Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah ahhh canım sabah ne yazdım sana eksiye aldanıp yeme dedim değil mi bu şartlarda listeye girmen mümkün olmayabilir sen daha diyetin ilk haftalarindasin ve neredeyse her gün kaçamak yaptın öyle böyle de değil hani 8 kurabiye nedir canim yahu annem yapıyor vs diyorsun ama ok tadimlik 1 ye 2 ye :/// bu şartlarda devam eden menüler ileride bizi zorlar burası diyet grubu ve diyet yapabilenler aramizda yer alır. O yuzden baştan kararını ver tatlim

cc toplight

Son düzenleme:
Sabah
3 yk menemen, 1 yk lor, yeşillik

Ara
Sade kahve 1 hurma

Akşam
1 kase çorba, 2 yk yoğurt, yeşillik
2 litre su
Cherry Mom @kardelelen321
Az olmus menü baya kuzum vücudun açlık hissedip kilo.korumaya.gecebilir.yada metabolizman yavaşlayabilir dikkat et hurmayı biraz daha arttirabilirdin
Çok iyi canım tebrikler 🖐
Süper canim bravo ✌

harikasın kız yarın -200 garanti

:)))Tebrik ederim canım erkenden uyu bencede guzelce dinlen
Menü çok güzel tatlim geçmiş olsun yeşil.cay varsa iç yarin için odem azalır belki
Bize diyorsun ama senin menüde oldukça temkinli

Evett çok haklısın aslında bu hafta çok iyi gitmiştim kaçamaklarım olmuyordu bugün böyle olduu ( kararımı verdim kaçamak yok

Hem takim icin hemde kendim icin elimden gelenden fazlasini yapiyorum. Buraya bagli kalmak sorumluluk almak cok iyi geldi. Yapabiliriz kizlar :)
Değil mi bencede oyle :)) burası olmasaydı cidden şimdiye kadar bin kez bırakmıştım diyeti
Biraz cuma stresi oluyor insanda ama kolay birşey yapmıyoruz ciddiyetle ilerlememiz gereken bir yol başarmak istiyorsak azıcık sıkıntı da olacak☺ Allah'tan ortamimiz iyi işte bir gülüp bir ağlıyoruz geçen hafta ağladık bu hafta gülelim inşallah

Canım kazen e söyleyeyim yetkiyi bu dönemde sana versin olmazsa cepten olmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…