıl oldun cnm?Teşekkürler canımlar
Aynıyım ya bırakmicak galiba peşimiNasıl oldun cnm?
Ama ne olacak böyle.. Gidemez misin hastaneye zoraki?Aynıyım ya bırakmicak galiba peşimi
Poliklinikleri kapatmışlar randevu vermiyolar ki yarın bi daha bi eczaneleri dolanayımAma ne olacak böyle.. Gidemez misin hastaneye zoraki?
Tm İnşaAllah bulursun yaPoliklinikleri kapatmışlar randevu vermiyolar ki yarın bi daha bi eczaneleri dolanayım
Ikisini de bi dene istersen..cikolata tadini en cok sirke ile yakaladim..bitter bi keskinlik veriyor..bi de once yulaf ezmesi ustune dokuyorum ki biraz fermentelesin yulafi diye..
Günaydın kuzum.Günaydın kardelencim. Regl etkisi biraz azalınca tartıldım. Bu sabah 67.4 çıktım. Beni de ekler misin listeye?
Evet cok guzel tam evde kalip temizlik yapma havasiKızlar huu huuu... Nerelerdesiniz. Hava dışarda çok güzel, bi markete gittim maskemi takıp nasıl iyi geldi açık hava. Ağaçlar çiçeklenmiş. Şu güzel ilkbahar ayını evde geçirmek çok zor. İnşallah şu süreci çabucak atlatalım fit olalım gezelim tozalım
Bugün tembelliğim had safhada.fena bi ağırlık var üzerimde. Uyumak istiyorum hepKızlar huu huuu... Nerelerdesiniz. Hava dışarda çok güzel, bi markete gittim maskemi takıp nasıl iyi geldi açık hava. Ağaçlar çiçeklenmiş. Şu güzel ilkbahar ayını evde geçirmek çok zor. İnşallah şu süreci çabucak atlatalım fit olalım gezelim tozalım
Hoşgeldinizşartları okudum ve kabule diyorum arkadaşlar.
ben 37 yaşımdayım 1.67 boyundayım ve 100 kiloyu gördüm bugün moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl bir yol izleyeyim bana yardım eder mısınız?
Günaydın kuzum.
Biliyorsun listeye cumaları giriş oluyo. Bu cumatoplight kaptanım duruma göre ekler canım❤
Evet cok guzel tam evde kalip temizlik yapma havasisizde yasak yok tabii
İyi geldigine sevindim
Merhaba cnm. Bende de hiç enerji yok evet son 2 gündür. Grupda da hareket yok. Bu da hemen düşürdü galiba motivasyonumu. Ben eski grubumuzu özledimMerhaba kizlaarr
Ben bu ara zor uyanıyorum sabahları. Kahvaltım hep 12 lerdegeceleri uyuyamıyorum gündüzleri kalkamıyorum. Bunu düzene sokmam lazim
Bir de bu aralar grubumuz biraz suskun ya nerelerdesiniz kızlar
Ben ara ara yazıyorum ama çok giren yok galiba topiğeMerhaba cnm. Bende de hiç enerji yok evet son 2 gündür. Grupda da hareket yok. Bu da hemen düşürdü galiba motivasyonumu. Ben eski grubumuzu özledim
Ben ara ara yazıyorum ama çok giren yok galiba topiğe
HoşbuldumHoşgeldiniz
biraz sonra görevli arkadaşlar yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?