Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de kalkıp bi 15 dk ödemimi atayım bakayım kaç cikcam kilomu aynı gördüğümden beri tartilmiyorum
Evet canım öyle yap ben kalkar kalkmaz hayatta tartilmam bisiklete binerim bindikce odem gider kilo gider sonra düşmemeye başlayınca anliyorum odem bitti bu asıl kilo :))

Evet canım öyle yap ben kalkar kalkmaz hayatta tartilmam bisiklete binerim bindikce odem gider kilo gider sonra düşmemeye başlayınca anliyorum odem bitti bu asıl kilo :))
Belki de bende ödem vardi o sabah o yüzden aynı çıktım. Ben bu haftadan çok umutlu değilim artık gelecek hafta ben direndikce diyete devam ettikçe düşer belki

Belki de bende ödem vardi o sabah o yüzden aynı çıktım. Ben bu haftadan çok umutlu değilim artık gelecek hafta ben direndikce diyete devam ettikçe düşer belki
Cuma disindaki butun tartilarda bende hep arti cikiyorum. Ama diger gunler pek umursamiyorum tartiyi gec yattigim icin gec vakte kadar sivi tüketiyorum gece spor yapiyorum.ama persembe gunu sporu erken yapiyorum icecegim suyu gun icinde bitiriyorum gece cok sivi tuketmiyorum. Daha hafif besleniyor. Cuma gunu ancak eksiyi gorebiliyorum.

Muhtemelen canim bozulmasın moralin yesil çay falan iç ödemi alsın yarın sabaha
Evet icicem birazdan canım
Bak bi sebep de o olabilir ben yatana kadar devam ediyorum su içmeye ben de erken bitireyim bugün

Sabah
3 yk menemen, 1 yk lor, yeşillik

Ara
Sade kahve 1 hurma

Akşam
1 kase çorba, 2 yk yoğurt, yeşillik
2 litre su
Cherry Mom @kardelelen321
Yarınki tartıya bence herkes hazır bunlar nasıl menüler kizzzz
Papatya hariç tabi, o da spor sonrası yakar inşallah

Tşklr cnm,
Yarın zaten kilo bildirimi yapcam. Yeniden izin için de yazarım.

Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…