- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.541
Ay ne güzel marketiniz açık ben de bi çıksam dedim ama açık yer yok yasak varKızlar huu huuu... Nerelerdesiniz. Hava dışarda çok güzel, bi markete gittim maskemi takıp nasıl iyi geldi açık hava. Ağaçlar çiçeklenmiş. Şu güzel ilkbahar ayını evde geçirmek çok zor. İnşallah şu süreci çabucak atlatalım fit olalım gezelim tozalım
HoşgeldiinHoşbuldum
Kiz yarış var bugün ben yürüyorum deli dana gibi evin icinde yok sen sonuncu mu olacaksın.Merhaba cnm. Bende de hiç enerji yok evet son 2 gündür. Grupda da hareket yok. Bu da hemen düşürdü galiba motivasyonumu. Ben eski grubumuzu özledim
Yarın çıkarsın 2 gün du yasakAy ne güzel marketiniz açık ben de bi çıksam dedim ama açık yer yok yasak var
Aa bugün yürüme yarışı mı vardıKiz yarış var bugün ben yürüyorum deli dana gibi evin icinde yok sen sonuncu mu olacaksın.
Yaris başladı bile herkes sessiz sessiz sonsuzluğa yürüyor. Yerimizde saydığımız için yol bitmiyor.Hadi canlandiralim bir şeyler yapalım yarış yapalım
Evet yazarken kafa dank etti bugün pazar yarış yarınAa bugün yürüme yarışı mı vardı
Bugün pazar değil mi neden bugün yarış varmış.. ay bende anlama zorluğu başladı herhalde bu günlerde :)Kiz yarış var bugün ben yürüyorum deli dana gibi evin icinde yok sen sonuncu mu olacaksın.
Bugün yokki pazartesi çarşamba cuma günleri vardı. Yanlış mı hatırlıyorumKiz yarış var bugün ben yürüyorum deli dana gibi evin icinde yok sen sonuncu mu olacaksın.
Evet canım bizde yasak yok 15 dk da geldim zaten eve. Ama iyi geldi gerçektenEvet cok guzel tam evde kalip temizlik yapma havasisizde yasak yok tabii
İyi geldigine sevindim
Evet bugün pazarBugün pazar değil mi neden bugün yarış varmış.. ay bende anlama zorluğu başladı herhalde bu günlerde :)
Doğru hatırlıyorsun ben yanlış hatırladımBugün yokki pazartesi çarşamba cuma günleri vardı. Yanlış mı hatırlıyorum
Yürüdüğü yanına kar kalacak :)Evet bugün pazaryeni idrak ettim bende. Ha bugünde yürüyün ne olacak
Evet bugün pazaryeni idrak ettim bende. Ha bugünde yürüyün ne olacak
İyi oldu ama hareketlenme yaşandı,Iki dakika da grubu karistirdim ya.bugün yarış yok bugün pazarmış
Yaris yokmuş ben kardio yu iki tür yapayım yineBugün öğlen yemeğim bomba gibi oldu biraz ip atlamam gerekecek sanırım. Hiç öyle bir niyetim yoktu ama oldu bir kere.. akşam da bakliyat pilav yemeyi düşünüyordum bol karbonhidrat için bol zıplama şart :)
Edirnede yaşıyorum canım ben. Bizde yasak yok ama çıkmıyoruz yinede. Biraz eksik vardı markete gidip geldimBugün tembelliğim had safhada.fena bi ağırlık var üzerimde. Uyumak istiyorum hep
Sen nerdesin cnm, yasak yok mu orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?