- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.401
Bunlar genel topik kuralı olmalı zatenEtkili cezalar ve oduller gerekir.meaela 3 cuma kilo veremeyen,haftada 2 kere kacamagi olan,1 hafta menu yazmayan vb. mecburi izne cikarilsin,bunlarin tam tersine de odul bir gun menu yazmayip serbest gun olsun, sporada uygulqnabilir puan sınırı koyarak
Valla yediğim lokmalar sayılı böyle olursa ben hiç bişey yemem artık galibaKızlar kızlar ne yapıyorsunuz bir suskun bugün herkes
Ben birşeyler düşündüm ama bazı ayrıntılar için görüşleriniz lazim:)
Diyorum ki bu yarış işlerini biraz daha heyecanlı ve rekabetli bir işe çevirelim. Herkes sonuçlarını buraya değil de mesaj olarak bana yazsa sonra ben aciklasam 2 gündür açıkladığım gibi. 1 haftanın sonunda toplamda en fazla adımı ve zıplamayı yapana tek bir öğünde istediği bir şeyi yeme hakkı verilse? Ama bunun için kesinlikle normal zamanda kaçamak yapmamamiz gerekiyor tabi ki.
Burada kaçamağı haketmemiz gerekiyor.
En fazla sporu yaptığınız haftaya kadar hiç kaçamağa yönelmemek gerekiyor ki yarışmaların bir anlamı olsun. Ne dersiniz?
Yani başka bir şey de onerebilirsiniz internet üzerinden başka bir ödül düşünemedim
Bu şekilde olursa herkes daha heyecanlı daha motive, spor yapmaya daha hevesli, kaçamak yapmayıp kaçamağı haketmeye endeksli oluruz diye düşündüm?
SendenValla yediğim lokmalar sayılı böyle olursa ben hiç bişey yemem artık galibaspora gelince öyle üstün bi performans yapamam. Yani benden çok bi yarışcı olmaz
Ama ondan fazlasını yapamamSendenadim sampiyonundan
5 - 6 saat sonra cnmMehfam canım açlık otu ne kadar sürede etkisini göstermişti sende
tamam o zaman bi saat oldu da sıkıntı mı var dedim5 - 6 saat sonra cnm
Bende aynısını düşünmüştümtamam o zaman bi saat oldu da sıkıntı mı var dedim
Odul cok iyiymisKızlar kızlar ne yapıyorsunuz bir suskun bugün herkes
Ben birşeyler düşündüm ama bazı ayrıntılar için görüşleriniz lazim:)
Diyorum ki bu yarış işlerini biraz daha heyecanlı ve rekabetli bir işe çevirelim. Herkes sonuçlarını buraya değil de mesaj olarak bana yazsa sonra ben aciklasam 2 gündür açıkladığım gibi. 1 haftanın sonunda toplamda en fazla adımı ve zıplamayı yapana tek bir öğünde istediği bir şeyi yeme hakkı verilse? Ama bunun için kesinlikle normal zamanda kaçamak yapmamamiz gerekiyor tabi ki.
Burada kaçamağı haketmemiz gerekiyor.
En fazla sporu yaptığınız haftaya kadar hiç kaçamağa yönelmemek gerekiyor ki yarışmaların bir anlamı olsun. Ne dersiniz?
Yani başka bir şey de onerebilirsiniz internet üzerinden başka bir ödül düşünemedim
Bu şekilde olursa herkes daha heyecanlı daha motive, spor yapmaya daha hevesli, kaçamak yapmayıp kaçamağı haketmeye endeksli oluruz diye düşündüm?
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınBen regl oldum. Yarına ne olacak bilmiyorum. Bide migrenim tuttu. Hayırlısı
Bende de yerfıstığı aynı etkiyi yapıyoBana fındık da iyi geliyor nedense kızlar kabızlık sorunu için konuşuyorum. 10 tane falan yiyip üzerine bol su içince cikiyorum tuvalete
Sağol cnm, bişeyler yiyip migren hapı aldım şimdi.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Daha ne yapacan oralara yaklasan yok zatenAma ondan fazlasını yapamam☹
Bisey fark ettim bugun persembe gunleri ekstra daha cok acikiyorum ben hatta hic kendimi tok hissetmiyorumKabakcilarr napiyorsunuzz tekmil verin bakiiim
Selam kızlar,
Bizler de seni özlüyoruz canım. Ama zor zamanlardan geçiyoruz. Biz evde oturduğumuz halde zorlanıyoruz senin çok normal. İzin süresi en az iki hafta canım. Burdan ayrıldığın kiloda yada altında olman gerekiyo diye biliyorum.Selam kızlar,
Diyete devam ediyorum Hatta geçen haftaya göre eksiye girdim bile. Ama işyerinde tüm pozisyonlara vardiya sistemi geldi. Çok düzensizim gerçekten. Paylaşım yapamıyorum. sizi de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Ben diyete devam edicem. 8 aydır uğraşıyorum. Bi hafta kötü geçti diye bırakamam zaten. Ama takım kurallarına istemeden de olsa uyamıyorum. O yüzden izine ayrılmak istiyorum. Yeniden düzene girince yine gelmek isterim tabi.
Buradaki sohbeti çok özledim gerçekten.
Tekrar kusura bakmayın. En az ne kadar süre izine ayrılabiliyorum?
[IMG alt="toplight"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/60/60804.jpg?1418308689[/IMG] toplight
Cigneme istegi doguyo bendede boyle detokslarda.aldim biraz maydanoz cigniyorum
Daha ne yapacan oralara yaklasan yok zaten
Bisey fark ettim bugun persembe gunleri ekstra daha cok acikiyorum ben hatta hic kendimi tok hissetmiyorumvakit gecsin diye spor yapacagim simdi. Istedigim sonucu alirsam kendime odul verecegim yarin onunla motive ediyoum kendimi
CanımTeşekkürler canım ☺☺
Çok tesekkur ederim canımCanım
Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşların olsun sağlıkla huzurla geçireceğin..
Elifcim çıkarsan en az 2 hafta giremiyorsun ama izin için yarın son kez bildirim yapmani rica ediyorum cumadan sonra ayıralım seni olur muSelam kızlar,
Diyete devam ediyorum Hatta geçen haftaya göre eksiye girdim bile. Ama işyerinde tüm pozisyonlara vardiya sistemi geldi. Çok düzensizim gerçekten. Paylaşım yapamıyorum. sizi de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Ben diyete devam edicem. 8 aydır uğraşıyorum. Bi hafta kötü geçti diye bırakamam zaten. Ama takım kurallarına istemeden de olsa uyamıyorum. O yüzden izine ayrılmak istiyorum. Yeniden düzene girince yine gelmek isterim tabi.
Buradaki sohbeti çok özledim gerçekten.
Tekrar kusura bakmayın. En az ne kadar süre izine ayrılabiliyorum?
[IMG alt="toplight"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/60/60804.jpg?1418308689[/IMG] toplight
Ay ben bugün çok iyiyim hatta farkında olmadan ekstra bişey mi yedim dedimKabakcilarr napiyorsunuzz tekmil verin bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?