Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunlar genel topik kuralı olmalı zaten ben cuma kilo vermelerinden değil de pazartesiden pazara yarışma sporlarından bahsediyorum:) ödül konmalı ki daha çok spor yapılsın diye

Valla yediğim lokmalar sayılı böyle olursa ben hiç bişey yemem artık galiba spora gelince öyle üstün bi performans yapamam. Yani benden çok bi yarışcı olmaz

Odul cok iyiymis bana bunlarla gelin
[/QUOTE]
Anam ödülü duyunca hilal'in gözü döndü. 1.olma hayalim de söndü

Ama ondan fazlasını yapamam☹
Daha ne yapacan oralara yaklasan yok zaten
Kabakcilarr napiyorsunuzz tekmil verin bakiiim
Bisey fark ettim bugun persembe gunleri ekstra daha cok acikiyorum ben hatta hic kendimi tok hissetmiyorumvakit gecsin diye spor yapacagim simdi. Istedigim sonucu alirsam kendime odul verecegim yarin onunla motive ediyoum kendimi

Selam kızlar,
Diyete devam ediyorum Hatta geçen haftaya göre eksiye girdim bile. Ama işyerinde tüm pozisyonlara vardiya sistemi geldi. Çok düzensizim gerçekten. Paylaşım yapamıyorum. sizi de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Ben diyete devam edicem. 8 aydır uğraşıyorum. Bi hafta kötü geçti diye bırakamam zaten. Ama takım kurallarına istemeden de olsa uyamıyorum. O yüzden izine ayrılmak istiyorum. Yeniden düzene girince yine gelmek isterim tabi.
Buradaki sohbeti çok özledim gerçekten.
Tekrar kusura bakmayın. En az ne kadar süre izine ayrılabiliyorum?

[IMG alt="toplight"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/60/60804.jpg?1418308689[/IMG] toplight

Bizler de seni özlüyoruz canım. Ama zor zamanlardan geçiyoruz. Biz evde oturduğumuz halde zorlanıyoruz senin çok normal. İzin süresi en az iki hafta canım. Burdan ayrıldığın kiloda yada altında olman gerekiyo diye biliyorum.

Elifcim çıkarsan en az 2 hafta giremiyorsun ama izin için yarın son kez bildirim yapmani rica ediyorum cumadan sonra ayıralım seni olur mu
Diyetini aynen dediğin gibi bırakma hiç.kilo almazsan 2 hafta sonrasında direk listeye geri gelebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…