- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.441
Bende ramazanda sabaha kadar hiç uyumam. İyi olacak inşallah o zmn.Ben zaten hep gece yaptığım için yine aynen devam edeceğim canım gündüz bende temizlik yemek harici pek bir etkinlik olmuyor ramazandada aynen devam
Adimlarda butun kacamaklar reyyana giderAdımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım
Ben hiç yürümeyim o zmnAdimlarda butun kacamaklar reyyana giderhic veremez artik
Bende bugün 1 kez yedim etkisini bilmiyorumBen kabak bir kez yapabildim...saahada çalıştığından...yarında yine cikacaz olmadı 1 kez kabak yiyebilecek durumdayım.... Detoxu etkiler miki
Ya bilmiyorum ki bir ödül bir ceza düşünsek daha bir şevkle yapılır gibi gelmişti:)Adımların atlamalarin sana özelden yazılmasına kimsenin bir diyecegi yoktur sanırım ??
Sorun 1.olup kaçamağı haketmekte evet o kısımda bende biraz takıldım şöyle ki şartlar esit değil çoluk çocuk vs acısından o yuzden ben hayatta birinci olamam zaten akşam 10 dan sonra oglum uyuyor bildirimi 10 da yapıyoruz gibi:))
Ama bildirimlerin özelden yapılmasına varım
Benimde aklıma.birsey gelmediYa bilmiyorum ki bir ödül bir ceza düşünsek daha bir şevkle yapılır gibi gelmişti:)
Fark etmez bana, nasıl isterseniz öyle yapalım
Ben bida bişi sorcamBenimde aklıma.birsey gelmedi
Neydi hedefin
Ben ramazanda buraya denk gelmedim sanırım.ama persembe mi bildiriliyordu neydiBen bida bişi sorcamnasipse önümüzdeki hafta cuma oruç olucaz ya. Kilo bildirimlerini geç yapar mıyız? Sahurun etkisi sabah daha çıkmamış olur sanırsam
Olabilir canım evet spor çok odem yapıyorArkadaşlar sabahtan beri yazamadım bi fırsat bulup... Ben bu sabah +200 çıktım onun için bugün yürümedim spor da yapmadım çünkü kaslar şişince de ödem yapıyor. Öyle olabilir diye düşündüm yoksa kendimi gayet hafiflemiş ve aç hissediyorum
76 ydiNeydi hedefinve kaçamak çok mu kaçamak
Yarin erken kalkmam lazim odemim oglene ancak sönerKizlar yarınki kilo bildirimleri aksama kalmasın lütfen öğlene kadar bitirelim
- sabah ödemi olduğunu düşünenler 15 dakikalık bir spor sonrası tekrar tartilabilirse çok iyi olur
cctoplight
Umutumut82
C Cagrihilal1
hezeyan5381
kardelelen321
A annecicegi
pawlover
Elifcig93
melita09
nrmyn
Mehfam
Calypso95
balpamuk
B bluuee
K KuruPapatya
arasveannesi
birsevgi
_nazenince_
Tempus
U Umudumvar07
Ve :)
Leyl-i-fer
dennisgo
ayvacicegi
Ooo süper o zmn. Ama önümüzdeki hafta da mı öyle. Perşembe oruç olmucaz. Cuma olucazMehfam baktım ramazanda perşembe iftardan önce bildirim yapiliyormus off aç karna ne.guzel eksi gelir insan
Evet evet76 ydikardelelen321 kilo yarisi listesi tutmustu bana gore cok degil biliyorsun ben degisim kuralini iyi yapiyorum
Himm ilk gün için herhalde Perşembe sabah kilosu alınır bilemedim kizlar yazar şimdi herhalde canımOoo süper o zmn. Ama önümüzdeki hafta da mı öyle. Perşembe oruç olmucaz. Cuma olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?